2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
@رادیس۱۲     سلام عزیزم ازمایشای ایمنی و .. که دکتر زرنانی برات نوشته بود و فرستادی برام ...

سلام آلا جان خوبی؟از پیام ها متوجه شدم که قراره با زرنانی ویزیت بشی ؟میدونی که چ آزمایشاتی رو قراره بنویسه ؟ و اینکه مطبش کجاست ؟

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتری ک میخام برم نزدیکمه تو همون مرکزیه ک جنینام هست اما من چون اون قبلی دیگه از سقطم خبر داره گفتم ...

سابقه سقطتو به هر دکتری بگی برات سرکلاژ میکنه عزیزم. بعدمفهمیدیم پساری خیلی راحته. الان دوتا از بچه ها گذاشتن با وجود سرکلاژ

خواهری مال من قلب داشتن عزیزم مردن 😭

متاسفم دوست عزیز .خیلی سخته 

خدا بهت صبر و آرامش بده 😔

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
سلام عزیزم .بهت تبریک میگم .انجام همچین کاری دل خییییلی بزرگی میخواد .به قول خودتون باید امانت دار خ ...

ممنون عزیزم ان شاالله خدا به دل همه ما نگاه کنه وحاجت رواشیم به زودی

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اره گلم ب زجر کشیدنش ک راضی نبودم اگه قرار بود بمونه زجر بکشه خدارو شکر ک نموند 😥😔انشالله ک دوباره ...

عزیزم خیلی واست ناراحت شدیم همگی اون شب همه واست دعا کردیم و دلمون میخواست بتونیم کاری واست بکنیم ولی ببین خدا از همه ما مهربون تر هست و حتما میتونسته واست بکنه ولی قطعا خیر و مصلحتی بوده که اینحور شده 

میدونم درکت میکنم خیلی سخته من پسرم 24 هفته اسمونی شد هنوز غمش تازه هست این روزا اصلا جلو خودتو نگیر هر جقدر دوس داری گریه کن و توی خودت نریز انشاالله تا چشم بهم بزنی چند ماه گذشته و دوباره میری انتقال میدی انشاالله

سونو بقایا هم حتما برو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام آلا جان خوبی؟از پیام ها متوجه شدم که قراره با زرنانی ویزیت بشی ؟میدونی که چ آزمایشاتی رو قراره ...

سلام عزیزم خوبی؟ اره ان شالله.

نه واقعیتش نمیدونم چیا نیازه . دکترمم نمیخواس بنویسه ولی گفتم راهم دوره خیلی سختمه ی  بار برم ویزیت ک ازمایش بنویسن یه بارم برم برا نشون دادن جواب و... دیگه با اکراه قبول کردن لیست آزمایشایی ک رادیس جون زحمتشو کشیده بود نوشتن برام . اونم ی موردش ظاهرا ۴۸ ساعت رعایت دارویی و غذایی داشت ک من نمیدونستم ‌ ان شالله سه شنبه باید برم انجام بدم. 

آدرس و شماره تماس شونم اینه

تهران - شهرک غرب - خیابان شهید دادمان - انتهای خیابان درختی - پلاک ۱۰۰، مرکز تابان

شماره تماس

021-2321

ولی نوبت دهی شون اینترنتیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم والا کاش بتونم زود تر دوباره باردار شم دخترمو ک فراموش نمیکنم اما لا اقل یکم حالم بهتر شه ال ...

سلام عزیزم خیلی متاسف و ناراحت شدم از اتفاقی که برات افتاد ولی باید در برابر تقدیر و حکمت خدا تسلیم بود. دقیقاً این اتفاق چند سال پیش برای خواهر منم رخ داد. با IVF  دوقلو باردار شد. هیچ مشکلی هم نداشت. تقریباً سیسمونی رو آماده کرده بودیم که تو هفته ۲۵ی شب درد و خونریزی گرفت بردیم بیمارستان بچه هاش که ی دختر و ی پسر بودن زنده و سالم بودن ولی وقتی سونو کردن گفتن دهانه رحم باز شده و کاری نمیشه کرد باید زایمان کنه. اون روزا حال همه مون خیللی بد بود ولی خدا را شکر یک سال بعد دوباره با انتقال دوقلو باردار شد. این بار کل بارداری رو خوابید و استراحت مطلق بود و خدا را شکر پسرهاش سالم به دنیا اومدن و الان ۸ ساله هستم و جالب اینکه خواهرم بدون دارو اصلا پریود نمیشه. فروردین امسال یادش رفته بود دوفاستون بخوره و پریود نشد. دو ماه گذشت دید خبری از پریود نیست آمپول پروژسترون زد و بازم خبری نشد. رفت دکتر اونم بعد از معاینه گفت عفونت شدید داری آنتی بیوتیک قوی داد و باز آمپول پروژسترون ولی تاکید کرد قبلش ی تست بارداری بده چون اگه باردار باشی این آنتی بیوتیک قوی هست و ضرر داره. خلاصه خواهرم بی بی چک گرفت و تست کرد بلافاصله دو خط افتاد گفت این خرابه. فرداش رفت آزمایش داد بتا ۶۵۰۰۰ بود. رفت سونو گفت خانم هفته ۱۱ بارداری هستی. همه  شوکه شده بودیم که خواهرم که بدون  IVFبا دار نمیشد چطور تو سن ۴۱ سالگی باردار شده. چند روز پیش هم سونو ان تی داشت همه چیز خوب بود. ببخشید خیلی طولانی شد ولی خواستم بگم کاملا حالت رو درک می کنم ولی مطمئن باش تو هم خیلی زود دوباره باردار میشی و بچتو سالم بغل می کنی. فقط باید صبور باشی و به خدا توکل کنی که اون صلاح ما رو بهتر از خودمون می دونه.

سلام عزیزم خوبی؟ اره ان شالله. نه واقعیتش نمیدونم چیا نیازه . دکترمم نمیخواس بنویسه ولی گفتم راهم د ...

انشالله که رفتنت خیره عزیزم . ای کاش حداقل ویزیت اول رو آنلاین میزاشت که با توجه به سابقمون آزمایشات لازم رو درخواست میکرد .مگر آدم چند بار میتونه بره تهران 

ممنونم گلم بابت آدرس و شماره

بچه ها من دیشب شیاف گذاشتم خابیدم موقع شیاف گذاشتن حس میکردم دارم به یه چیزی فشار میارم یواش گذاشتم و خابیدم بعد الان بیدارشدم برم دستشویی دیدم بقایا شیاف ک برگشته قهوه ای کلا منکه هماتوم ندارم همه چی هم خوب بود چرا باز لک دیدم الآنم زیر دلم درد می‌کنه یکم دعا کنین باز فردا برم سونو