2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047319 بازدید | 684588 پست
انشالله نمیدونم  کاش برام برگردن و بگیرن چون من نمیتونم مجدد برم تخمک کشی 😔

به روز های روشن فکر کن قربونت برم

خدا برات جبران می‌کنه

مثبت میشی انشالله ، خدارو چه دیدی شاید تو همون روزا بری سونو برای ضخامت رحم دکتر بگه خانم شما باردارین

خیلی از دوستام اینجوری شدن

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بلاست کردن شرایطی داره و طبق نظر دکتر بلاست میشه. یکی از شرایطش داشتن جنین کافی هست. نگران نباش در ا ...

دکترمن میدونه دوتا دارم اما گفت چند تا پریود زد من و بیا حرف از تخمک کشی نزد کاش دیگه بهم نگه چون من نمیتونم راستی نمیدونی برا انتقال فریز باید تو پریودی برم دکتر یا بعد پریودی 🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به روز های روشن فکر کن قربونت برم خدا برات جبران می‌کنه مثبت میشی انشالله ، خدارو چه دیدی شاید تو ...

انشالله مگه سونو برا ضخامت رحم باید برم کی باید برم دکترم حرفی نزد چرا پس 😥

دکترمن میدونه دوتا دارم اما گفت چند تا پریود زد من و بیا حرف از تخمک کشی نزد کاش دیگه بهم نگه چون من ...

تو پریودی برو عشقم روز اول تا سوم 

بهت دارو میده مصرف میکنی ، مجدد ماه بعد که پریود شدی میری دوباره دارو میده میگه یه هفته بعد بیا انشالله همه چیز اوکی بود روز ۱۴ تا ۱۸ سیکلت بستگی به ضخامت رحم برات انتقال میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام میشه سوالمو جواب بدید .

من هفته پیش رفتم سونو سه تا فولیکول خیلی خوب داشتم آمپول آزاد سازی زدم ...

ببخشید ..شب قبل آمپول رابطه داشتم وقتی آمپولو زدم روز بعدشم رابطه داشتم دقیق روز تخمک گذاریم بعد واسه شوهرم کاری پیش آمد رفتند یعنی امکان بارداری وجود داره 😓.

کاش خدا کنه حامله شم 

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
دکترمن میدونه دوتا دارم اما گفت چند تا پریود زد من و بیا حرف از تخمک کشی نزد کاش دیگه بهم نگه چون من ...

ببین برای من اینطوری بود که ماه قبل رفتم دکتر پریود هم نبودم.امپول دیفرلین داد ۲۱ پریودی زدم.‌بعد پریود شدم استرادیول و اسپرین و پرانول و ... شامل ویتامینها را که از قبل میخوردم ادامه دادم. روز ۹ یا ده سونو رفتم.‌از فرداش پروزسترون زدم ۵ روز و بعد جنین ۵ روزه برام انتقال داد

انشالله مگه سونو برا ضخامت رحم باید برم کی باید برم دکترم حرفی نزد چرا پس 😥

موقع انتقال رو منظورم بود عزیزم الان نیازی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو پریودی برو عشقم روز اول تا سوم  بهت دارو میده مصرف میکنی ، مجدد ماه بعد که پریود شدی میری د ...

ای وای من پس دوباره مثل تخمک کشی هی باید برم سونو دکترمم راهش دوره من گفتم دیگه تموم شد لابدیه بار میرم سونو میکنه انتقال میده 😥یه دکتر دیگه نزدیکم هست میخام برم پیش اون اما باز میترسم میگم برم پیش همون قبلی ک ازوضعیتم خبر داره 

سلام گلم.پسر..حدود چند ماه طول کشید۹ماه  .شرایط همون مواردی که گفتن بود.تعهد یک سوم اموال داره ...

سلام عزیزم .بهت تبریک میگم .انجام همچین کاری دل خییییلی بزرگی میخواد .به قول خودتون باید امانت دار خوبی باشیم .انشالله که با اومدنش خونتون پر از شادی و برکت بشه 🤲

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...

بچه ها اترین جون دوباره رفت از یک دکتر دیگه هم نامه بستری گرفت قرار بود امشب بره بیمارستان بستری شه و انشاالله فردا دکترش میرهدمیبینش و کوتاژ میشه. الان خبری دیگه ندارم ازش فگر کنم رفته. همه براش دعا و انرژی مثبت بفرستیم انشاالله راحت بگذره و عوارض براش نداشته باشه

ای وای من پس دوباره مثل تخمک کشی هی باید برم سونو دکترمم راهش دوره من گفتم دیگه تموم شد لابدیه بار م ...

مگه میتونی جنینهاتو بدی اون انتقال بده؟ در هر حال برای انتقال باید بری جایی که جنینهات هستن. مگر اینکه جنینهاتو انتقال بدی که خیلی توصیه نمیشه. البته من میگم ایشتلا اینبار حامله شدی دکترتو سریع عوص کن اون ادم مسیولی نبود. خیلی راحع به پساری کوتاهی کرد

مگه میتونی جنینهاتو بدی اون انتقال بده؟ در هر حال برای انتقال باید بری جایی که جنینهات هستن. مگر این ...

دکتری ک میخام برم نزدیکمه تو همون مرکزیه ک جنینام هست اما من چون اون قبلی دیگه از سقطم خبر داره گفتم برم پیشش ک زود پساری بزاره و سرکلاژ کنه حالا ب نظرت برم پیش همین دکتری ک نزدیکمه زود برام پساری میزاره سرکلاژ کنع بخدا دیگهچشم ترس شدم 

بله عزیزم امکانش هست انشاالله

قربانت 🌸🌱.

ان شاءالله 🌱💙

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"