2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047307 بازدید | 684586 پست
مرسی گلم منم دکترم نگفته برو اما بهداشت میگه برو شک کردم گفتم نکنه لازمه  گلم تو چند ماهه سقط ک ...

عزیزم مامای سی سال سابقه به من گفت چند مورد دیدم تو یک ماه دو بار کورتاز شده بخاطر بقایا. البته دکترم برام سونو هم نوشته بود و من رفتم

مرسی گلم منم دکترم نگفته برو اما بهداشت میگه برو شک کردم گفتم نکنه لازمه  گلم تو چند ماهه سقط ک ...

ببین بعد ۴۰ روز حدودا پریود باید بشی. من البته نشدم چون متاسفانه کیست تخمدان پیدا کردم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوماه بود 

طبیعی باردار شدم سه بار 

یکی قلب نداشت یکی ایست قلبی کرد یکی هم افت بتا 

بعد یه ماه چهل روز پریود میشدم 

من اولین باره ای وی اف کردم عزیزم 

ان شاالله به زودی جاش برات پر بشه عزیزم 

عزیزم .ان شاءالله که اینبار به سلامتی و دل خوش و بدون هیچ استرسی باردار شی عزیزم

ممنونم عزیزم❤️ همچنین ان شاالله خیییلی زود دل گل پسرتون شاد بشه با اومدن نی نی ها😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
احتمالش هست. از سه روزم بگذره باید دیگه نخوری و منتطر پریود بشی. چند روزه میخورس آلا جان؟

۸ روزه ، ۷ روزم باید بخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
روز 14 بتا 700 بود کاش دومین بار تکرار میکردم میگم نکنه افت کرده بتا 😒

فکرای بد نکن عزیزم. ان شاالله همه چی خوب پیش میره. وقت دکترت کی هست؟

سلام عزیزم  خیلی ناراحت شدیم همه برای اتفاقی که افتاد. من مخصوصا هنه اش یاد اون روز می افتم که ...

ممنونم عزیزم اینم قسمت ما بود 😔😔عمر بچهامون ب دنیا نبود من ک باهاش زندگی کردم سه هفته دیگه میموند میموند اصلا این روزا حالم خوب نیست 😔😔دکترم سونو ننوشته هر کی هم کورتاژ شده میکه سونو نرفتم فقط ماما بهداشت گفت سونو شک کردم اخه دوتا دوستامم کورتاژ شدن ب اونم سونو نگفتن بره 

سلام بچها این جا کسی سابقه کورتاژ داره من بعد کورتاژ برا بقایا دکتر برام سونو نوشته اما بهداشت میگه ...

حتما برو عزیزم

حتی اگر یه چیز یه میلی متری بمونه عفونت میکنه و هزارتا مصیبت دیگه

یه بنده خدا میگفت نرفتم ۱۰سال اسیر بودم تا خوب بشم 

ببین بعد ۴۰ روز حدودا پریود باید بشی. من البته نشدم چون متاسفانه کیست تخمدان پیدا کردم. 

ای وای چقد بد استرساش بد تره منم داعم میترسم چسبندگی نباشه این نباشه کیست دیگه برا چی 😭😭یعنی منم ۴۰روز ازتاریخ کورتاژ منتظر پریود باشم راستی مگه توام کورتاژ کردی 

حتما برو عزیزم حتی اگر یه چیز یه میلی متری بمونه عفونت میکنه و هزارتا مصیبت دیگه یه بنده خدا میگفت ...

ای وای 😭😭پس دکتر من چرا گفت احتیاج نداری امشب نوبت زده بودم کنسل کردم باز فردا نوبت بزنم برم پس 

ممنونم عزیزم اینم قسمت ما بود 😔😔عمر بچهامون ب دنیا نبود من ک باهاش زندگی کردم سه هفته دیگه میموند ...

قربون دلت غمگینت

هیچ حرفی نمیتونه از بار دلت کم کنه

فقط انشاالله خدا با بهترین ها برات جبران کنه

اون شب سخت شما،هممون دعا کردیم ولی وقتی خدا نخواد نمیشه

خدا به دلت صبر بده عزیزدلم

دلت رو بذار جای دل مادر شهدا که چندین سال با متدرشون زندگی کردن 

ممنون فاطمه جان  خیلی لطف کردی  همسرم وقتی اومد دیگه نشد بیام اینجا اطلاع بدم تا الان . ...

الهی شکر. ان شاالله خدا گشایش و برکت بده کارشون حل بشه همه چی.

در مورد رزق و روزی خوندن هر شب سوره واقعه خیلی توصیه شده . 

و اینکه تو مسایل مادی به امام جواد ع توسل کنیم. ان شاالله همه چی درست میشه❤️