2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047719 بازدید | 684621 پست
ممنونم عزیزم ♥️ من دیگه از طبیعییم گذشته ولی قطعاً خدا بخواد ممکنه بازم دمتون گرم دوستم 😘

من یه نفر رو دیدم حدود ۵۰سال سن داشت و ۲۵ سال از این شهر به اون شهر رفته بود که بارداربشه.

خداروشکر چندوقت پیش دیدمش باردار بود.

در معحزه خدا همیشه بازه

این دکترها هم سواد ناقص دارن هم یه وسیله هستن

عزیز دلم😢😢  به هپی نگاه کن اگر به اونجا میرسید برات سخت تر میشد. میدونم تو دلت وتوسرت پر از ...

بمیرم برا دلش اون شب تا صبح باهاش بودم لحظه به لحظه

انشاالله خدا به زودی جبران کنه برات گلم 🤲😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا برات طلب صبر و آرامش میکنم خدا به دلت نگاه کنه عزیزم ❤️🧿 برای منِ غریبه سخته چه برسه شما و ...

فدات بشم همین که کنارمین و دلداری میدین برای من خیلی ارزشمند عزیزم.انشاالله همیشه خنده به لب داشته باشی 

قطعاً همینه عزیزم.انشاالله به زودی صاحب اولاد سالم وصالح بشی 🤲😘

عزیزم آزمایش بتا هم تا منفی شدن پیگیری کن

چندروز بعداز قطع کردن داروها سقط اتفاق میوفته .من میترسیدم ولی ترسناک نبود

قاعده آور بخور که کامل دفع بشن

وقتی هم منفی شد بتا  حتما یه سونوگرافی برو که بقایا نداشته باشی.

آره هپی میگع خودتو ازیت نکن مثل من.سه تا ساکه دفع شدنشون سخته.الان دل‌درد و کمردرد پریودی نم نمک دار ...

عزیزم من این درد کشیدم خیلی خوب میفهمت چیزی که منو از این فکر و خیال ها اروم میکنه میدونی چی

به خودم میگم ببین دختر جان تو سرنوشتت بوده که عزیزی رو از دست بدی اگه خدا هم انتخاب رو میذاشت با خودم که کدوم عزیز رو بگیرم قطعا انتخابم جنین چند هفته ایم بود با وجود اینکه قلبم بود ولی ....ولی....ولی ....اگه خدای نکرده زبونم لال زبونم لال همسرم یا خانوادم بود رواااانی میشدم زندگیم دیگه جهنم میشد پس قطعا خدا بهترین انتخاب رو واسم کرده جای بچه بازم پر میشه تهش اینه که مثل الان واسه فرزند خواندگی ثبت نام کردم 

شاید بگی خب خدا میتونست هیچ عزیزی رو ازت نگیره زندگی تشکیل شده از همین شادی و غم ها و همین از دست دادن ها و به دست آوردن ها باید بپذیرم 

تو الان سوگواری و میدونم حالت بدتر هم میشه اشکال نداره هر چقدر دوستداری سوگواری کن عزاداری کن برو بیرون شهر یه عالمه جیغ بزن تا اروم بشی 

ما همه شریک غمت هستیم عزیزم و تو رو درک میکنیم ولی اخر قصه مطمئن باش قشنگه تموم میشه این شب 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
بمیرم برا دلش اون شب تا صبح باهاش بودم لحظه به لحظه انشاالله خدا به زودی جبران کنه برات گلم 🤲😘

فدات شم همین چیزا استرس داده بهت دیگه.لعنت به این استرس که بچه منم ازم گرفت

کلا باید از بعداز انتقال گوشی و اینترنت رو بوسید گذاشت کنار

خوش بحالش.انشاالله نصیب ماهم بشه این معجزه ها 

میشه عزیزم

خدای ما خیلی بزرگه

انشاالله طبیعی خدابهت بده.بدون قرص و آمپول و دارو.

فقط کلا از فکر دکتر و ادامه دادن بیا بیرون. دیگه به آی وی اف فکر نکن 

و از سه ماه دیگه میتونی اقدام کنی.

من نمیدونم مشکل ناباروریتون چی بوده.ولی حتما خودت و همسرت رو تقویت و در درجه اول روحت رو آزاد کن.

باشه عزیزم تا فردا ببینم چی میشه ولی هنوز دلدرد وکمردم تکرار نشده 

حدود سه روز طول میکشه 

برای من نصف شب

تو سرویس بودم که کیسه آب پاره شد

از درونم صدای ترکیدنش رو شنیدم.

گر زحکمت ببندد دری 

ز رحمت گشاید در دیگری 

وقتی فهمیدم پشت در بهشت منتظرم هست یه کوچولو خوشحال شدم که خدا سقط رو روزیم کرد.

قربون خدا برم که چجور جبران میکنه زجر روحی و جسمی بنده ش رو و ذره ای نمیذاره مدیون بنده ش باشه 

عزیزم من این درد کشیدم خیلی خوب میفهمت چیزی که منو از این فکر و خیال ها اروم میکنه میدونی چی   ...

فدای دلت بشم خوب میدونم چی میگی این حرفو بارا تو راز نیاز با خدا گفتم بهش.گفتم خدایا اگر به قیمت خون دماغ شدن خانوادم باش نمیخوام تا آخر.خدایا نمیخوام بچه بدی شوهرم بگیری یا داداش یا بابا ومامانم

الانم تنها چیزی که دلم اروم میکنه همینه.تو همون حدودای که قلب جنینام ایست کردن خواستگاری پسر دایی شوهرم مامانشو بردشهرستان زمان خدا حافظی شوهرم گربه کرد و دل من آشوبه شد.که نکنه شوهرم بر نگرده.گفتم خدایا نگی چرا این همه اصرار داری بیا چنتا دادم ولی عوضش میگیرم ازت.تا شوهرم برگشت همش فکرای مزخرف میکردم.قطعا همچین بچه اوردنی هیچ کدوم نمیخوایم