2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047648 بازدید | 684621 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کاش متونستم عکس بفرستم مهتاب جون هر دوتا استپ شدن در هر سه تا تو 7هفته 3.4روز رشدشون ادامه دادن ال ...

متاسفم اترین جون🥺🖤 خدا بهت صبر بده

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قسمت نبود عزیزم.تو استرس نگیر خدا شاهدان نمی‌خواستم بگم فقط بخاطر تو ولی دیدم همه منتظرن نوشا تو شخص ...

قربونت بشم خدا به دلت آرامش بده ولی  تو ک خوب بودی درد نداشتی لک نداشتی آخرین سونو مگه نگفته بود همه چی خوبه 

کاش متونستم عکس بفرستم مهتاب جون هر دوتا استپ شدن در هر سه تا تو 7هفته 3.4روز رشدشون ادامه دادن ال ...

وااااای آترین جان بخدا گریه ام گرفت پیامتو خوندم نمیدونم چی بگم که اروم بشی خدا خودش کمکت کنه دلم خون شد بخدا😭😭

من به مادرت حق میدم هنوز بعد سه چهار سال  داغ مادربزرگم برامون تازه ست ولی عقب انداختن   ...

خدا رحمتشون کنه عزیزم 🖤🕊️

💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

https://s8.uupload.ir/files/img_20230701_212229_890_m2qt

نوشته عکس مورد نظر یافت نشد🥺💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره واقعا اصلا از دیشب ک دل درد داشتم مردم و زنده شدم عصبی بودم و تو خودم روحیم داغون شده بود  ...

بسلامتی عزیزم خداراشکر 

حالا دیگه مامان خوبی باش استرس ونگرانی رو از خودت دور کن. انشاءالله بسلامتی بگذره دوران بارداری. بعدشم بسلامتی بغل بگیری جوجه نازتو

خدایا شکرت