2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047633 بازدید | 684621 پست

سلام دوستان 

من دیروز انتقال جنین داشتم از دیشب بدن درد شدید دارم برای داروهام و آمپولامع؟ 

آمپول انوکساپارین 

آمپول اچ سی جی 

آمپول و شیاف پروژسترون 

قرص استرادیول 

استفاده میکنم 

💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه الس ...

ممنونم مهتاب جون خیلی لطف میکنی در حق همه ما ان شاالله جواب محبتتاتو از حضرت علی بگیری 😍

کلی ذوق کردم منم اسممو دیدم 😍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان. امروز تست دادم ۶۸۰ شد بتام ولی شنبه باید تکرار کنم. چون مطمین بودم منفی هستم این بارم، دیشب تو عروسی کلی رقصیدم 🤦🏼‍♀️

الان همه وجودم نگرانیه که دیشب از دستش نداده باشم. برام دعا کنین

سلام عزیز دلم چطوری خوبی؟ قربون دلت البته من هورا نیستما ولی دل منم برات تنگ شده 

🙈🙈 من چرا نوشتم هورا 😂

هانی جون 😍😘

فداتشم بیشتر پیام بزار من همینکه پیام هاتون رو میبینم برام رفع دلتنگی میشه ♥️

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم خوبی شما 17 رفتین پیش دکتر زرنانی؟

سلام عزیزم نه نرفتم گفت چون شما تلفنی وقت گرفتی الویت ویزیتم با بیمارایی که اینترنتی نوبت میگیرن من ۱۷ گفتم اگه بیمارای اینترنتی نیومدن شما بیای بعد گفت بهت زنگ میزنم که ۳ خرداد زنگ زد بیا ولی یکی از اقوام فوت کرد مجبور شدیم بریم شهرستان گفتم بهش نمی تونم بیام گفت پس دوباره بهت زنگ میزنیم احتمالااخرای خرداد گفت نوبتت میشه 

سلام دوستان. امروز تست دادم ۶۸۰ شد بتام ولی شنبه باید تکرار کنم. چون مطمین بودم منفی هستم این بارم، ...

😬😬 دختر مگه علم غیب داری 

تستی چیزی داده بودی ؟

انشالله که اتفاقی نیفتاده و بارداری سالمی رو تا آخرش تجربه کنی 💜🌈

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مممنونم عزیزم من سیکل نچرال منظورم کپسول لیکوپن بود که الا جون بهم گفتن🙏🙏🌹🌹

اهان😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فدات فاطمه جان الهی خدا دامنت سبز کنه عید قربان بعدی بچه بغل باشی عزیزم 🤲😘

😚😚😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🙈🙈 من چرا نوشتم هورا 😂 هانی جون 😍😘 فداتشم بیشتر پیام بزار من همینکه پیام هاتون رو میبینم برام ...

قربونت برم  پیش میاد😚

چشم عزیزم یه مدت درگیر مسافرت و مهمون داری بودم الانم که یکی از اقوام همسرم جوون بود سکته کرد خیلی شوک بدی بود برامون درگیر بودم 

😬😬 دختر مگه علم غیب داری  تستی چیزی داده بودی ؟ انشالله که اتفاقی نیفتاده و بارداری سالمی ر ...

🤣🤣😅بار سوم بود و از اولش می‌گفتم اینم منفیه. همسرمم قاط زده بود که فکرت اینه چرا انجام می‌دی. سریای پیش کلی مراقبت می‌کردم اینبار فقط داروهام مصرف کردم وگرنه رعایت صفر بود. تا تنهام می‌شدم کلی گریه می‌کردم از حرصه اینکه چرا همش منفیه. کلن به استقبال منفی رفته بودم 😆بیبی هم که گذاشتم درجا مثبت نشد گفتم این خط دوم برا داروهاست 🤦🏼‍♀️

سلام مهربونم خوبی  والا ما حضوری نرفتیم زنگ زدیم که مراحلش چیه چیکار کنیم گفت شما فعلا فقط داخ ...

ممنون دوست مهربونم 🫂♥️

من سند ازدواجمم گم کردم😞 داده بودم دست بابام

بتازگی اسباب کشی داشتن خداکنه پیدا شه 

چون اسباب کشی داشتن نمیدونه کجا گذاشته

من تمام مدارکم بعد قهرم داده بودم دست بابام که میگه دیدم زندگیت خوبه اونارو انداختم دور خداکنه سند ازدواجم داخل اون مدارک نبوده باشه

ای جووووونم 😍 انشالله همونی بشه که میخوای :)

من برام جنسیت مهمه ولی نه اونقدر که بخوام چند سال صبر کنم

تصمیمم بر پسر شد 😍

از نوزاد هم میترسم بهش اسیب بزنم بزرگ تر میخوام مثلا ۶ تا یکسال 

اسیب منظورم از سر بی تجربگیمه

الهی راه برات هموار بشه جانِ دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها کسی هست راهنمایی کنه من از دیروز ظهر هیچی نتونستم بخورم حالت تهوع و معده درد دارم الان دیگه ا ...

سلام عزیزم من دیروز طب سوزنی رفته بودم ی جایی رو داخل دست پایین تر از مچ دست سوزن زد و میگفت که این نقطه تهوع تو بارداری هست. میگف خانومایی ک تو بارداری حالت تهوع زیاد دارن با این درمان می کنیم. کاش اگه فرصت داشتین و دکترتون اجازه بده البته، ی امتحانی بکنید.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربونت برم  پیش میاد😚 چشم عزیزم یه مدت درگیر مسافرت و مهمون داری بودم الانم که یکی از اقوام ه ...

مسافرت و مهمونی خوبه😍

عزیزم🥺 خدا رحمتشون کنه 🖤🕯️

خدا صبری به خانوادش بده🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣😅بار سوم بود و از اولش می‌گفتم اینم منفیه. همسرمم قاط زده بود که فکرت اینه چرا انجام می‌دی. سری ...

بقول همسرت تو که انقد فکرت منفی بود چطور راضی به انتقال مجدد شدی😅

خدارو شکر نتیجه شو دیدی عزیز دلم

1
5
10
15
20
25
30
35
40