2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
💞لطفا برای حاجت دل دوستان مون یک صلوات بفرستید💞 لیست سوره یس هدیه به امیرالمومنین علی علیه الس ...

مهتاب جون امروز عجیب دلم گرفت خیلی زیاد نمیدونی اسممو وسط لیستت دیدم چه دوبی کردم خدا انشالا به هرچی میخای برسونت 😭ایشالا دلغشکسته هایی مثل مارو شاد میکنی خدا دلتو شادکنه انشالا برکتش بیاد تو زندگیت

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اره گرفتم اخریش برا ۲۲ شهریور بود همون روزی ک دکتر گف برم تهران، برا احتیاط گرفتم .که خدا خیرش بده ط ...

عزیزم به نظرم برو زرنانی هیچکس از رفتن پیشش ضرر نکرده واقعا دکتره عالی هست من خیلی از دوستام پیشش رفتن

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به نظرم برو زرنانی هیچکس از رفتن پیشش ضرر نکرده واقعا دکتره عالی هست من خیلی از دوستام پیشش رف ...

چشم عزیزم. ممنون میشم دعا کنی کارام راست و ریس بشه تا موقع ویزیت

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره گرفتم اخریش برا ۲۲ شهریور بود همون روزی ک دکتر گف برم تهران، برا احتیاط گرفتم .که خدا خیرش بده ط ...

ماکه اینهمه صبرکردیم چندوقت دیگه هم روش !خاهر منم ۹تا جنین رویان دارم ولی ول کردم دارم تو شهره خودم پانکچر میکنم از اول دکترمو اینقد فس فس میکنه که حدندارع ولی چاره چیه 

چشم عزیزم. ممنون میشم دعا کنی کارام راست و ریس بشه تا موقع ویزیت

حتما خاهرم حتما دعات میکنم !من جات بودم خیلی امیدوا بودم چون مثبت شدی کاش منم یه بار مثبت میشدم تو این ۸سال هیچوقت باردار نشدم ایوای و یک انتقالمم منفی شد 

بچه ها خواهش میکنم اگه کسی پیاممو میبینه منه حقیرو هم دعا کنه کی میشه اینموقع بهچون کنارمون خواب باشه خیلی دلم گرفت😔

بچه ها خواهش میکنم اگه کسی پیاممو میبینه منه حقیرو هم دعا کنه کی میشه اینموقع بهچون کنارمون خواب باش ...

الهی به حق حضرت ابراهم که امتحان سختی رو قبول شد

خدا امتحانت تموم کنه و به زودی زندگیتو نجات بده 🤲🤲🤲🤲🤲

بچه ها خواهش میکنم اگه کسی پیاممو میبینه منه حقیرو هم دعا کنه کی میشه اینموقع بهچون کنارمون خواب باش ...

عزیزدلم

دلم گرفت از حرفت

انشالله به حق این شب عیدی به زودی خدا دامنت رو با فرزندان سالم و صالح و باتقوا سبز کنه

مهتاب جون امروز عجیب دلم گرفت خیلی زیاد نمیدونی اسممو وسط لیستت دیدم چه دوبی کردم خدا انشالا به هرچی ...

قربون دل شکسته ت عزیزم

الهی خدا با معجزه دست و دامنت رو سبز کنه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
حتما خاهرم حتما دعات میکنم !من جات بودم خیلی امیدوا بودم چون مثبت شدی کاش منم یه بار مثبت میشدم تو ا ...

میشی نیاز جان باور کن روزهای شادی در انتظارته

بقران قسم منم فکر میکردم کارم تمومه دیگه.از سن ۳۳تا ۴۰سال نشد الان دیگه میشه ؟😭ولی خدا بهم تو دهنی زد که من بخوام تو ۶۰/۷۰سالی هم میدم

الهی به حق مهربونی خدا خودش به زودی دستت پر بشه خواهرم 

قبول باشه عزیزم. الهی به برکت این همه دعا در حق هممون، خدا نی نی های گلتو حفظ کنه و سر موعد صحیح و س ...

فدات بشم آلای قشنگم الهی به حق غریب کربلا خدا دلتو با جوجه های سالم شاد کنه.

ممنونم بابت دعای قشنگت ♥️

عزیز دلم ممنون انشاله برکتش هزاران برابر به زندگیت برگرده انشاله نی نی های گلتو صحیح و سالم بغل کنی& ...

قربونت بشم خواهری.الهی بسلامتی سر موقع دختر قشنگت بغل بگیری عشقم

متشکرم از دعای قشنگت 

عزیزم متاسفانه هر چی فکر می کنم  قرص خاصی یادم نمیاد فقط قرص عصاره گوجه رو گفتن دوستان که اسمش ...

سلام عزیزم ممنونم که جواب دادین،انشالله که امسال سال دوقلو دار ساختمون هست🙏🙏🙏

بله منظورم عصاره گوجه هست،اگه مارکش بهم بگین ممنون میشم