2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047702 بازدید | 684621 پست
خوب بگو دکترت همه آزمایشها رو کامل کامل برات بنویسه تبریز انجام بده توی بهترین آزمایشگاهش بعد با به ...

فقط خدا کنه تا وقت ویزیت طوطیا جون بتونم ازمایش بدم و جواب بگیرم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=298224346] ممنونم عزیزم. این مورد تو لیست آزمایشایی ک فرستاده بودی هم بود؟ یا اضافه  & ...

وای این دیگه چیه؟ سخته یا مث پاپ اسمیره؟😫

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
الهی سخت نبود؟ چجوری اصلا پساری؟

نه واقعا از چیزی که فکر میکردم راحت تر بود یه حلقه بیضی مانند بود گذاشت توی واژن مثل وقتی معاینه میکنن بعد هولش داد بالا ، رحمو قراره ایشاله بالا نگه داره 

فقط خدا کنه تا وقت ویزیت طوطیا جون بتونم ازمایش بدم و جواب بگیرم

ان شاالله تا انموقع جوابش آماده میشه .صحبت کردین با منشی که اجازه میدن جای کسی دیگه برین ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
وای این دیگه چیه؟ سخته یا مث پاپ اسمیره؟😫

نه سختتر از پاپ اسمیره درد داره  .البته بازم با توجه به میزان تحمل متفاوت درد اشخاص، تو همه یکسان نیست. ممکنه شما دردتون کم باشه .قبلش مسکن میدن که بخوری .ولی به دکتر بگین ببینن لازم هست شما هم انجام بدین یا نه ؟

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ان شاالله تا انموقع جوابش آماده میشه .صحبت کردین با منشی که اجازه میدن جای کسی دیگه برین ؟

نه چون دیگه تصمیم گرفته بودم نرم نپرسیدم. شنبه زنگ میزنم ان شاالله میپرسم. اگر اجازه ندن مجبورم بمونم تا شهریور

نه سختتر از پاپ اسمیره درد داره  .البته بازم با توجه به میزان تحمل متفاوت درد اشخاص، تو همه یکس ...

😫😫😫 من سر پاپ اسمیرم خیلی اذیت میشم. البته اخریش خدارو شکر زیاد درد نداشت. امیدوارم لازم نباشه. توکل ب خدا

عزیز دلم مرسی از این همه محبت بی پایانت 🥺🥺😍😍ان شاء الله خدا هزاران برابر خیر این چله هارو ب زندگ ...

ممنونم مهتاب جان 😍😘بی نهایت خیر و برکت این چله به زندگی خودت برگرده 😍😘

ان شاالله  با چله گرفتنت هم خودت و هم همه ی دوستان حاجت روا بشند الهی امین 😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍