2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست
خواهش میکنم عزیزم حالا برای من کامل کامل نیست به دکتر بگین چیزای دیگه هم اگه لازمه بنویسه براتون&nbs ...

ممنونم قربونت برم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
حضور همسر اصلا نیاز نیست برای زرنانی اصلا آقا را راه نمیده داخل مطب 

نه بیشتر برا با هم رفتن منظورم بود. سختمه تنهایی پاشم این همه راه برم تهران. قرار شد همسرم بره حرف بزنه ان شاالله اگه مرخصیش جور شد نوبتی ک طوطیا جون دادن بهم بریم.

فقط اگه جواب آزمایشم زود در بیاد ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها جون شما آمپول پروژسترون چه مارکی میزنید؟؟ ایرانی یا خارجی؟؟برای کدوم شرکت هست؟؟ بعداز ان ...

کارتن سبز داره از من ک‌ میگیرم 

نشسته بودم ولی یکم صندلی رو داده. بودم عقب 

بیشتر به پهلو چپ بودم گاهی به سمت راست و به تخت پشت 

فاطمه جون ببخشید مشکلتون چیه که باید ایمونولوژیست برین؟

من سال ۹۹ ک انتقالم منفی شد آزمایش ایمنی دادم که آپکا پایین بود. بقیه موارد مشکلی نداشت. در مورد اپکا هم بعضی دکترا معتقدند باید لنفوسیت تراپی بشه بعضی هم اعتقاد ندارن به این.و پردنیزولون یا سرم تجویز می کنن. حالا هم که انتقالم مثبت شد ولی بعد افت بتا پیدا کردم دکتر میگه برم ایمونولوژیست که ایشون تصمیم بگیرن چیکار میشه کرد

نه بیشتر برا با هم رفتن منظورم بود. سختمه تنهایی پاشم این همه راه برم تهران. قرار شد همسرم بره حرف ب ...

ان شاالله که میتونن مرخصی بگیرن و برین فقط قبلش با منشی صحبت کنین که میزاره نوبت یک کس دیگه ای ویزیت بشین تماس میگیرین با طوطیا جون هم ایشون بگن جاش فرضا شما میخواین برین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
ممنون فاطمه جان نه، هنوز دخترام اسم ندارند. انگار اسم ندارم حس بهتری بهشون دارم، اونجوری برام غریبه ...

وای ماهم همینطوری اصلا تفاهم نداریم سر اسم

میگه اسم پسر رو بزاریم سبحان یا سامان 

منم اصلا دوسشون ندارم 😥 خودمم هیچ اسمی مد نظرم نیست

ولی انقد اسم دختر قشنگ به توافق رسیدیم🤤🤪

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ان شاالله که میتونن مرخصی بگیرن و برین فقط قبلش با منشی صحبت کنین که میزاره نوبت یک کس دیگه ای ویزیت ...

اره پرسیدم از طوطیا جون ک مشکلی نداشته باشه؟ هنوز آنلاین نشده که جواب بده.

امروز ک زنگ زدم منشی یادم رفت بپرسم فقط پرسیدم آزمایش اینجارو دکتر قبول می کنن یا نه گفت مشکلی نداره اگه اونایی ک میخوان داشته باشه آزمایش. باز فردا زنگ میزنم میپرسم حتما. ممنونم که یادم انداختی❤️

این اگه نشه اولین جای خالی ۲۲ شهریوره که خیلی دیره.

کاش دکترای اینجوری ویزیت آنلاین یا تلفنی هم داشتن. برام جای تعجبه ک چرا فقط یه روز هستن

وای ماهم همینطوری اصلا تفاهم نداریم سر اسم میگه اسم پسر رو بزاریم سبحان یا سامان  منم اصلا دو ...

😍😍😍

سلام عزیزم. گفتم ب دکتر ولی تاکید کرد ب تهران رفتن😔گفتم همسرم مرخصی نمیدن بهش گف همسرتو میخوای چیکا ...

برای همین میگم اینهمه راه برای چی بیای

من چون خودم ۱۰ _ ۱۱ سال اسیر همه چیز بودم همه چیز رو امتحان کردم دوست ندارم الکی وقت و هزینه تون تلف بشه 

چه ازمایشات انعقادی رو بدی چه ندی درمانش همون اسپرین و انوکسا ست برای همین وقتی به دکترا میگی برات بنویسن اگر اسپرین و انوکسا جزو داروهات بوده باشه میگه ازمایشات لازم نیست چون فقط یه هزینه میلیونی رو دستت می مونه

چه ازمایشات ایمنی رو بدی چه ندی درمانش همون پرد و سرم و هیدروکسی و نهایتا برای اپکا لنفو که اونم منسوخ شده من با اینکه اینم شنیده بودم ولی بازم رفتم انجام دادم فایده م نداشت اپکام باالا نرفت با سرم هم یه بار مثبت شدم سقط شد دو سه بار بعدی انتقالام منفی شد. اینا راههایی که منم که امتحانش کردم هرکسی هم جای شما بود میگفت همه چیز رو در نظر بگیرم بلکه این بار دلم شاد بشه

بازم سبک سنگین کن ان شاء الله هرچی خیره برات پیش بیاد اگر تا بحال با دکتر ایمونولوژی که با کار اوی اف هم اشناست و در شهر خودتونه ویزیت نشدی ضرر نداره یه سر پیشش برو و ماجرا رو بگو اونوقت برای اومدن به تهران تصمیم بگیر

اگر بنا به اومدن به تهران شد همونطور که دیشب از سمیه جون پرسیدی همه ازمایشات رو بده و دست پر بیا که رفت و امدت دوبار نشه

ان شاء الله بهترین ها در انتظارت باشه

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دخترا خوبین من از مطب دکتر گوارش میام  بخاطر آهکی بودن صفرام رفته بودم  دکتر خودم ق ...

سلام فاطمه جان بلا بدور صفرا از کجا پیداش شد یهوو .من اگه درست یادم باشه ماهک فکر کنم صفرا داشت درست یادم نیست .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاءلله که ایندفعه نتیجه میگیری امیدتو از دست نده و توکل کن به خدا  استرس هم نداشته باش من اگ ...

مرسی عزیزم،منم خیلی استرس میگیرم ولی دیگه به خدا سپردم و استرسو از خودم دور کردم😊

اره پرسیدم از طوطیا جون ک مشکلی نداشته باشه؟ هنوز آنلاین نشده که جواب بده. امروز ک زنگ زدم منشی یاد ...

شهریورم خیلی دیر نیست مثل باد میگذره متوجه نمیشی چه جوری گذشت خوبه دیگه به خودش سخت نمیگیره زیاد مریض نمیبینه برای هر مریضم حداقل یک ربع زمان میزاره .دکترش جدیه بعید میدونم حوصله مشاوره آنلاین اینا داشته باشه 😁 

برای همین میگم اینهمه راه برای چی بیای من چون خودم ۱۰ _ ۱۱ سال اسیر همه چیز بودم همه چیز رو امتحان ...

ممنونم مهتاب جون خیییلی لطف کردی کلی وقت گذاشتی تایپ کردی.❤️❤️😘

فقط ی بار ویزیت شدم ک اونم سر همون لنفوسیت تراپی بود. 

اخه نگرانم ک نرم دکتر بعدا توبیخ کنه که چرا نرفتی.

وگرنه همینه دیگه واقعا غیر اینا ک درمانی نیس. اگه شد فردا میرم دوباره با دکترم حرف میزنم. ببینم چی میگه

شهریورم خیلی دیر نیست مثل باد میگذره متوجه نمیشی چه جوری گذشت خوبه دیگه به خودش سخت نمیگیره زیاد مری ...

😅 مثلا میگفتم تا قبل شروع ترم جدید تموم بشه کارام