2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047740 بازدید | 684623 پست
ن زیاد فقط سه روز به انتقال شکممو با روغن سیاهدانه چرب میکردم و پلاستیک میذاشتم اونم یه خانمی بهم تو ...

۱۵ روز انتقال رو هم میشه بگید چی میخوردید

سردی و گرمی رو رعایت میکردید؟ 

چون لک دارید نمیذارن برید حمام؟ یا به خاطر آی وی اف؟

بیشترین دلیلش الان برا لک دیدم ولی من بارداری ها قبل هم نمیذاشتن برم مامانم حساسه میگه کمرت داغ میشه و یا یهو آب میریزی رو خودت هول میکنی قربونش برم  خیلی حساسه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۱۵ روز انتقال رو هم میشه بگید چی میخوردید سردی و گرمی رو رعایت میکردید؟ 

گرمی اصلا گوشت گوسفند نخوردم 

غذاهای همیشه می‌خوردم بود تقریبا من قبلاً تو غذاها خیلی ادویه میزدم ولی دیگه دارچین زنجبیل فلفل سیاه ادویه ها گرم رو حذف کردم زعفرون هم حذف کردم همینا بود دیگه 

یه تاپیکی چیزی بزن عزیزم شاید کسی باشه.ولی مهمتر از همه نظر پزشک خودته ببینی نظرش چیه

دو بار تاپیک زدم عزیزم دکترا بفکر جیب خودشون هستن بهم میگه درد داری گفتم ن میگه اونموقع درد میگیری 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام. عزیزم به این فامیل ما هم دکتر گفت باید صفرا رو در بیاری. این بنده خدا رفت طب سنتی با دارویی ک ...

سلام عزیزم خدا فسقلیاتو حفظ کنه اهل کجا هستن ایشون بعد باردار شدن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
گرمی اصلا گوشت گوسفند نخوردم  غذاهای همیشه می‌خوردم بود تقریبا من قبلاً تو غذاها خیلی ادویه می ...

عزیزم رفتی سونو ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
آره یه بار طبیعی امتحان‌ کن ،این همه عقب میافتیم حالا یک ماه بیشتر چه فرقی می‌کنه عوضش شاید انشالله ...

ان شاالله❤️

فعلا ک دو ماه عقب افتادم تا ببینیم چی پیش میاد میتونم با دکتر زرنانی ویزیت بشم یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه جون اگر ایمونولوژیست خوب تو شهر خودتون هست خب همونجا برای ویزیت  برو

سلام عزیزم. گفتم ب دکتر ولی تاکید کرد ب تهران رفتن😔گفتم همسرم مرخصی نمیدن بهش گف همسرتو میخوای چیکار خودت برو.

اخه مگه غیر سرم و پردنیزولون و نهایتا ی قرص کورتون دیگه راه دیگه ای هم هس؟ خب همینارو هم میتونن انجام بدن دیگه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
قربون دلت برم میفهمم چه حسی داشتی ان شاء الله یه روزی هرجا پا میذاری با خاطره خوش نی نی دار شدن و ...

خدا نکنه عزیز دلم 😘❤️🤗 شرمنده ناراحتتون کردم🥺

الهی امین. ان شاالله برا هممون😍❤️

خدا خیرت بده عزیزم❤️ فردا میبرم دکتر بنویسه برام

خواهش میکنم عزیزم حالا برای من کامل کامل نیست به دکتر بگین چیزای دیگه هم اگه لازمه بنویسه براتون 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام عزیزم. گفتم ب دکتر ولی تاکید کرد ب تهران رفتن😔گفتم همسرم مرخصی نمیدن بهش گف همسرتو میخوای چیکا ...

حضور همسر اصلا نیاز نیست برای زرنانی اصلا آقا را راه نمیده داخل مطب 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

بچه ها جون شما آمپول پروژسترون چه مارکی میزنید؟؟

ایرانی یا خارجی؟؟برای کدوم شرکت هست؟؟

بعداز انتقال تا خونه رفتنی درازکشیدین یا نشسته بودین تو ماشین؟؟

روزهای اول انتقال چطور؟ باید صاف بخوابیم یا به پهلو هم میتونیم باشیم؟؟

ممنون میشم هرکسی میدونه راهنمایی کنه🙏🙏