2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047865 بازدید | 684630 پست
گفت شیش حضوری بیا حالا شوهرمو بفرستم ببینم وقت میده  مشکل ما اینه ک ماشین هم نداریم جا خونمون ...

اره نوبت میده 

مگه خونتون کجاست که اسنپ قبول نمیکنه ؟

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای بی وسیله ی سخته که 🥹 انشاالله پاقدم نینی بخرین 

داشتیم قبل عید فروختیم  الان هرجا میخایم بریم ماشین داداششو میگیره اونم یا خرابه ماشین یا خونه نیست البته دلشم نیست بده خوشم نمیاد همش بگیریم 

منم دیروز تمیز کردم😁

منو ک نمیزارن برم حرم میگم بابا سرم داره میخاره من عادت ندارم قبلا هر روز اگه نمیشد روز درمیون تو حموم بودم سرمو اگه دو روز نشورم مثل چی خارش میگیره رفتم تو دستشویی نشستم خودمو تمیز کردم 

داشتیم قبل عید فروختیم  الان هرجا میخایم بریم ماشین داداششو میگیره اونم یا خرابه ماشین یا خونه ...

عزیزم اشکال ندارع میخرین انشاالله

امیدوارم با خبر خوش برگردی وخدا غافلگیرت کنه یگه دوتا جوحه ی 😍

عزیزم اشکال ندارع میخرین انشاالله امیدوارم با خبر خوش برگردی وخدا غافلگیرت کنه یگه دوتا جوحه ی 😍

ان شاالله توکل به خدا فعلا صبر کنم تا یه جا نوبت سونو گیرم بیاد حالا شوهرم رفت الان

خودم ک همش غر میزنم میگم ته دنیا خونه ساختی سمت بلوارتوس بلدی

االاهی عزیزم 

اره بلدم ولی نیومدم اونجا 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

سلام دخترا خوبین من از مطب دکتر گوارش میام 

بخاطر آهکی بودن صفرام رفته بودم 

دکتر خودم قبول نکرد انتقال بده گفت دکتر گوارش نامه بده بعدا 

الان دکتر گوارش اعتقاد داره که باید صفرا در آورده بشه

میشه اگه کسی مشکل منو داشته یا حتی از نزدیکانش و بارداری و گذرونده بهم خبر بده 

ممنونتون میشم ⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام دخترا خوبین من از مطب دکتر گوارش میام  بخاطر آهکی بودن صفرام رفته بودم  دکتر خودم ق ...

عزیزان اگه کسی می‌دونه دریغ نکنه نگرانم ناراحتم دلهره دارم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏