2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047791 بازدید | 684626 پست
اانشالا عزیزم گلم من با دکتر موسی پور بودم مطبش میرفتم ولی کار پانکچر و انتقال تو جهاد خودش انجام دا ...

الهی شکر که نتیجه گرفتی عزیزم❤️ خیییییلی خوشحال شدم برات😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون میشم منو لایک کنید🌱

... و امید سرمایه ی آدمیست🍃🌱                                     اندر دل من تویی نگارا🥰💍                                                   خدای مهربان من، بی صبرانه منتظر در آغوش کشیدن                 هدیه ی بهشتیت هستم نا امیدم نکن😍🙏                                  با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود.😊
الهی شکر که نتیجه گرفتی عزیزم❤️ خیییییلی خوشحال شدم برات😍

مممنون گلم خودم باورم نمیشه خیلی نا امید بودم اصلا علائم نبود به جز لکه بینی فکر نمیکردم مثبت بشه بی بی چک خدا نصیب همه منتظرا بکنه انشالا شمام این دعفه مثبت بشی و برات موندگار بشه 

عه ممنونم عزیزم. پس با همسرم حرف بزنم ببینم میتونه برا اون روز مرخصی بگیره. وقتش برا ساعت چنده؟ و ...

اینجوری نیست که مال جای دیگه رو قبول نداشته باشن من آزمایشهام یکسری مال رویان بود یکسری هم برای آزمایشگاههای دیگه که همه رو با خودم بردم ولی خودشونم یکسری آزمایش نوشتن که فقط تو آزمایشگاه کاج باید انجام بدیم کلا هم دو جلسه بیشتر طول نمیکشه اگه آزمایشها کامل باشه همون جلسه اول نظرشون رو میگن ، و یک کپی از توصیه هاشون که مکتوب کردن رو بهتون میدن برای نشون دادن به دکتر زنان 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

راستی من روز ۱۴ سیکل ضخامتم ۷/۵ بود در حالیکه تو سیکل انتقال با اون همه دارو روز ۱۸ تازه ۶/۷ بود. فک کنم منم از اونام ک با دارو ضخامتم بدتر میشه و کند رشد میکنه.

ب دکترم گفتم گفت خیلی چیزا تاثیر داره ذخیره و نمیدونم چی چی تخمدان و.... گف انجام میدیم سیکل طبیعی ولی ریسک دار هست کلا خیلی متوجه نشدم.

در مورد بررسی سلامت جنین هم گف چون درصد گرفتنش پایین تر میاد بهتره ریسک نکنیم چون تعداد جنین هم کمه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مممنون گلم خودم باورم نمیشه خیلی نا امید بودم اصلا علائم نبود به جز لکه بینی فکر نمیکردم مثبت بشه بی ...

قربووونت برم ان شاالله برا همه منتظرا😍❤️

ممنونم عزیزم. خبر نداری تلفنی یا نتی ویزیت داشته باشن؟ یا آز اینجارو قبول کنن؟ خیلی سختمه ی بار برم ...

نه ویزیت آنلاین ندارن عزیزم .دیگه نهایت دوبار ویزیت رو باید در نظر داشته باشی .سخت هست ولی نظرشون رو بدونی هم بد نیست .مال من دقیقا منطبق با همون چیزایی بود که تو رویان توصیه کرده بودن 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
اینجوری نیست که مال جای دیگه رو قبول نداشته باشن من آزمایشهام یکسری مال رویان بود یکسری هم برای آزما ...

ممنون جواب دادی گلم. عه آزمایشای دیگه هم نیازه؟ میشه بگی چیا  و چ آزمایشاتی باید همراهم باشه؟ دکترم ی معرفی نوشت فقط برام. تو نت شماره تلفن مطب هم هس؟ ک بپرسم اگه قبول داشتن اینجا همه رو انجام بدم بعد برم. واقعا خیلی سخته ۸-۹ ساعت راه برم و بیام. مخصوصا ک خیییییلی سخت ب همسرم مرخصی میدن.

راستی من روز ۱۴ سیکل ضخامتم ۷/۵ بود در حالیکه تو سیکل انتقال با اون همه دارو روز ۱۸ تازه ۶/۷ بود. فک ...

در این مورد اطلاعی ندارم به هرحال هر دکتری یه نظری داره سلامت جنین آره چون یک سلول برمیدارن شانس موفقیت پایین میاد جدا از هزینه بالاش .تو رویان هر ۴ تا جنین با دلار ۲۴ تومن گفتن ۳۰ میلیون تومن 

ممنون جواب دادی گلم. عه آزمایشای دیگه هم نیازه؟ میشه بگی چیا  و چ آزمایشاتی باید همراهم باشه؟ د ...

هر آزمایشی که تابحال انجام دادی ایمنی و انعقادی ،ذخیره تخمدان و سونوها ،بیوپسی و ... رو همراهت داشته باش آره زنگ بزن کلینیک وصل میکن بهش منشی خیلی مهربونی هم داره اتفاقا ولی وقت رو اینترنتی فقط میدن 

ممنون جواب دادی گلم. عه آزمایشای دیگه هم نیازه؟ میشه بگی چیا  و چ آزمایشاتی باید همراهم باشه؟ د ...

جزییات ازمایش رو میخوای ؟فکر کنم بسته به شرایط مریض متفاوت باشه .ولی مال خودم رو فردا یادم نره و بیام اینجا برات مینویسم 

سلام دوستان گل یه سوال دارم 

من به امید خدا 2 روز دیگه انتقال جنین دارم دکترم برام روزی دو عدد آمپول پروژسترون تجویز کرده( 50 عدد نوشته داخل نسخه که هر روز 2 عدد بزنم) حالا من هر داروخانه ای رفتم با تعجب خیلییییی زیاد میوفتن این تعداد آمپول پروژسترون برای چیته نداریم و نمیدیم. بعضی داروخانه ها میگفتن اصلا اینو نهایتا 4 عدد میتونیم بدیم. حالا میگم نکنه اصلا کسی انقد پروزسترون نمیزنه و دکتر من اشتباه کرده؟ داروخانه ها منو به شک انداختن  

در این مورد اطلاعی ندارم به هرحال هر دکتری یه نظری داره سلامت جنین آره چون یک سلول برمیدارن شانس موف ...

یا خداااااا. همون بهتر ک دکتر قبول نکرد🥴

هر آزمایشی که تابحال انجام دادی ایمنی و انعقادی ،ذخیره تخمدان و سونوها ،بیوپسی و ... رو همراهت داشته ...

ممنونم گلم ک راهنمایی کردی😘 خدا خیرت بده❤️