2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684630 پست
از هفته پیش علائم بارداریم شروع شده درد سینه حالت تهوع صبح تا ظهر به صورت شدید و یبوست 

یعنی قبل از مثبت شدن علایم نداشتین ؟ منظورم تو دوره انتقال هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شیوا جون چقدر ناراحت شدم ،منتظر خبر خوبت بودم‌ ،😭😭😭  انشالله جاش به زودی برات سبز بشه 💔

مرسی قلبم انشاءلله😔❤️🙏

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
متاسفم عزیزم  مگه قبلا سونو قلب نرفته بودی؟

نه نفس تو شش هفته گفت همه چی تشکیل شده و رشدش خوبه تا امروز😔

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
وای عزیزم خیلیییییییی متأسفم انشاالله به زودی خدا سوپرایزت کنه 🤲

توکل به خدا😔🙏❤️

جون دلم بسکه مهربونی عشقم😍♥️ راستش برام فرقی نداره دیگه از موقع تولد تا یک سالگی نمیخوام بچه ام ا ...

سلام گلم  داشتن دیپلم  یکی از شرایط اصلی حتما پیگیر باشین

جز مدارک که باید ارائه بسه برای بهزیستی.

سوالی بود درخدمتم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد