2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047982 بازدید | 684637 پست

سلام خانما یه سوال داشتم من تو سیکل انتقالم پریود دوم بعد پانکچر تاریخش با پریود قبل پانکچر یکیه یا اولین پریود بعد پانکچر من طبق پریود بعد پانکچر ۵ روز عقب افتاده با پریود قبل پانکچر ۳روز مونده استرس گرفتم اگه دیر پریود بشم تو اون سه روز دکترم نباشه چکار کنم 

سلام عزیزم دکترت چرا بهت دوفاستون داده بود خارجی میخوردی یا ایرانی؟ من هفته پنجم خونریزی داشتم برام ...

ممنونم گلم نمیدونم جز داروهامه خارجی میخورم ، ایشاله فردا صدای قلب نی نی خوشگلتو بشنوی خیالت راحت بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا من هنوز به خوردن دارو نرسیدم هنوزم دارن اذیتمم میکنن دارو رو نوشته چون پیدا نمیشه برم بگردم پید ...

من تازه اول راهم.فعلا تشکیل پرونده دادم.شوهرم ازمایش داد گفتن ده روز دیگ بیاد مجدد ازمایش اسپرم بده خیلی عجیبه .

من تازه اول راهم.فعلا تشکیل پرونده دادم.شوهرم ازمایش داد گفتن ده روز دیگ بیاد مجدد ازمایش اسپرم بده ...

موفق باشید ،، شاید نمونش مناسب نبوده مثل آزمایش خون معمولی که تو برگه ها مینویسن درصورت نیاز باید تکرار بشه یا شایدم خواستن از جوابها مطمئن بشن ،آدم میمونه تو کار این مراکز

نه الان کلا قطع شده لکه بینی ی ذره هم ندارم با دوتا امپول پروژسترون کلا قطع شد من چهار روز تا وقت پر ...

روزی دوتا آمپول ادامه دادی ؟انشالله مثبتی عزیز دلم 🤲🤲

باید این تاپیک از کسلی دربیاری 😍

روزی دوتا آمپول ادامه دادی ؟انشالله مثبتی عزیز دلم 🤲🤲 باید این تاپیک از کسلی دربیاری 😍

دکت گفت تا قطع لکه بینی بزن که منم دیروز ردم قطع شد دیگه نمیدونم ادامه بدم یا نه ممنون انشالا خوش خبر بیام

موفق باشید ،، شاید نمونش مناسب نبوده مثل آزمایش خون معمولی که تو برگه ها مینویسن درصورت نیاز باید تک ...

نه کلا جزو مراحلشون هستش.اخه جواب ندادن که خوب یا بد باشه.گفتن ده روز دیگ اماده میشه