2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
عزیزم نگفتن چقدر طول میکشه ؟ اگه نوزاد یکی دو ماهه هم بخوایم هست ؟ منم میخوام برم داخل سایت ثبت نا ...

به من امروز چیزی نگفت

ولی طبق چیزایی که فهمیدم

اگر هرچی سنتون پایین تر باشه نوزادی که میدن کوچولو تره

برعکس من از نوزاد میترسم که بهش اسیب بزنم از ۶ ماه تا یکسال میخوام 😍 قشنگ گوشتالو بشه 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پس خل شدیم رفت. من هر دقیقه سینه هامو وزنه میزنم هم دردشون چک میکنم راستی دوسه روزه نوک سینه هام یکم ...

سلام عزیزم. خوبی؟ جوجه ها خوبن الحمدلله؟ اونقدر دستکاریشون میکنین فداتون بشم معلومه درد میگیره.اینها رو میخونم  خندم میگیره البته یاد اون زمان خودم میافتم. خداییش ولی دیگه شکم چک نکنین. دور از جون دور از جون حتی اگه کسی بچشم سقط بشه که شکمش کوچیک نمیشه چون همه چی هنوز اون توه. به خدا من سزارین کردم تا دو سه ماه انگار بچه ۷ ماهه تو شکممه. بعد سقط تازه الان شکمم برگشته به اولش چون کمی شکم زده بودم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشام پر اشک شد ،خوشبحال اون بچه ای که تو میخوای مامانش بشی ،مامان جوون و باحال و با ملاحظه و مهربون

🥹😚

فعلا که نشد ثبت‌نام کنم عزیز دلم 

مدارکم اوکی نبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

اول کاری خورد تو پَرم 😂😂 از صبح دنبال اصل کاریش هستیم پیدا نمیشد تا دیگه همین نیم ساعت پیش رسیدم ...

وا چه ربطی به مدرک تحصیلی داره اخه. اره دختر کمه من هم قبلا خیلی تحقیق کردم. مگه دختر بزرگتر بردارین. یا بچه ای که مشکلی بیماری ای چیزی داره

نه عزیزم این حرفو نزن. اون نمونه که من دیدم را نمیدونی خانوادش چقددددر دوسش دارن شاید بیشتر از بچه ب ...

🥹🥹🥹

اره میاره عشقم ولی میترسم بازم :)

خدا خودش بهتر میدونه چی برام خوبه همون کارو بکنه من راضی ام به رضای خودش ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا چه ربطی به مدرک تحصیلی داره اخه. اره دختر کمه من هم قبلا خیلی تحقیق کردم. مگه دختر بزرگتر بردارین ...

دیگه قانون گذاشتن 😐🥺

من تا دوم دبیرستان خوندم یکسال دیگه بیشتر ندارم

اینم میرم فشرده بر میدارم

فقط من همه چی یادم رفته 🥺 خداکنه زود قبول شم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🥹😚 فعلا که نشد ثبت‌نام کنم عزیز دلم  مدارکم اوکی نبود

انشالله جور میشه ،اینکارا کلا زمان می‌بره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

معلم هست اینجا 😁😍

من رشته ی تحصیلیم تولید چند رسانه ای بود از زیر شاخه های فنی حرفه ای

تا دوم دبیرستان خوندم

بخوام ادامه بدم فشرده تا سیکل بگیرم چقدر زمان میبره؟

سخت میگیرن؟ من نگرانم هیچی یادم نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انشالله جور میشه ،اینکارا کلا زمان می‌بره 

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینقد شرایط سخط میگیرن خاک برسرا سن بالای 35اصلا بچه زیر 1سال نمیدن اینجا که اینجوری 

البته من پرسیدم که نهایتا اگر شرایط خیلی خوبی داشته باشین به سن بالا هم میدن و این برمیگرده به نطر رییس اداره سرپرستی. غیر از اونم که پارتی بازی همیشه و همه جا هست

عه من فک کردم تعین جنسیتین ببخشید.

خواهش میکنم عزیزدلم، نه من بچه اولم هست، 

ولی دیدم توی یکی از کلیپ های مرکز مام که گفتن تعیین جنسیت هیچ مشکلی برای جنین به وجود نمیاره ولی متاسفانه ده درصد شانس کم میشه،