2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم. منم همین جوریم متاسفانه. خیلی زود استرس می گیرم حتی با ی د ...

راس میگی اینکه بگیم دکتر برای استرس کاری بکنه دارویی چیزی بنویسه فکر خوبیه ، بلاخره ما این راه رو باید بریم یا با استرس یا بی استرس لااقل بدون استرس بریم والا از پا در اومدیم دیگه 

در مورد تیرویید زیاد اطلاعات ندارم فاطمه جون ، دوستایی که می‌دونن راهنمایی میکنن

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
طوطیا جون منم ۱۰۰تا میخام یکم بی حوصلم نمیتونم بیشتر عزیزم

قبول باشه عزیزم هر چندتا که میتونید عزیزم اصلا اجباری نیست

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عریزم برا شما چقدر طول کشید تا دستمال رنگ خونابه نداشته باشه ؟من از صبح رو دستمال پاک نشده 

سلام مجدد عزیزم من یکبار دیدم یعنی یکبار که خودم رو پاک کردیم دیدم دیگه ندیدم برای بعضی ها دو روز زمان میبره نگران نباشید

ممنون عزیزم خوبم ،خودت چطوری ؟  برای شروع سیکل جدید دارم dhea , و ال دی میخورم، ببینیم چی میشه ...

شکر منم خوبم ممنون عزیزم ، پیاده روی رو حتما داشته باش ، به نظرم کنار dhea مکمل های دیگه مثل فرتیل اید کیوتن قرمز  امگا اینوفولیک ژل رویال مصرف کن 

برای خواب ملاتونین خوردی تا حالا ؟ هورمون خواب کمکت میکنه خوابت تنظیم بشه 

قرص اووبوست هم جز ترکیباتش ملاتونین هست ، ایشالله هر چی خیر برات پیش بیاد منتظر روزی هستم که بیای و بگی جنینام تشکیل شدن 😍

شکر منم خوبم ممنون عزیزم ، پیاده روی رو حتما داشته باش ، به نظرم کنار dhea مکمل های دیگه مثل فرتیل ا ...

انشالله 

ممنون دوست خوبم 

نه ملاتونین تا حالا نخوردم ولی قبلا اوابوست زیاد خوردم ،موقعی که اوابوست می‌خوردم یکم تأثیر داشت تو خوابم اما الان نمی‌خورم 

مکمل دیگه کیوتن میخورم فقط ،راستش از مکمل از اعتقاد افتادم ،تو پانکچرای قبلی خوردم اصلا تاثیری برای من نداشت، دیگه از اون همه دارو‌ خوردن هم زده شدم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
ولی اینو بدون شبهای هجر هم بلاخره صبح میشه بازم خورشید طلوع میکنه و زندگی روی خوبشو نشون میده  ...

طوطیا جان به خدا قسم باورت میشه از وقتی یادم میاد شبه عجز من ادامه داره و روز خوش ندیدم الانم که بدتر از همیشه در ظاهر همه این کارا که میگی انجام میدم ولی دلم خوش نیس همش در وجودم ناراحتی و غم هست روزگار روی خوشش رو بهم نشون نداد به هرچی دلخوش کردم چنان چرخید و از همون ضربه خوردم!انگار دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تنها چیزی که میتونه خوشحالم کنه همین بچه دار شدنمه!خاهرم هم ۵بار منفی شده درسته مشکلاتمون باهم فرق دارع ولی همش میگم نکنه مثل اون منم همش منفی بشم خودم فقط یه انتقال منفی داشتم ولی دلم میگه بازم منفیم هرچند هنوز تخمک کشی هم نکردم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
لوپوس یه بیماری خود ایمنی هستش خواهرتون مشکل کلیه یا پوست نداره؟ 

نه عزیزم نداره ولی لوپوس تو آزمایشش یکم بالاس

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭