2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048022 بازدید | 684638 پست
از کله پزی گرفتی ؟نوش جان 

اره یه پرس گرفت ولی من کم خوردم چون از جا همیشگی نبود زیاد به دلم نبود طعمش هم بو کردم غر زدم چرا از جا همیشگی نگرفتی شوهرم میگه از کجا فهمیدی الان سیرابی مگه فرق داره 

تو هم از هرجا ک قبلا میرفتی بگیر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب تو ک‌میدونی هماتوم داری بهت گفته پنجاه درصد داره دفع میشه حتما الان رفتی بیمارستان؟

دارم میرم مطب پیش دکترم 

بیمارستان که خودش نیست میخواد چیکار کنه .

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
حتما بگو اوضاعت اورژانسیه زود بری داخل 

اره هم دکتر و هم منشیاش بامن دوستن 

دکترم موبایلشو داده بنده خدا همیشه جوابگوئه ولی خب امروز جواب نداد منشیشم گفت زنگ زدم جواب نداده

خب برو بهتر سونو داره تو مطبش صددرصد هماتوم ک  بزرگ بوده دفع شده بی خبر نزار مارو

خیلی دعام کن 

لخته های زیادی ازم دفع شد  اندازه یه کف دست و فک میکنم این اصلا طبیعی نیست و دوسه تا نوار بهداشتی خونریزی کردم 

هر چی خدا بخواد بی شک همون میشه

خیلی دعام کن  لخته های زیادی ازم دفع شد  اندازه یه کف دست و فک میکنم این اصلا طبیعی نیست ...

نگاه لخته های هماتوم چه جوری بگم فشار میدی از خون باز میشه مشخص برا جنین یا ساک نیست 

برات آیت الکرسی میخونم ان شاالله الان میری با خبر خوش میای  مثل اون دوستمون ک رفته بود گفته بود همه چی خوبه قلبشونم می‌زنه اونم خونریزی کرده بود با دفع لخته توکل به خدا خودش داده خودشم نگهدارشونه 

سلام عزیزم اخرای برج ۳ انتقالم منفی شد گفت دوتا پریودی بگزره باز بیا اخرین جنینامو اخرین شانسم برام ...

عزیزم اشکال نداره ان شاءالله این دفعه مثبت میشی زود انجام نده 

منم پارسال خرداد انجام دادم یادت باشه کافی شد دوتا پری گذشت شهریور انتقال دادم باز منفی شد 

بتظرخودم عجله بود چون میگفتن پشت هم انجام بدین میشه اصلا به این حرفا نیست 

تا خداااااا نخواد هیچ چیز نمیشه ان شاءالله ایندفعه خواسته خدا وخواسته دلت یکی باشه

منم فعلا میخوام طبیعی اقدام کنم مثل سال‌های گذشته ان شاءالله که بشه  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
اینا رو من از تجربیات عزیزانی که مثبت شدن میگم کلا میگن رحم باید گرم باشه.حتی برای کسانی که رژیم غذ ...

منم گرمی زیادخوردم ولی روزهای اخریکم شل گرفتم

ولی اینباربرم ازدکترم اینومیپرسم

گرچه اونااعتقادی به تغذیه ندارن

خدایابه امیدخودت🌺