2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
حتما برمیای چرا که نه تو دختر قوی و با اراده هستی 

خدا عشقشو بهم داده انشالله صبرو تحملشم بهم بده 

یکم میترسم ، میترسم جا بزنم🥺

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

والا من بذارم جایی هزار تا سوال میپرسن .همون با خودمون ببریم بهتره فک کنم.فقط برا روز تخمک کشی نگران ...

اون روز نمیشه

اون روز رو بذار پیش کسی یه بهانه ای که به کار شوهرت یا یه جوری که عادی باشه جور کنید که باید برید

من بچه م دهنش سفت.بهش میگفتم کسی نفهمه مامان دکتر میرم کسی نفهمه آمپول میزنم چون بعداز انتقال میومدن خونه

میگفتم کسی نفهمه من خوابیدم .اینا یه راز خانوادگی

خداییش همکاری کرد بچم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله ولی رگه ها شبیه رگه های پریودی ضخیم نبود خیلی نازک بود (بلخشید واضح گفتم )

😍 ممنون گه گفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام خانوما خوبید؟ من پنج شنبه پانکچر شدم ولی فولیکولام پوچ بودن تخمک نداشتند من روزی سه تا اووبوست ...

حیلی متاسفم عزیزم. چند سالتونه؟ ازمایش دخیره ات خوب بود؟ تعداد و اندازه فولیکولها چطور؟

اون روز نمیشه اون روز رو بذار پیش کسی یه بهانه ای که به کار شوهرت یا یه جوری که عادی باشه جور کنید ...

ای جونم 😍 چند سالشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام فاطمه جان آره عزیز، میدونم ولی حقیقتا تو این چند روز خیلی فشار روانی بهم وارد شد😞 هر چی هم سع ...

عزیزم ماه که بره بالا یعنی ۴ماه که تمام میشه که دیگه فقط باید به پهلو بخوابی

از این پهلو به اون پهلو رو خواستی عوض کنی بشین بعد به پهلوی مقابل بخواب 

وقتی دیگه هر دوطرف رو استفاده کردی و حسابی خشک شد چندتا بالش کنارت داشته باش هرشب از تاج تخت به سمت تشک یه شیب درست کن حالت نه نشسته نه خوابیده بخواب

مثل تخت بیمارستان که شیب میده آدم

اینجوری خواب راحت تری داری

میترسم اینجا خیلی اطلاعات بدم یه آشنا از شانس من بشناس منو

😁😁😁😁

باشه عشقم 

اخه دختر دایی من بزرگه ها ولی خیلی دهن لغه😂

کلاس سومه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم❤️ ان شاالله به سلامتی بغلش کنی🤗 از رو تخت خوابیدن خسته شده بودم دیروز رو زمین خوابیدم فکر ک ...

ممنونم مهربونم، نه روی زمین اصلا نخواب عزیزم، تو این کلاس های مراقبت بارداری میگن، حتما زیر بدن یا دو تا پتو یا تشک بندازین، فرش کمر و اذیت میکنه، 

عزیزدلم خداروشکر سن بارداریتون خوبه چشم بهم بزنی بقیه اش هم میگذره، متاسفانه برای هپی عزیز این اتفاق افتاد ولی خوب این اتفاق کم پیش میاد، 

این همه بارداری خداروشکر چه توی این تاپیک چه کلا، ختم به خیر میشه،