2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
ممنون گلم 🌺🌺🌺 پیجشونوچی سرچ کنم؟ گلم چندتاجنین براتون گذاشته بودن؟

خواهش میکنم عزیزدلم، 💚 

dralirezaei.mansureh 

شاید اسپلش رو اشتباه نوشته باشم ولی میاره

من روز انتقال قرار بود ۲ تا بلاست برام انتقال بدن ولی جنین شناس و خانم دکتر گفتن موافقی برات ۳ تا انتقال بدیم؟

من هم گفتم هرطور صلاح میبینین ، بخاطر اینکه من سابقه انتقال منفی زیاد داشتم این پیشنهاد و دادن

خداروشکر یکیشون برام موند 🌿🌞 انشااله شما هم بزودی نتیجه بگیرین

اخربن بار خوردم حالم خیلی بد شد میترسم بخورم  من روز دوتا آمپول دارم و دوتا شیاف میخاستم ترور ...

اره عجله نکن ان شاء الله میگذره و جذب میشه 

اندازه هماتومت چقدر بود 

انجیر خیس کن بخور یا روغن زیتون رو بریز رو سالاد بخور 

خلاصه یه کاری کن یبوست نگیری که اصلا خوب نیست 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایدا جون از ساری تا تهران راهی نیست، من هم ۶ ساعت فاصله داشتم خواهر جان،  تو شهرستان کلی هزینه ...

من تا ساری ۳ساعت فاصله دارم عزیز دلم .مگ شما اول شهرستان انجام دادین؟الان تو تهران نیستین؟

من گذاشتم خونه یکی از نزدیکان گفتیم باید دوتایی بریم جایی کارداریم وقتی برگشتیم همسرم رفت آوردش و ا ...

چچودی بچه ۶ساعت تنها وایمیساد؟!من الان صبح با کلی استرس رفتم پرونده بچمو از مدرسه گرفتم کل مسیرهارو با آژانس رفتم و برگشتم زیاد طولانی نشه تنها موندنشون

بگین بیشتر دقت می کنن، ولی نه اگه هم نگین مشکلی نیس، ولی داروهایی که استفاده می کنین و معمولا میپرسن ...

خیلی ممنون از محبتت رعنای عزیزم.بسلامتی و دل خوش کوچولوتو بغل کنی گلم.دعا یادت نره برا همه دوستان و من

عزیزم نذار بفهمن حتی مادرت حتی یچه هات بالاخره یه روزی میکوبن به روت  مخصوصا شما که تعیین جنس ...

حرفت حق گلم.من قصد داشتم خواهرمو درجریان بذارم ولی بااین چیزهایی که شما و بقزه دوستان گفتین پشیمون شدم.

من گذاشتم خونه یکی از نزدیکان گفتیم باید دوتایی بریم جایی کارداریم وقتی برگشتیم همسرم رفت آوردش و ا ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297474490

والا من بذارم جایی هزار تا سوال میپرسن .همون با خودمون ببریم بهتره فک کنم.فقط برا روز تخمک کشی نگرانم چجوری با بچه ها بریم

سلام خانوما خوبید؟ من پنج شنبه پانکچر شدم ولی فولیکولام پوچ بودن تخمک نداشتند

من روزی سه تا اووبوست میخوردم کوکیوتین، ویتامین ای سی دی امگا۳ ... 

کسی تجربه ایی داشته مشکل چی می تونه باشه؟

هنوز پیش دکترم نرفتم ولی خیلی حالم بده

من اصلا امکانشو ندارم برم تهران .😔😔توکل بخدا 

مرکز ناباروری ساری هم خوبه، خودت رو اصلا نگران این موضوع نکن. در مورد ذخیره تخمدان هم برای کسانی که ای وی افی اند، مهم نیست که چقدر باشه. مهم سونو واژینال هست که سوم تا پنجم پری انجام میدند و فولیکولهای انترال رو بررسی میکنند و آزمایش هورمونی مهمه که بر اساس اون بهتون آمپولها رو میدند 

عزیزم یه دونه جنین برای من تشکیل شد .  بعد از اینکه مثبت شدم یک هفته بعدش منشی دکتر گفته بود ب ...

ان شااله که نینی ات رو سلامت بغلت میگیری. دیگه زیاد نمونده که سرت با شیر دادن و پوشک عوض کردن نینی شلوغ بشه.

هیچ چیز خدا بی حکمت نیست. من هم همش میگفتم دو قلو باشه که چون سنم بالاست یهو دو تا نینی داشته باشم، بعد بارداری و زایمان دخترم،  صد مرتبه خدا رو شکر کردم که خدا صلاح من رو بهتر از من میدونه. دخترم با اینکه یه دونه بود نه وزن زیادی گرفت، نه توی شکمم تونست با وزن کمش بچرخه، آخرش هم که کیسه آبم پاره شد. همش میگم خدا رو شکر اگه دوقلو باردار بودم قطعا ظرفیت بدنم جوابگو نگهداریشون نبود