2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048141 بازدید | 684645 پست
روزی که من رفتم گفت شانستون امروز خلوتتره.نمیدونم والا اواین بار بود میرفتم.

انشالله خیره

ببین فکرت رو مشغول این چیزای جزئی نکن

از الان بخوای سر هرچیزی استرس به بدنت وارد کنی نمیشه

انشالله اولین انتقال مثبت بشی

ولی تو این ۳ ماه تعطیلی هم جمع نمیشه به انتقال نمیرسی مگر 

روندش طولانیه عزیزم 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آترین جان تو باردادی ادم هرروز یه حالیه یه روز خوب یه روز بد .تهوع که عادیه.من یاد اونروزا میفتم انق ...

فدات ممنونم از راهنمایت.الهی دخترای نازت سالم باشن و به زودی داداش سالم تپلی خدا بهشون بده 🤲🤲

شمال.مازندران.چندتا دکتر داره.نصر.کریمی.زعفری.کریمی

اهان شهرساری

من فکرکردم میای تهران

گفتم مرکز ساری کجاست نشنیدم

خودت کجایی که میری ساری بازم بهت دوره؟

کاش میومدی تهران

خدایابه امیدخودت🌺
فدات ممنونم از راهنمایت.الهی دخترای نازت سالم باشن و به زودی داداش سالم تپلی خدا بهشون بده 🤲🤲

ممنون گلم ان شا الله امید بخدا.زیاد دنبال علائم نباش سرتو گرم کن.من جاریم بارداره باهاش حرف میزنم خیلی استرس داره بهش میگم روز هارو نشمر بیخیالتر باش دنبال علائم که جدی نیستن نباش.مثلا لک بینی داشت ترس داشت بهش گفتم بابا جان لک بینی الان دیگ عادیه میگفت کاش زودتر باهات حرف میزدم انقد استرس نمیکشیدم🤭

اهان شهرساری من فکرکردم میای تهران گفتم مرکز ساری کجاست نشنیدم خودت کجایی که میری ساری بازم بهت د ...

۳ساعت فاصله داریم.صبح میریم تا غروب برمیگردیم تهران واقعا سخته ۸تا ۹ساعت راهه.اینجام مثبتی هاش خوبه

۳ساعت فاصله داریم.صبح میریم تا غروب برمیگردیم تهران واقعا سخته ۸تا ۹ساعت راهه.اینجام مثبتی هاش خوبه

عزیزم یه تحقیق بکن ببین کدوم دکتر بهتره 

با همون ادامه بده 

همه جا گروهی کار میکنن ولی دستور اصلی رو دکترت میده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

پس همون روز میدن بتون عزیزم 

ممنون از راهنماییت عزیزم.جواب اگ مشکلی نداشته باش مرحله بعد چیه؟من خواستم برم مطب یکی از  همین پزشکهایی که این مرکز میان ولی تو همین نی نی سایت گفتن دوباره کاریه و نرو.

ولی خود مرکز زنگ زدم گفتم برم‌مطب گفتن اره کارهات سریعتر پیش میره!!درسته؟