2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048184 بازدید | 684647 پست
نزدیکترین مرکز به من همینجاست که میخوام برم.ساری. یعنی از پزشک بپرسم امکانش هست اینترنتی جوابو بفرس ...

قبلش زنگ بزن مرکزی که میخوای بری بپرس

مثلا بهمن انقدرشلم شورباست دکترمم پیج نداره

اما مام تلفنی هم راهنمایی میکنن هرقسمت هم داخلی جداداره البته بهمن هم داره اما تومام باحوصله ترجواب میدن

دکترتمیزی میدونم پیج داره به من گفت آزهمسرتواینستابفرست چک می کنم پاییزبود

که بعدش من رفتم بهمن دیگه نتونستم برم مام

امانمیدونم دکترای دیگه مام هم پیج دارن یاویزیت انلاین دارن یامراکزدیگه کارشون چجوریه

شمااسم مرکزودکترتوبگو کسایی که اونجارفتن راهنمایی کنن

ولی به هرحال یه گونی پول ویه کفش اهنین اماده کن

یه خانمه به دکترفروتن گفت من نمیتونم بیام (وسط سیکل بود) راهم دوره شهرستانم

دکتربهش گفت میخوای من بیام شهرستان

ماموندیم فقط به جواب دکتر

به هرحال رفت وامدش زیاده خودتواماده کن

مگه اینکه وایستی بچه هات بزرگ بشن بمونن خونه😥

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی همه روهم مام بودی مشکلت چیه؟

اره فقط زندی و علی رضایی چند سال پیش صارم بودم

هیجی عزیزم بدون مشکل ناباروری بدون علت

مامانم رفت😔🖤 و من موندم و خاطره هاش🥀دوست داشتی یه صلوات برای مامانم بفرست🙏
منم دارم میرم برای بار پنجم انتقال بدم پیش دکتر تمیزی تو سیکل انتقالم دوبار با دکتر نصر یک بار با ل ...

💔🥺

الهی اینبار مثبت بشی و برات بمونه عزیز دلم 🧿♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ن عزیزم زیر ۲۵هفته بود.اول ۶ماه تازه دوقلو که زوتر تکامل پیدا میکنن ۲۵هفته نمیمونن خیلی نادر با وزن ...

کوچکترین جنینی که زنده مونده تا حالا ۲۵ هفته یا ۲۴ هفته بوده. اما چه مومدنی. به خاطر نرسیدن اکسیزن هزار مشکل پیدا میکنن و حتی برای خود بچه بهتره که نمونه. فلج مغزی میشن متاسفانه

قبلش زنگ بزن مرکزی که میخوای بری بپرس مثلا بهمن انقدرشلم شورباست دکترمم پیج نداره اما مام تلفنی هم ...

ممنون عزیزم.نه اونجوری دلواپسشون میشم باخودم‌میبرمشون.الانم تابستون دخترم تعطیل فرصت خوبیه.والا انقد بد جواب میدن ادم پشیمون میشه بپرسه.اوندفعه زنگ زدم‌ گفتن فقط خودت باید سونو بشی گفتم همسرم میتونه ازمایش بده گفتن نه خب چه کاریه همونموقع میتونست ازمایش بده قبول نکردن 

خانما توی یه جمعی بودم داشتن میگفتن فلانی بچشو کاشته واز اینجور حرفا مث حالتی که مسخره میکنن یجوری ش ...

عزیز دلم شما دیگه خیلی دودلی این راه انقدر مشکلات داره اگرم با شک شروع کنی زود کم میاری اولا من هیچکی نمیدونه بعدشم اگرم بدونن به نظرم ادما برایه خودشون زندگی میکنن من خدا بهم بده همه بگن کاشتیه 

من تحمل ندارم سارا  اخه تو ماه های پایین هم نبود که بگیم طبیعیه قلبم داره هزار تیکه میشه برا ... : /discussion/topic/164194/%d8%a8%d8%a7%d8%b1%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c-%d8%a8%d8%a7-%d9%85%db%8c%da%a9%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%d9%86%d8%ac%da%a9%d8%b4%d9%86-icsi-%d8%b3%d8%a7%d9%84-94?postId=297449671

میدونم فاطمه جان هممون ازصبح آشفته ایم باورمی کنی مامانم بعدازظهرزنگ زدمیگه بیام دنبالت بریم باغ گفتم نه نمیام حوصله ندارم

گفت براچی گفتم سرم دردمیکنه

فقط وفقط به خاطراسترس این دوستامون ونینیاشون

من دیروز۸تاجنینم اونطوری شدغصه نخوردم  انقدراومدم خونه روتین کارهام

اماامروزحالم بدبود طوری که همسرم دید کلافم ظرفاروشست سالی یکبارظرف نمیشوره

گفت ناراحت دیروزی گفتم نه بابا،اون که گذشت غصه دوستمومیخورم بیمارستانه دلم آشوبه 

اماچه میشه کرد باید هوای مامانای دیگه سایتم داشته باشیم طفلیا غصه نخورن😥

خدایابه امیدخودت🌺
ب راحتی میگذرن اونا کارشونه بلا نسبت جمع مابرااونا آدم نیستیم ماها برا اونا فقط ی کیسیم ی پرونده ی ت ...

😞💔

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنون عزیزم.نه اونجوری دلواپسشون میشم باخودم‌میبرمشون.الانم تابستون دخترم تعطیل فرصت خوبیه.والا انقد ...

🙄

مرکز شلوغیه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40