2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست
@تنهاتررررررین     توهم وقتی میشینی زیر دلت درد میگیره یا حس کنی بزرگه بین رون پا وشکم ف ...

عزیزم شاید مال ناراحتی و استرس امروزم باشه

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»
@تنهاتررررررین     توهم وقتی میشینی زیر دلت درد میگیره یا حس کنی بزرگه بین رون پا وشکم ف ...

اره وقتی درازم بلند میشم حس سنگینی و درد خفیف داره زیر دلم مخصوصا صبح یکم راه میرم خوب میشه برا تهوع سیرابی بخور من امشب خوردم معدم یکم آروم شد حالت تهوع فعلا قطع شد همین تهوع خیلی فشار میاره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان هپی خداراشکر تازه از اتاق عمل اوردنش کورتاژ شد برای آرامش دلش دعا کنین 

بعد از یه مدت امدم امروز و دلم به درد امد با خوندنش .از صمیم قلبم میخوام خدا به دلش آرامش بده و بتونه خیلی زود سرپا بشه خیلی سخته خیلی سخت😭😭😭😭😭 سحر جانم خوندم ان شاالله ختم بخیر بشه 🤲🤲🤲 دلم بدرد آمد امروز 😭😭😭😔😔😔😔

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
دوشنبه نوبت عکس رنگی دارم بهترین مسکن برای عکس رنگی جیه؟ چی بخورم؟ انتی بیوتیک مترونیدازول و فلوکونا ...

من صارم انجام داده بودم تاییدیه دکتر مبنی برنداشتن عفونت نیاز بود چون اگر عفونت باشه انجام نمیدن  فکر کنم بروفن خوب باشه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
افرین الان میگه با دخترم اومدم جنازه شو میبرم.حرفاش دل آدم کباب میشه.کاش یکی بره سیسمونیشو جمع کنه&n ...

😭😭😭😭😭

افرین الان میگه با دخترم اومدم جنازه شو میبرم.حرفاش دل آدم کباب میشه.کاش یکی بره سیسمونیشو جمع کنه&n ...

😭😭😭😭

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خدارو شکر الحمد الله ان شاء الله که خیلی بالا رفته باشه و دلت قرص شه  من که چند روزی بود خیلی ...

ممنون عزیزم انشاالله انشاالله خودتم زودی از دست این هماتومه راحت بشی یا جذب بشه یا دفع بشه خیالت راحت بشه خدا خودش کمکمون کنه منم تجربه کورتاژ و‌اتاق عمل و سه روز زجر کشیدن بیمارستان رو دارم خدا خودش درد میده صبرشم میده قربون حکمت و بزرگیش برم که درکش در توان ما نیس

خدا به دلش آرامش بده😭

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شوهرم دید گریه میکنم ازم پرسید چی شده منم براش توضیح دادم اونم ناراحت شد🥺 الهی بمیرم ادم هزار بار ...

واقعا سخته سقط و‌کورتاژ و بیمارستان و خدا نصیب هیچکس نکنه انشاالله خدا به دل هپی آرامش بده فقط کار خودشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
دوشنبه نوبت عکس رنگی دارم بهترین مسکن برای عکس رنگی جیه؟ چی بخورم؟ انتی بیوتیک مترونیدازول و فلوکونا ...

عزیزم‌ خودشون مگه نسخه بهت ندادن تهیه کنی هم شیاف مسکن داری که قبل عکس رنگی میزاری بعد میری و هم آنتی بیوتیک باید بخوری من انجام دادم تو نسخه که بهم دادن دستورات بود که چی بخرم و چجوری مصرف کنم با وسایل یه بار مصرف برا انجام عکس رنگی

عزیزم بچه اش رو از دست داده توی کانال زایمان گیر کرده و جفت کنده نمیشه و داره زجر می‌کشه بچه در نمیا ...

خدای من🥺🥺🥺🥺😭😭😭😭عزیزم چقدر سخت و ناراحت کننده نمی‌دونم چی بگم خیلی سخته خدا به دلش آرامش بده 

کسی خبری داره ازش خدایا کمکش کن 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سحرجان هم یکی از قل ها میگفتن اومده سمت دهانه رحم و میخواد سرکلاژو باز کنه قرار بود پساری بزارن براش ...

انشاالله که هر دوی این عزیزان به زودی خبر سلامتیشون بیاد خیلی سخته شماره هم نداریم یکم برای آدم سخته بی خبری 

بخدا تو خونه اصلا ناراحت میشه آدم بیقرار میشه خبری نمیشه به همسرم گفتم صلوات میفرسته🙏🙏🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دقیقا داشتم به سیسمونی که با کلی عشق چیشده فکر میکردم میگم اترین جون اگه نینی با کیسه اب میومد زنده ...

ن فداتشم من دوقلو هام 26 هفته اومدن آمپول بتا هم دوروز قبلترش زده بودم ولی فقط 3.4 روز دووم اوردن😔

دوستان عزیزم 

الان همه مون ناراحتیم و خواهرای باردارمون استرس شون زیاد شده 

دیگه شد آن چیزی که نباید میشد و ...😔

ازتون خواهش میکنم فقط برای آرامش دلش دعا کنید و از خدا بخواید خیلی زود براش جبران کنه

بعد هم فکرتون رو منحرف کنید و نفس عمیق بکشید و یک صلوات بفرستید.

هروقت این قضیه یادتون افتاد یه یا الله بگید و یه صلوات بفرستید و باز هم فکرتون رو سمت دیگه ای ببرید

خصوصا دوستای باردارمون این حجم از نگرانی و ناراحتی براتون اصلا خوب نیست. 

به خودتون و نی نی ها انرژی مثبت بفرستید و به  رویاهای قشنگ فکر کنید💞

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست