2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048140 بازدید | 684645 پست
ای جانم ، انشااله که موفقیت هاشونو ببینین و زیر سایه پدر و مادرشون بزرگ شن ❤🌿  احتمالا شستشون ...

من میخواستم ۷تاجنینمو ببرم مام گفتن نمیشه

بیااینجامجدد شروع کن

میگم بخوام برم مام باید ازصفرشروع کنم یاکپی ازپرونده بهمن ببرم قبول می کنن واردسیکل بشم؟

خدایابه امیدخودت🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدابراتون حفظش کنه🙏🙏🌺🌺🌺 به نظرم تجربه دکترعلیرضایی ازدکترتمیزی بیشتره درسته؟

عزیزدلم من خانم دکتر تمیزی رو اسمشونو شنیدم و تو پیج مام هم ویدیو ازشون میبینم ولی واقعیتش شناختی ازشون ندارم، یکی از خانم ها موقع انتقال با ما بودن و با ایشون باردار شدن، پیشنهاد می کنم پیج اینستای مام رو ببینین از همه پزشک ها هست، 

من خانم دکتر شاکریان هم پیشنهاد میکنم، ایشون هم خیلی توی کار دقیق هستن، یه پولیپ داشتم که قبل از انتقال خانم دکتر شاکریان برام عمل کردن، 

خانم دکتر علیرضایی خیلی خوش اخلاق و خوش برخوردن و واقعا من تا اخر عمر دعاگوشونم، 

بار اول که ویزیت شدم انرژی مثبت خیلی زیادی بهم دادن، با اینکه من بعد از اون همه رفت و آمد تو مرکز دیگه جواب نگرفته بودم ولی خیلی امیدوارم کردن 🌿 

بهم گفتن مرکزی که شما میرفتی ۱۵ درصد شانس هست ولی تو مرکز مام ۷۰ درصد، همین باعث شد که خیلی دلگرم بشیم 🌿

من میخواستم ۷تاجنینمو ببرم مام گفتن نمیشه بیااینجامجدد شروع کن میگم بخوام برم مام باید ازصفرشروع ک ...

ازمایش هارو ببرین، چون وقتی من رفتم گفتن دو تا ازمایشگاه رو قبول دارن و توی همون دو تا ازمایش هارو انجام دادم، 

سارا جان یه ویزیت بشو با یکی از دکترها بعد انشااله روی روال میفتی، هر چی هم گفتن ، حتما انجام بده، چون نتیجه کار و امار مثبت براشون خیلی مهمه و همه تلاششون رو می کنن 🌿 

شاید اصلا بهتون پیشنهاد کنن جنین هاتونو انتقال بدین خدایی نکرده جواب نگرفتین برین اونجا، 

من خودم باشم با تجربه الانم دیگه مستقیم میرم مام و یید جنین هارو میزنم 🌿 البته نمی دونم کیفیت جنین هاتون و یا انار مرکزی که میرفتین چطوریه.

اینو حتما باید با یه پزشک از مام مطرح کنین ، چون دقیقا آمار همه مراکز رو می دونن

چون هر بار انتقال منفی روی روحیه آدم خیلی تاثیر داره متاسفانه 

سلام خوبین قشنگا چخبرا 

امروز دیدم چ اتفاقاتی افتاده خدا ب هپی کمک کنه زودتر راحت بشه بعدم بهش آرامش فراوون بده بتونه دوباره ب زندگیش برگرده ان شاء الله سحر جان مشکلی نداشته باشه دختراشو ب وقتش دنیا بیاره باتک تک سلولهای وجودم درکشون میکنم تک تک لحظهاشونو تجربه کردم ان شاء الله دیگه هیچ مادری این اتفاق تجربه نکنه داغ بچه نبینه ب حق فاطمه زهرا 😔😔😔😔

اینقدر قلبم به درد اومد واسه هپی که حتی نمیدونستم چی بگم خدا به دلش آرامش بده💔

چیشده عزیزم نگران شدم پیامارو میخونم بجایی نمیرسم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
 از دیشب همش تو فکر هپی و سحر جانم ، خیلی غم انگیز 😔😭 خدایا به دلش صبر و به تنش توان بده ...

سحر چیشده عزیزم شرمنده یکهفته هستش دکترا بدو بدو دارم نرسیدم بخونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سحر چیشده عزیزم شرمنده یکهفته هستش دکترا بدو بدو دارم نرسیدم بخونم

سحرجان هم یکی از قل ها میگفتن اومده سمت دهانه رحم و میخواد سرکلاژو باز کنه قرار بود پساری بزارن براشون دیگه خبر نشد

سلام دوستان.راهنمایی و کمک میخوام و فعلا ب دکتر خودم دسترسی ندارم

من آی وی اف کردم و خداروشکر مثبت شده و الان

از روز ۱۶ انتقالم لکه بینی دارم تا الان ک نزدیک ب ۱۴ روزه خوب نشدم.یکی آمپول و دوتا شیاف استفاده میکنم و یکی آسپرین.میخوام آسپرینمو قط کنم تا لکه بینیم قط بشه.کسی بوده مث من باشه؟

از ی طرفم میترسم قطش کنم توی تشکیل قلبش مشکلی پیش بیاد

♦️♦️♦️♦️خواهش میکنم کوچکترین اطلاعاتی دارین دریغ نکنین♦️♦️♦️♦️

من نمیدونم عزیزم باید با دکتر مشورت کرد اینجور وقتا،من آنوکسا میزدم لک داشتم قطع نکردن باید نظر دکترتون رو بدونید

ایدا جون قرار نیست به کسی بگین ای وی اف بودین، یه راز بین شما و همسرتون ❤

ممنون عزیزم.ببخشید اگ دور ازجون مشکلی پیش بیلد حین بارداری لازم پزشک و پرستارها بدونن‌؟میترسم چون توفامیل زیاد دادیم اینجور مشاغل و بشنون بیان پیشم بفهمن