2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
منم اسکرین گرفتم

برای شما خیلی کاربرد داره😃 اینو بخون برو خونه مامانت نینی رو نبینه

شکمتون الان خیلی بزرگ شده؟ 

نمیشه لباس لش بپوشید برید؟ 

چون این ۳ ماه واقعا زیاده مادرتون شک می‌کنه به چیز های دیگه

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم تو ابن سینا یه روز مدیر شرکتی که توش کار میکردم رو دیدم بنظرم این چیزا دیگه خجالت نداره ،عا ...

گلم گفتم مونده به فرهنگ اطرافیانت

اقوام مابراشون ای وی اف جاافتاده وعادیه

من برای اینکه هی روند درمانو نپرسن واذیت نشم نگفتم اینوبالاهم گفتم

مثلا بگن تخمک کشی کردی

کاشتی

گرفت یانگرفت

من چندسال پیش که طبیعی اقدام میکردم یه دفعه رفتم طب سنتی

خانمه نشیته بودپیشم یه دخترداشت کپ خودش شبیه کره ایها

سفیدتپل خوشگل

گفتم وای چه نازه

نه گذاشت نه برداشت گفت تخمک اهداییه

گفت یه پسر ۱۸ساله داشتم اینم تخمک اهدایی گرفتم

گفتم پسرت میدونه گفت اره الان ۲۲سالشه براماعادیه

من اونجا باتخمک اهدایی اشناشدم😎

خدایابه امیدخودت🌺
چند تا تخمک کشیدن با اون فولیکولای کم و نامنظم؟ چند تاش جنین شد؟  وای الان که تعریف کردی اصلا ...

۶ تا فولیکول گرفتن که ۵تاش با گریدای متوسط جنین شد

آره ممکن طرف حالش بد بشه و استرش بگیره که خداروشکر من خوب بودم فقط دستام یخ کرده بود که دکتر بیهوشی بالا سرم گفت همچی تحت نظر و نرمال الکی جو نده😅

باهام صحبت میکردن که حواسمو پرت کنن 

چون بیهوشیاشون سبک معمولا به اون صورت مشکلی پیش نمیاد

شما دفعه چندمته که میخوای تخمک کشی کنی؟

میدونی ما صدی هم که فولیکولامون با کیفیت ترین باشه بازم اسپرم نقش مهمی داره 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
برای شما خیلی کاربرد داره😃 اینو بخون برو خونه مامانت نینی رو نبینه شکمتون الان خیلی بزرگ شده؟&n ...

آره واقعا🤣یه مانتو دارم خیلی گشاده جلوش هم پیله میخوره شوهرم میگه با این هیچی معلوم نیست اینو بپوش برو وقتی هم میشینم که دیگه اصلا معلوم نیست اما خودم میگم ریسک داره،من شکر خدا از اونایی هستم که شکمم تا آخر هم زیاد بزرگ نمیشه ولی خب به هرحال الان بزرگ شده دیگه 

گلم گفتم مونده به فرهنگ اطرافیانت اقوام مابراشون ای وی اف جاافتاده وعادیه من برای اینکه هی روند در ...

😁😁

اتفاقا اقوام ما خیلی بی فرهنگن ( البته اقوام همسرم)

همه ام میدونن 😐

ولی برای خودم مهم نیست ، من هرکار کنم حرف رو میزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

برای شما خیلی کاربرد داره😃 اینو بخون برو خونه مامانت نینی رو نبینه شکمتون الان خیلی بزرگ شده؟&n ...

مامان بچه فکر میکنه دیگه الان داره میترکه شکمم ولی من در کل شکمم زیاد بزرگ نمیشه بعضیا خیلی وحشتناک میشه شکمشون

آره واقعا🤣یه مانتو دارم خیلی گشاده جلوش هم پیله میخوره شوهرم میگه با این هیچی معلوم نیست اینو بپوش ...

اخه واقعا ۳ ماه دیگه خیلیه برای مادرتون

از اون مهم تر بعد زایمان که درد دارین و اذیتین

بنظرم با همون مانتو برید ، یکساعت بشنید بلند شید 

دل مادر پدرتونم اروم بشه

سایشون مستدام 🤍

ببخشید فضولی کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه هام که چیزی متوجه نمیشن اصلا سرشون گرم بچگیشونه،اقوام هم کسی خبر نداره جز من و شوهرم من میگم بزا ...

به نظرمنم چون ساروگیتی نگو 

بازهرطورصلاحته😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
مامان بچه فکر میکنه دیگه الان داره میترکه شکمم ولی من در کل شکمم زیاد بزرگ نمیشه بعضیا خیلی وحشتناک ...

مامان خودم سر داداشم شکمش خیلی بزرگ بود انگار ۳.۴ قلو بود

میگم شما وابسته ی نینی نمیشین؟ سختتون نیست بعد زایمان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان بچه فکر میکنه دیگه الان داره میترکه شکمم ولی من در کل شکمم زیاد بزرگ نمیشه بعضیا خیلی وحشتناک ...

مامانت توهمون شهره؟

لباس گشادبپوش بگو تابستونه گرمه

۳ماه طاقت نمیاره

الان شکمت کوچیکتره برو

خدایابه امیدخودت🌺
۶ تا فولیکول گرفتن که ۵تاش با گریدای متوسط جنین شد آره ممکن طرف حالش بد بشه و استرش بگیره که خداروش ...

عزیزم تخمک کشی که بیهوشی کامله چیزی نمی‌فهمه طرف فقط مدتش کمه دیگه تا تموم میشه کم کم بهوش میان اینو موقع انتقال دیدم طفلک خانمها همینجوری یکی یکی می‌فرستادند بیرون 

واقعا چی میشه  در خونه رو باز کنم ببینم جلو در یه زنبیله توش نینیه؟

رضا صادقی بچه ی دوم یا اولش همینطوری شد :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه واقعا ۳ ماه دیگه خیلیه برای مادرتون از اون مهم تر بعد زایمان که درد دارین و اذیتین بنظرم با ...

نه قربونت برم مرسی عزیزم لطف کردی ببینم چی میشه،اینا قبلا اینقدر پیگیر من نبودنا کارا برعکسه😅البته بیشتر بخاطر بچه هاست بابام دلتنگ میشه واسه پسرم

عزیزم تخمک کشی که بیهوشی کامله چیزی نمی‌فهمه طرف فقط مدتش کمه دیگه تا تموم میشه کم کم بهوش میان اینو ...

وای وای منو از رو تخت جا به جا کردنی تو همون اتاق عمل بهوش اومدم

بقدری ترسیدم که حد نداشت

درد هم خیلی داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40