2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
فدات بشم منکه تحمل نمیکنم با هپی در تماس درد نداره بکه بینی کاملاً قطع شده ولی بچه وارد کانال زایمان ...

من به این حرف اعتقاددارم که تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیفته

نمونش خودم

۳ساله به هردری میزنم وخداحتمامصلحتی میدونه وداره امتحانم میکنه

دیروزهم باامادگی کامل وانرژی مثبت رفتم که قشنگ شیک ومجلسی گفتن جنین ۳تادخترهست بیابریم انتقال بده

حالا یاخدا فعلا برام صلاح نمیدونه یاحکمتی هست چون جنینای من ۸تاباکیفیت وهمسرم همه ازمایشاتش سالم بود

همسرم فکرکردبرگشتم بهش بگم بیادامضاکنه که بهش گفتم بریم سوارشیم بریم خونه

گفت چرا

گفتم جنینا ازبین رفتن

حتما صلاحمون نبود

همون جاگفت راضیم به رضای خدا

ازدیروزم یک کلمه درموردش حرف نزده وبه کاراش میرسه چون میدونه ما هرکاری لازم بودکردیم

حالا برعکسشو بگم درادامه حرفام

خدابخوادان شاءالله بادعای دوستان به قلب دوتادوستمون سحروهپی نگاه کنه وبچه هاشون سلامت وبه موقع دنیابیان چون همه چی دست خداست واگه اراده کنه درکمترازآنی معجزه میشه مثل دوست من

دخترش دنیااومد ۱۶سال بچه دارنشد چون ۳ماه یکبارپریودمیشدوانقدردکتررفته بودحداقل پریودش درست بشه نمیشد

وزنش رسیده بودبه ۱۰۵کیلو هیکلی هست اما زیادچاق نشون نمیده

درروزهایی که میرفت برای لاغری بادستگاه وپدرشکمشودرمیاوردوبلامیاورد سرشکمش و۶کیلوکم کرده بودمتوجه شده بود بارداره ،اونم ۴ماهه ،سونوگرافی گفته بودچندروزدیگه میومدی جنسیتشوبهت میگفتم🤣

درصورتی که این برادل دردمراجعه کرده بود

اول استرس گرفته بودکه وای دستگاه لاغری سوزن داره من چقدرکردم توشکمم نمیدونستم حامله ام

بعدگفته بودخدا خودش خواسته حامله شم خودشم نگه میداره

پسرش دنیااومد بعد۱۶سال خانوادش چیکارکردن ازخوشحالی

ازوقتی پسرش دنیااومد پریودنشد الان دوساله

بازرفته دکترگفته من دوساله پریودنشدم یه دارویی چیزی بدین

متوجه شده ۳ماهه حاملس ،اونم توموقعی که مشغول ادامه تحصیل وبچه داری ،تواوج مشغولیت ذهنیش وبدوبدوشه

بازخانوادش شوکه اند

اینهاچیزی نیست بجزمعجزه خدا

چون پزشک میگه کسی که پری نمیشه تخمک ازادنمیکنه

اماخدامیگه ایناحرفه،همه دست خداست

حالا هم منتظربچه سومشه

اونم باوزن بالاو سن بالا

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم اره بهتر شدم ولی خیلی معدم بهم ریخته همش حالم بده  دلم نمیخاد به زبون بیارم ولی میش ...

خب خدارو شکر که بهتری عزیزم 

فکر بد نکن تهوع طبیعیه تو این دوره 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
من به این حرف اعتقاددارم که تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیفته نمونش خودم ۳ساله به هردری میزنم وخداحتما ...

اره دقیقا همینه 

انشاالله که فرجی بشه و خودشون وبچه هاشون سلامت باشن🙏

خدایا شکرت
مرسی عزیزم آبجی خودمم سر دخترش تا سه ماه همینجوری بود ولی خب من دل درد میشم و کمردرد اینقد ک زور میا ...

عزیزم نگران نباش انشاالله همینم درست میشه شاید بخاطر هماتوم که داشتی درد داری 

خدایا شکرت
عزیزانی که باردارین درحدپیشنهادهست یه وقت جسارت نشه میدونم دلتون طاقت نمیاره اما تاتثبیت شدن حال ...

ساراجان صحبتت خیلی درسته. من از دیروز به قول معروف مثل مرغ پر کنده شدم. از استرس و بی قراری مدام حالت تهوع و تپش قلب دارم.

ولی دلم نمیتونه بیخبر بمونه هی میام سایت😞😞😞

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
میگم هماتوم باعث ایست قلبی جنین میشه یا ربطی نداره یا مانع رشدش نمیشه؟

خیلی راجع بهش نمیدونم فقط میدونم با استراحت دفع یا جذب میشه خیلی هم چیز خطرناکی نیست. به این چیزا فک نکن عزیزم

خدایا شکرت
من به این حرف اعتقاددارم که تاخدانخواد برگی ازدرخت نمیفته نمونش خودم ۳ساله به هردری میزنم وخداحتما ...

حرفات بند به بندش قبول دارم 😘

امیدوارم سارا جان با خبر خوب بیاد 

هپی برای بچه ش دیگه نمیشه کاری کرد قسمتش نبود برای خودش دعا کنینین تا زودتری بدنیا بیاد از صبح سر بچه لمس میشه کیسه اب پاره شده بچه کنده نمیشه

هرچی دعا کردی برای موندنش حالا دعا کنینم تا تن از تنش جدا شه خودش راحت بشه