2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048204 بازدید | 684647 پست
عزیرم منو باز بردن زایشگاه میگن بچه داره میاد اما درد هنوز ندارم تورو خدا برام دعا کنید 😭😭😭😭

الهی😔

دورت بگردم

آروم باش

چشم

الان ذکر امام جوادمیگم ان شاءالله خودش دستتوبگیره🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
خیر ندیده ها چقدر ریلکس و راحت پدیرفتن و اقدامی نکردن. به خدا اگه یک ماما سنتی بود با ماساژ دستش میف ...

اره

فامیلای ما خیلیاشون بچه میومدپایین ماما میکشیدبالا

خدایابه امیدخودت🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای کاش منم ماما پیدا میکردم 

چقدر بیشعورا ریلکسن اگر دیشب همون اول برات کاری انجام میدادن الان اینطوری اوضاعت نبود خدا ازشون نگذره

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
چقدر بیشعورا ریلکسن اگر دیشب همون اول برات کاری انجام میدادن الان اینطوری اوضاعت نبود خدا ازشون نگذر ...

الهی خدا ازشون نگذره دیروز من سه تا بیمارستان رفتم دوتا بستری نکردن یکیم ک کرد اینجوری 

الهی خدا ازشون نگذره دیروز من سه تا بیمارستان رفتم دوتا بستری نکردن یکیم ک کرد اینجوری 

عزیزم از دیشب که پیامت و خوندم خیلی برات ناراحت شدم و همش برات دعا خوندم 

عزیزم دلم میدونم شرایط خوبی نداری توکلت بخدا باشه ان شاءالله که معجزه بشه و دختر گلت برات بمونه 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
بچه ها من حالم خوب بود یهو بدون هیچ مقدمه ای بالا آوردم الآنم دل درد پریودی گرفتم شکمم درد می‌کنه هی ...

عزیزم منم وقتی پریود دردناک داشتم از شدت درد بالا میاوردم.... 

بعید نیست اما بازم با دکترت مشورت کن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
شماازروندکارابن سیناراضی هستی؟ جاهای دیگه اول تعیین جنسیت نمیکنن میگن کیفیتش میادپایین فقط ابن سین ...

مام هم اول تعیین جنسیت میکنن بعد فریزچون من اونجام پرونده تشکیل دادم   والله من از کار جنین شناسش راضیم ولی دکترم کمی بی دقته انصاری پورم این بار میخوام عوضش کنم 

پری قرار بود شنبه انتقال بده،ان شا الله که با جواب مثبتش میاد و خوشحالمون میکنه😍

یعنی فردا انتقال میده ؟ یا شنبه انتقال داده ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش