2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
دقیقا حالا برام سواله که اگه ۷تاجنین مونده رو دوهفته دیگه خدای نکرده خراب کنه همون جنین هارومیتونم ...

سرای جون، من یه مدت نبودم نمی‌دونم چرا جنینات‌ خراب شدن ؟ میخواستی انتقال بدی ؟ تو تعیین جنسیت خراب کرد ؟ چندتاش خراب شدن ؟ اصلا انتقال دادی یا نه ؟ 

ببخشید سوالم زیاد شد ،چند وقته نبودم اما همش فکرم پیش بچه های تاپیک بود 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا حالا برام سواله که اگه ۷تاجنین مونده رو دوهفته دیگه خدای نکرده خراب کنه همون جنین هارومیتونم ...

در این مورد اطلاع ندارم که بتونی به جنین شناس دیگه نشون بدی حالا اینا چون‌ نمیخوان اگه مشکل از خودشون باشه کسی دیگه بفهمه نمی‌دونم در این مورد همکاری کنن یا نه ؟ 

مرکز مام بودی ؟

منو بستری کردن دهنه رحمم بازه میگن سقط میشه تورو خدا دعام کنید بمونه من بدون دخترم میمیرم 😭😭😭

انشانه خدا خودش کمک میکنه. فقط استرس نداشته باش و گریه نکن که خودش کمک میکنه دهانه رحمت باز بشه. نفس عمیق بکشید و ذکر بگو

سرای جون، من یه مدت نبودم نمی‌دونم چرا جنینات‌ خراب شدن ؟ میخواستی انتقال بدی ؟ تو تعیین جنسیت خراب ...

۱۵تاجنین داشتم

برا۸تاتعیین جنسیت ۱۸میلیون گرفتن😑

دوتومن پی ارپی

شدبیست تومن

امروزرفتم براانتقال

گفت ۳تادخترمونده میخوای انتقال بدیم؟

گفتم خسته نباشید😑

همه جنین هاکیفیتشون خوب بود

من بایدجنین شناس وببینم

اومد یه سری حرف طبق عادت شغلیشون تحویل دادکه این مشکل داشت اون مشکل داشت و...

گفتم عزیزم دونرمن ۲۹سالش بود دوتابچه سالم پیشش بود ماتوطایفمون بچه مشکل دارنداریم جنیناروخراب کردید نگید مشکل دارن

گفت البته ممکنه اون یه سلولی که مابرداشتیم وبررسی کردیم مشکل داشته وجنین سالم بوده ولی اجازه انتقال نداریم

گفتم خسته نباشید🥴

خدایابه امیدخودت🌺
اینجا اصلا اپکا رو برای سقط مکرر و ناباروری بررسی نمیکنند

عه چه جالب. ممنونم عزیزم❤️ دکتر منم خیلی اعتقادی نداره. ولی ب خاطر افت بتام موندم ک برم دوباره پیش ایمونولوژیست ک بازم بررسی کنه یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
یکی دوروزنیاسایت استرس می گیری برات خوب نیست تاان شاءالله حال سحرجان ودخترشادخوب بشه ووضعیتشون پاید ...

خدا ان شاالله رحمتشو شامل حال هممون بکنه 

خودش نگهدارشون باشه ان شاالله حال سحرجان هم خوب باشه. این دوستمونم خدا براش معجزه کنه 

خدا برا منم نگه داره 

بچه ها از سحر خبری شد؟ من خیلی صفحاتم عقبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم میخواستم بگم که۳۵ که خوبه واسه بارداری تک قلویی ولی گفتم شاید اشتباه کنم

خاط طول سرویکس نیست چیزی که باعث خونریزی شده. شزایطش به اینجا رسونده 

الهی خدا معجزه‌ای دیگر بهش نشون بده

دخترش معجزه ی خداس 

۱۵تاجنین داشتم برا۸تاتعیین جنسیت ۱۸میلیون گرفتن😑 دوتومن پی ارپی شدبیست تومن امروزرفتم براانتقال ...

کاملا معلومه دروغ میگه ،عجب آدمایی هستن ،حالا منتظر نشو جنینای دیگه رو از بین ببرن بعد ببری پیش جنین شناس دیگه ،کاش در مورد همین جنینای از بین رفته درخواست میدادی میدیدی موافقت میکنن ؟ اصلا چی میگن 

سه جنین دختر رو چیکار کردن دوباره فریز میکردی  خیلی