2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم دیشب نصف بعداز تحمل ۵ساعت با هر حالتی که بگی خوابیدم راه رفتم خوب نشد سردرد بهش اضافه شد ...

عزیزم الان بهتری کار خوبی کردی اصلا به گوگل اعتماد نکن

من یادم تو موقع تزریق آمپولام برای تخمک کشی ناحیه کتف و گردنم به شدت درد میکرد اومدم سرخود شیاف دیکلوفناک استفاده کردم که دکترم باهام دعوا کرد گفت هیچ نوع مسکنی موقع درمان نباید استفاده بشه فقط استامینوفن ساده اونم وقتی درد برات غیرقابل تحمل باشه

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از هماتوم نگران شدم ان شاءالله خیر باشه 

نگران نباشه عزیز دلم دکترت دارو میده ایشاله هیچ مشکلی پیش نمیاد هماتوم و بیشتریا دارن فقط استراحت مطلق باش و مایعات هم زیاد بخور یبوستم نباش مطمئن باش درست میشه 

سلام عزیزان یه سوال داشتم از کسایی که تازه باردار شدن خواستم بپرسم که بعداز ساک حاملگی توی چند هفته ...

سلام عزیزم من هنوز نرفتم قرار دوشنبه برم معمولا میگن ۸ هفته نشون میده ولی برای کسای دیگه تا ۱۰ هفته 

من الان تو هفته ۸ هستم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
من همسرم هر جایی که امکان داشت رو پودر سوسک کش ریخت. خدا رو شکر چند روزه نداریم.

اینجا هر چند روز یکی میاد ، دیروز مامانم اومد کسی خونه رو بازرسی کرد جاهایی که امکان داشت از اونجا بیاد رو پیدا کزد امروز بعد از ظهر شوهرم خونه تکونی حسابی داره بیچاره

اره الان به همین اکتوژست راضی شدم دیگه  شما شیاف نمیزاری  راستی شما هم گاهی زیر دلتون قس ...

چرا همچنان شیاف میزارم روزی ۳تا

نبض اصلا ندارم فقط گاهی اوقات کمر درد و دلدرد خفیف میاد سراغم

و بعضی موقع ها هم احساس منقبض شدم میکنم

قربونت عزیزم،ایشالا برای شما هم عالی پیش بره خواهری😘🥰😍

فداتبشم عزیزم انشاءلله🤲❤️

مممنونم عزیزم زنده باشی  خب فقط یه دونه ساک حاملگی دید هر چی به اقاهه میگم دقت کن بیشتر ببینم ...

ای جانم اگر صلاحت باشه بخواد ایشاله دو قلو بشه تو همون یه سالکم ۲ قلو میشه ایشاله هر چی صلاحته همون میشه خیلی برات خوشحال شدم عزیزم   

دقیقا درک ندارن منم حوصله اعصاب خوردی ندارم سربه سرش نمیزارم از بعد انتقال فقط روزایی ک دکتر داشتم د ...

انشاالله عزیزم منم ۳تابارداری رحمی ناموفق یدونه خارج رحمی

داشتم 

واقعاً مردا خونسردن 

سلام عزیز انقباض چجوریه من دیشب یکم دلم درد میکرد ن شدید فکر کردم نفخه الان صبی دیدم یه ترشح قهوه ای ...

عزیزم انشاله تا زایمان تجربه نمیکنی انقباض رو ولی دردش مداوم نیست یعنی هر چند دقیقه میگیره ول میکنه و درد توی خوده رحمه ، یعنی توی پهلو و بالای ناف و اینا نیست . تماس تلفنی نمیتونی با دکترت بگیری بگی ترشح داری ؟ ترشح قهوه ای خطرناک نیست خیلی اهمیت نده داروها مرتب بخور استراحت کن خوب میشه ایشاله 

اره همونم دارم میمیرم از گریه دل دردم دارم بیمارستان دوتا رفتم محل نمیده دارم میرم بهشتی اصفهان  ...

ان شاء الله بخیر میگذره

دکترت سرکلاژ نکرده بود؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست