2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048186 بازدید | 684647 پست
سلام بهار جان من دیروز رفتم تا دکتر سیکل و شروع کنه گفتم سونو صفرا رو هم نشون بدم تا ببینم میتونم دا ...

عزیز حتما دکتر گوارش رو برو. طب شیمیایی اکثرا سریع تر جواب میده.

در کنارش میتونی پیش یه طبیب مطمئن و با تجربه هم بری.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
بچها من افتادم ب خونریزی دهنه رحمم باز شده سرویکسمم اومده ۲۴تورو خدا برام دعا کنید بیمارستانا محل نم ...

واست ایه الکرسی میخونم عزیزم 

برو پیش دکتر خودت 

انشاالله به خیر میگذره

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای وای. چرا دارید اینجوری میشید؟  شما همونی بودی که دکترت قبلا گفته بود اگر سرویکس اومد پایین ...

اره همونم دارم میمیرم از گریه دل دردم دارم بیمارستان دوتا رفتم محل نمیده دارم میرم بهشتی اصفهان 

آره انگار که بچه شدیم من چقد که بچه ها از خوردن انبه و ترشی منعم کردن دقیقا شبی که دردم زیاد بود بعد ...

سلام آترین جون خوبی عزیزم

منم یکسره دنبال همین چیزا بودم دو سه بار هم کرانچی خوردم که یهو معدم واکنش نشون داد به چیزای ترش و اسید معدم زد بالا 

وحشتناک بود ، فک نمیکردم اینجوری بشه ولی انگار ماها محکومیم که چیزای مضرو حذف کنیم هم به خاطره سلامتی خودمون و هم نی نی که تو راه داریم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ن منکه رفتم هرجا بگیرم گفتن فقط ایرانی داریم بعد دیدم هماتوم دارم گفتم خارجی بهتره ابجیم رفت خارجی پ ...

عزیزم خب ایرانی مگه چشه الان که هوا گرم باید تو یخچال بزاریم

تا وقتی شیاف ایرانی کارمونو راه میندازه چرا دنبال خارجیش بریم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
الهی امین  خودت این دوران رو به سلامتی سپری کنی😘😍😗 اترین جان ورم دارم میدونی دوغ واسه ورم ...

سلام عزیزم میگن چیزای شور بخوری آب بدنو میکشه

مثلا من بعد پانکچرم دوغ شور ، زیتون ، خیارشور میخوردم 

عزیزم خب ایرانی مگه چشه الان که هوا گرم باید تو یخچال بزاریم تا وقتی شیاف ایرانی کارمونو راه مینداز ...

خب ایرانی دیرتر تاثیر میزاره قبلا استفاده کردم سر بارداری ها قبلم الآنم ک خارجی پیدا نمیشه کلا

برای من که نامنظم رشد کرده،هنوز به ۲۰ نرسیده،میترسم اصلا تخمک باکیفیتی نداشته باشم،سری پیش روز ۱۱ دو ...

نگران نباش عزیزم منم یه سری همینطوری بودم به آخر سال هم میخوردم تا اینکه آمپول زدمو به یه حدی رسید که بتونم تخمک کشی کنم . تازه یادم سرما خوردم دکتر بیهوشی بهم مجوز بیهوش شدنو نداد گفت برو دوهفته بعد دکترم دلش به حالم سوخت آماده بودمو اونهمه آمپول زده بودم آخرسال به تعطیلات هم میخوردیم چون میترسیدن کرونا نباشه جرات نکردن بیهوشم کنن تا اینکه تصمیم به بی حسی گرفتن موقع تخمک کشی تو اتاق عمل همه چیو متوجه شدم

بچه ها من دیشب رفتم بیرون دستشوییم گرفت تا بیام خونه خودمو نگه داشتم از اون موقع روی دلم سمت راست نا ...

پرستارمون سحر بود که اونم الان بستری و خبری ازش نیست😢

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم میگن چیزای شور بخوری آب بدنو میکشه مثلا من بعد پانکچرم دوغ شور ، زیتون ، خیارشور میخوردم ...

قربون محبتت ؛خدا خیرت بده😘😗😍

نمیدونستم فکر میکردم شوری ورم رو بیشتر میکنه؛ جرات نداشتم شوری بخورم 🙁

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
سلام عزیزم دیشب نصف بعداز تحمل ۵ساعت با هر حالتی که بگی خوابیدم راه رفتم خوب نشد سردرد بهش اضافه شد ...

آخی قربونت برم من،فقط نگران نباش،استرس نداشته باش،گر خداوند من آن است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🥰😍من هرلحظه دعاگوت هستم اگه خدا قبول کنه🥰

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»