2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047717 بازدید | 684621 پست
بهارک در چه حالی؟ پسر گلت چطوره؟ 

بد نیستم ولی افسردگی بعد زایمان گرفتم و دارم قرص مصرف میکنم پسرم خوبه خداروشکر پنج هفتگی که چکاپ داشت ۴/۸۰۰شده بود وزن گیریش خوبه ولی شیر خیلی بد میخوره چون وقتی شیر میخوره دل درد میشه 

کارای اسباب کشیمم تقریبا اسبابا همه رو چیدم سر جاشون و مرتب کردم فقط مونده شیشه ها و ی گردگیری کلی و اساسی بکنم تمومه البته همینم فکر کنم با دو تا بچه کم کم ی هفته ای طول بکشه🙃🙃

تو آزمایش های اول ک مینویسن برا عفونت ادرار هم هستش؟ این دردا خطرناکه یا طبیعی بیشتر سمت چپه نمیدون ...

اگه دردها دنباله دار باشن و زیاد بشن، یا ریتم خاصی داشته باشن باید پیگیر بشین، من اوایل یه مقدار احساس گرفتگی داشتم که دکتر گفت رحم داره جا باز میکنه، 

یه ازمایش wbc رو مینویسن، تعداد گلبول های سفید خون تو بارداری بالا میره و طبیعیه، 

یه ازمایش ادرار اول بارداری هست توی ۳ ماه، فک کنم توی اون بررسی میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان  من دو شب هست که بیمارستان بستری شدم بخاطر درد شدید  برام دعا کنید کوچولوهام ...

سحر جون الان بهتری ؟؟ خیلی نگرانتم اگه لایق باشم برات دعا میکنم که دخترای گل ات صحیح و سالم و به موقع بیان بغل ات 

واسه ایمنی بالای رحم یا همون cd56 دنبال ivigهستی یا دلیل دیگه ایی داره؟  من سرم اینترالیپید هر ...

واسه ایمنی بالا(نمیدونم کدوم فاکتورش)وپروتئین c بالا..هم مشکل ایمنی وهم انعقادی متاسفانه

دودفعه انتقالم منفی شد..دکترم ایندفعه اینو نوشته..دوماهه در ب در دنبالشیم ولی پیدا نمیشه

خداحفظش کنه واست

سلام بچه ها  من امروز خیییلی درد دارم ران و کشاله ران دل درد و کمردرد و همه چی  حالم اصل ...

سلام عزیزم فک کنم این دردا طبیعی منم داشتم هنوزم میگیره ول می‌کنه کمردرد ک خیلی میشم  دل دردهم  بودم و میشم 

منم الان سمت چپم ران کشاله ران زیر دل واژن تیر می‌کشه 

سلام عزیزم فک کنم این دردا طبیعی منم داشتم هنوزم میگیره ول می‌کنه کمردرد ک خیلی میشم  دل دردهم ...

من پریودیام خیلی دردناک بود الانم مث همون درداست برای همین میترسم از این دردا 

زنگ زدم به دکترم گفت فردا برو سونو یا کسی رو اگه میتونی بگو بیاد خونه سونو کنه

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام دوستان  من دو شب هست که بیمارستان بستری شدم بخاطر درد شدید  برام دعا کنید کوچولوهام ...

عزیز دلم برای سلامتی شما و نینی ها ایت الکرسی میخونم انشالله حالتون زودتر مساعد بشه و بسلامتی برگردید خونه

دکتر چی گفت عزیزم ؟ چیشد یهو اصلا؟

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️