2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047804 بازدید | 684626 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدی خداروشکر همه چی خوب بوده خداروشکر😍😍😍😍😍 احتمالا هماتوم داشتی ک دفع شده الان خوبی  است ...

والا استراحت داشتم کار نمیکردم اصلا فقط میومدم توی سالن پای تی وی دراز میکشیدم یا میرفتم رو تختم

ممنون قربونت به مرور که بزرگ شده بود اومده بود بالا ۳ هفته پیش که به مشکل خوردم بستری شدم توی سونو و ...

انشااله، توکل به خدا، 

انشااله که سحر عزیز هم به زودی برگرده خونه و اوضاعش مناسب بشه، 

والا استراحت داشتم کار نمیکردم اصلا فقط میومدم توی سالن پای تی وی دراز میکشیدم یا میرفتم رو تختم

خداروشکر که همه چی خوبه😍 برا منم دعا کن 🤲 استراحتتو بیشتر کن انوکسا آسپرین هم داشتی ؟

سفکسیم مینویسن معمولا، ولی حتما باید آزمایش بدین،  سفکسیم توی بارداری هم مشکلی نداره

تو آزمایش های اول ک مینویسن برا عفونت ادرار هم هستش؟

این دردا خطرناکه یا طبیعی بیشتر سمت چپه نمیدونم چون اکثرا به شانه چپ درازم از اونه

سلام دوستان  من دو شب هست که بیمارستان بستری شدم بخاطر درد شدید  برام دعا کنید کوچولوهام ...

سلام عزیزم . الهیییی الان چطوری؟

ان شاالله همه چی کنترل میشه و زودی میاین خونه بعدش سر موعد نی نی هاتو با دل خوش بغل میگیری. برا ارامش دلت آیه الکرسی میخونم 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
وااای آترین جان نمیدونی چی کشیدم یکدفعه از نصف شب درد شروع شد و هی بدتر شد دیگه صبح رفتم بیمارستان گ ...

الهییی عزیزم. ان شاالله کنترل میشه نی نی هم میاد بالا. 

هر وقت یادم باشه هی براتون صلوات میفرستم 😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱