2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047943 بازدید | 684632 پست
سلام عزیز  نه، همچنان روحی داغونم. جدیدا هم تو خونه سوسک میاد منم از سوسک خییییلی میترسم نمید ...

وای وای منم وحشتناک فوبیا دارم بهش کوچیک و بزرگ هم نداره

عزیزم یه مدل سم سوسک هست مثل شیشه پاکنه

رنگ خود بطریش مشکی درش قرمزه ( مثل شیشه پاکنه)

اسمش سم سوسک کامن هست

من استفاده میکنم راضی هستم تا یک ماه موندگاری داره سوسک نمیاد 

اثرش بره مجدد میاد که دوباره اسپری میکنم همه جا

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حرفات همه درست و آرامش بخشه الهى كه خدا بهترين بچه ى دنيارو نصيب قلب مهربونت كنه

😚😚😚😚

بهار نارنج قشنگم ممنونم انشالله بهترین ها نصیب قلب مهربونت بشه ♥️🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم ما تو راه دکترا پیر شدیم و خسته منشی های بد اخلاق دکترای بی حوصله آزمایشات گرون  کم دقتی ...

زمونه همینه کسی به کسی رحم نمیکنه اونم به خاطره مشکلاتی که تقصیر ما نیست . همین امروز من خودم رفتم مطب دکترم که فقط یه سوال از مشاورشون بپرسم 

درد داشتم . حالت تهوع داشتم . کمر درد داشتم . هوا هم به شدت گرم به منشی گفتم فقط در حد یه سوال اما بازم گفت منتظر بمون نزدیک دو ساعت معطل شدم میدونستم اگه برم بهش بگم بیشتر خودمو ضایع کردم ترجیح دادم بدون اینکه اعصابم بهم بریزه بشینم تا نوبتم بشه

به خاطره همینکه میگم هر کسی بخواد پا تو این راه بزاره باید خیلی قوی باشه 

منم خستم از اینهمه دارو و آمپولو شیاف از اینکه دوروبرم بهم ریختستو نمیتونم تمیز کنم از اینهمه تهوع از اینکه مثل قبل نمیتونم هر جایی برم بخوامم بدنم نمیکشه ولی وقتی خدا همچین لطفی درحقم کرده چرا الکی غر بزنمو ناشکری کنم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
عزیزم حتما بگیر. تو بیمارستان نمیفروشن.نهایتش نیاز نیست و میدی به کسی. نزدیکترین شیر به شیر مادر توو ...

مممنونم عزیزدلم، بله اهمیتی نداره، نهایت یه قوطی شیر خشکه، پس ببلاک مخصوص نوزاد باید بگیرم 

انشاالله بارداری سالمی داشته باشی و فرزند با محبت تربیت کنی بین اینهمه آدمایی که دیدیم 😍😍🙏🙏😘😘ش ...

راحت باش عزیزدلم اتفاقا خوبه که اینجا هستو میتونیم حرف بزنیم چون هممون مثل همیم و خیلی خوب همدیگه رو درک میکنیم

مرسی قشنگم انشاءلله برای همه منتظرا 🤲🤲🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
ممنون خاهره مهربونم انشالا که خدا جوجتو سلامت بغلت بندازه خاهر منم ۸ساله منتظرم خیلی چشم انتظاری کشی ...

فداتبشم ممنونم 😍😍حتما عزیزم تنها کاری که الان خیلی خوب از عهده ماها برمیاد دعا کردن برای کسایی که چشم انتظارن انشاءلله که خدا خودش دل هممونو شاد میکنه🤲

🥺🥺🥺 خدا به سر هیچ مادری نیاره من تحمل این مورد رو ندارم ، اگه قراره سقط کنم انشالله هیچوقت بارد ...

به قول همسرم میگه اگر از اول منفی شده بود انقدر اذیت نمیشدی.

خیلی سخته.روحی و جسمی آدم نابود میشه

چرا اینبار بهش گفتم پی ار پی کنه و چسب جنین بزنه انجام دادم قرص ایمنی هم خوردم ولی خب خدا نخواست : ...

دقیقا همینه

به قول دکتر محمدزاده ما وسیله هستیم

یه خانمی رو تلویزیون نشون داد۶بار آی وی اف کرده بود میگفت هر روش نوینی که اومد انجام دادم. بعد دیگه خسته شده بود گذاشته بود کنار و طبیعی باردارشده بود

دوتا بچه داشت

قربونت برم عزيزم ممنون از همدليت بهم اميد دادى خدا نى نى اتو واست حفظ كنه واقعا اينجا خيليا بار ...

خداروشکر نفس همیشه باید امید داشته باشی ممنونم انشاءلله به زودی نوبت تو هم میشه 🤲😍

آره اکثرا همینطورین اصلا میگن بار اول جنین داخل رحم غریبی میکنه😄😉

منم ذخیرم پایین بود تخمکم به هیچ وجه نداشتم به زور در حد ۴ یا ۵ تا جنین میشد با گریدای متوسط 

دکترم آخریا میگفت طفلی سوراخ سوراخ شد بسکه بهش آمپول زدیم🤣

یادم اولی که رفتم پیشش بهم گفت اوضاعت خیلی بده باید صبور باشی ممکن من درمانتو شروع کنم اما روت جواب نده و حتی آخر رحم اجاره ای بشی همیشه قبلش منو برای هرچیزی آماده میکرد

به قول همسرم میگه اگر از اول منفی شده بود انقدر اذیت نمیشدی. خیلی سخته.روحی و جسمی آدم نابود میشه

💔🥺

به قول الا جون خوبی دنیا اینه سختی ها فراموش میشه :)

انشالله به زودی معجزه خدا شامل حالت بشه عزیز دلم 😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا همینه به قول دکتر محمدزاده ما وسیله هستیم یه خانمی رو تلویزیون نشون داد۶بار آی وی اف کرده بو ...

😍😍😍

شکر خدا

انشالله قسمت همه کسایی که منتظر نینی هستن از این معجزه های یهویی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینا همش یه امتحان  فقط خداکنه سربلند بیرون بیایم

:)

♥️😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40