2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048014 بازدید | 684638 پست
حضرت زهرا جوابمو داد،مثبت شدم،دارم میرم حرم شاهچراغ دعاگوی همتون هستم

زیارتت قبول باشه التماس دعا

منم ظهری اونجا بودم😇🥰دعاگوی همه شماها

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مممنونم عزیزدلم 😍 انشااله به زودی قسمت همه دوستان عزیز و منتظرم باشه 🌿🌱🌿

ممنون از دعای قشنگت قشنگم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

خدایا بحق این اذان قشنگی که پخش میشه سال دیگه این موقع حرم امام رضا کنارمون نی نی هامون هستن و ما به نماز ایستادیم 🙏🙏🙏😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان قشنگم برای ذخیره خون بند ناف اقدام کنم؟  شماها انجام دادین؟

من خواستم اقدام کنم ولی چون ivig تزریق کردم تا آخر عمر نمیتونم🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلا دوستان ممنون میشم پاسخ بدید 

من دو ماهه باردارم رابطه داشتم بعد با دکتر تماس گرفتم گفت که نباید داشته باشی خونریزی میگیری 

من الان خیلی میترسم بنظرتون مشکلی نیست الان ؟

کمرم چند وقته درد میکرد الانم بدتر شده ولی همش میترسم خونریزی کنم

سلا دوستان ممنون میشم پاسخ بدید  من دو ماهه باردارم رابطه داشتم بعد با دکتر تماس گرفتم گفت که ...

انشاالله هیچی نمیشه به دکترت خبر بده انشاالله که چیزی نیست جونم 

سلا دوستان ممنون میشم پاسخ بدید  من دو ماهه باردارم رابطه داشتم بعد با دکتر تماس گرفتم گفت که ...

هنوز که اتفاقی نیافتاده اما مراقب باش

🤪🤪 خداکنه همیشه دلم کوچولو بمونه☺️ از پیری دل میترسم فعلا بارم سنگینه ، شاید تا ۳ ماه آینده خوب ...

و چقدر تو دوران ناامیدی شیطون ازمون سواری میگیره🥲

وای فاطمه کربلا رفتی منو خیلی دعا کن. از الانم اقدام کن برای پاسپورت که تو شلوغیها گیر نکنید.

خواستید اربعین برید از ۱۰ روز تا دو هفته قبل اربعین برید، خود اربعین خیییلی شلوغ میشه.

من پارسال اولین بار اربعین رفتم و فکر نکنم حالاحالاها دیگه بتونم برم🥲

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
انشاالله گفتم گفت نباید داشته باشی ولی نمیدونم چرا دل شوره دارم 

عزیزم اگه ببخشید عمیق نبوده نگران نباش خودت هم میگی خونریزی نیافتاده استرس نده بخودت

گفتم ببینم علایمات شروع شده اره منم دوبار سرم گیج رفته تاحالا و پاهامم سرده ولی علامت دیگه ایی ندارم ...

خیره ان شاءالله من خیلی علائم خاصی ندارم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
نه عزیزم قبل کورونا سال ۹۷ رفتم برای ای وی اف  تخمک کشی شدم دیگه انتقال ندادم چون کورونا شد&nb ...

بیست سال 🥺؟؟؟

ببخشید فضولی نباشه دوست نداشتین جواب ندین

شما چند سالتونه؟

الهی شکر که الان باردار هستید انشالله بارداری سالمی رو تجربه کنید انشاالله بسلامتی در آغوش بگیریش😍🧿

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️