2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048013 بازدید | 684638 پست
سلام منفى بود😔

سلام عزیزم بار چندم انتقالت بود؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم دقیقا همینجوری بودم بعد سه بار که بعد تهوع گریه کردم و رفتم سونو دیدم جوجه خوبه حالش دیگه بیخیال ...

قربونت برم عزیزم ممنون انشاءلله🤲

و همینطور برای تک تک منتظرا ❤️

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
سلام منفى بود😔

عزیزم چقدر ناراحت شدم .

دوباره تلاش کن دست از تلاش برندار 

ان شاءالله ب زودی مامان میشی 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام نیکاد جونم خوبی؟؟ شکر خدا که آزمایشت مثبت بوده ان شاالله این دفعه که تکرار کنی کلیییی بتات بره ...

سلام ساراجون مرسی خودت خوبی دخملت خوبه؟ مرسی عزیزم انشاالله برام دعا کن همه چی خوب پیش بره چشم حتما

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات‌بشم‌نیکادجان خداروشکر.انشالله‌همچی‌خوب‌پیش‌میره‌برات یادم‌چندسال‌پیش.ینفرتومین‌نی‌نی‌سایت‌بتا ...

مرسی عزیزم انشاالله خداکنه برا منم همه چی خوب پیش بره 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اول خيلى نا اميد شدم

ای جانم عزیزم همه دوستانی که اینجا میبینی بار اول نتیجه نگرفتن . خود من بعد از سه بار انتقال بلاخره مثبت شدم

@فردایی_روشن    قربونش برم خودش بیاد بگه بعد از سه بار و کلی تلاش بازم منفی شد اما هنوزم نا امید نشده من مطمئنم که نتیجه میگیره

عزیزم میدونم خیلی سخته منم بار اول که منفی شدم خونه مامانم بودم اونقدر برام دردناک بود دیدن چهره غمگین مامان و بابام دیگه نتونستم تحمل کنم تصمیم گرفتم دفعه های بعد خونه خودمون باشم

خیلی ناراحت شدم اما تسلیم نشدم برای چیزی که میخوای به دستش بیاری بجنگ به گفته بعضی از دوستان که پیاماشونو اینجا میخوندم مینوشتن هرکسی که میاد تو این راه قبل از شروع باید کفشای آهنین بپوشه چون سختی های زیادی در پیش داره ولی نتیجش خیلی شیرین ماها هممون به امید زنده ایم حتی اون کسایی که اینجا مثبت شدن لحظه به لحظشو با نگرانی میگذرونن الکی که نیست میگن بهشت زیرپای مادران است

دو مرحله ای میگن احتمال گرفتنش بیشتره بعد یه چیزی تو هربسته انگار چهارتا بوده برا ما ک دو تا سه روز ...

اره منم خودم به دکترم پیشنهاد دادم مگه نگفتن چن تا برات گذاشتن 

برا من دوتا سه روزه 

دوتا هم پنج روزه گذاشتن 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
قربونت عزیزم.ای بابا🥲🥲🥲چقدر سخته این انتقالای منفی ان شاالله همه بچه های تاپیک بزودی باردار بشن ...

فدات‌بشم‌ساراجان

دعام‌کن.هرچی‌خدابخاد.خیرباشه‌برامون

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻