2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048021 بازدید | 684638 پست
عزیز دلم این فکرای منفی چیه اخه🥲 والا پسر داریم که از داماد خیلی خیلی بدتره یا بقول خودت عروس بد ...

ممنون عزیزم.فعلا که ۴تیر گفتن بیایین برا آزمایش اسپرم.شوهرم میگ بیخیالش شو .راضی نمیشه

اها از اون نظر از روز اول پریود همش دارم آنوکسا میزنم یعنی برای مدفوع هم خونرسانی میکنه بدن عجبا😂نک ...

😅😅😅من پاهام اکثر مواقع یخه به خصوص موقع انتقال دیگه نفهمیدم از استرس یود یا به انتقال مربوط بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لعنتی بعضی ها میگن از روز اول انتقال دل درد پریود دارن پس چرا نیستش😂خدا یکم درد لطفا بده خوشحال بشی ...

وای عین منی که منم دو روز پیش دنبال درد بودم البته من هرازگاهی میاد میره یکم که مربوط به داروهاس راستی داروهات چیا هستن؟

وای عین منی که منم دو روز پیش دنبال درد بودم البته من هرازگاهی میاد میره یکم که مربوط به داروهاس راس ...

خب همین خوبه نباید دائمی باشه👍🏻داروهام شیاف و آمپول پروژسترون استرادیول آنوکسا اسپرین فولیک و دی پردنیزولون 

خب همین خوبه نباید دائمی باشه👍🏻داروهام شیاف و آمپول پروژسترون استرادیول آنوکسا اسپرین فولیک و دی پ ...

ممنم همینارو دارم با دوفاستون چرا به من این دارو اضافه داده نفهمیدم البته من شیاف پروژسترون دارم آمپولش نداد