2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
سلام عزیزم  متاسفانه منفی شدم🙂

راستی انتقال چندمت بود؟ بازم جنین داری؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مبارک باشه خداراشکر که دوبرابر شده اصلا به خارج رحمی فک نکن که نیست انشاءالله همینطوره بتا بره ...

قربونت برم بهار جون انشاالله یرا منم با خیر و‌خوشی پیش بره حالا فردا میرم سونو ببینم چی میشه خداکنه خوب باشه انشاالله خودتم به سلامت فارغ بشی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی فدای دلت بشم عزیزم  خیلی ناراحت شدم  خدا به دلت آرامش بده

مرسی عزیزم 😘

خدا خیر و صلاح بنده هاشو بهتر میدونه و تو بهترین زمان ما رو به خواسته هامون میرسونه  

انشالله همه ی چشم انتظار ها زود دامنشون سبز بشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اترین جون استرادیول منم روزی سه تا بود. از دیروز گفت روزی دوتا بعد هم روزی یکی تا هفته 12 دیگه قطع ک ...

شما چند هفته ای ک برات کم کرده عزیزم من روز چهارتا بود گفته کم کنم شیش هفته و چهار روزم. 

زود نیست برا کم کردن؟

راستی انتقال چندمت بود؟ بازم جنین داری؟

انتقال اولم بود و دوتا انتقال داده بودم 

دوتا جنین دیگه دارم 😊

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
کمر درد شدید و بعضی وقتا بدجور تیر می‌کشه زیر دلم ن عزیزم احتمالا هماتوم یا همون ساک خالی داره دفع م ...

عزیزم قرص هیوسین بخور نزار انقباضات داشته باشی 

منم لکه بینی داشتم روز هشتم دکترم گفت روزی دوتا سه تا هیوسین بخور تا درد و انقباض نداشته باشی 

به لطف خدا بهتر شدم گاهی که حس دل درد میاد سراغم یه دونه هیوسین میخورم 

یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولاتهلکنی ❤
سلام متاسفم چقدر منتظر خبر خوش شما و پروانه جون بودم🥺 هیچکدوم خوش خبر نبودید 😞 انشاالله به زودی مث ...

عزیزم خیلی متاسفم که نتونستم با خبر خوش خوشحالتون کنم 

ولی منم نمیدونم چرا اصلا ناراحت نیستم بی بی چک همیشه هم بد نیست و باعث شد امادگی پیداکنم برا دیدن ازمایش منفی 

انشالله همه منتظرها زود طعم مادرشدن رو بچشن

قربونت برم بهار جون انشاالله یرا منم با خیر و‌خوشی پیش بره حالا فردا میرم سونو ببینم چی میشه خداکنه ...

نیکاد جان عزیزم تبریک میگم 

ان شاءالله که عدد بتا تا دوشنبه ده برابر شه 

صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها رو اگه میتونی بخون ۵۳۰ مرتبه خیلی سفارش شده 

سلام عزیزم سایتم باز نمیشد منفی شدم متاسفانه ببخشید خوش خبر نبودم

عزیزم خیلی متاسفم 

انشالله انتقال بعدیتون مثبت بشه گل پسرهای نازتو بغل بگیری🙏

مرسی عزیزم به فکرم بودی شکر خدا دوبرابر شده ولی بازم کمه دکترم گفت باید سونو واژینال بشی خدای نکرده ...

الهی شکر که دوبرابر شده مامان خانم

خیلی خوشحال شدم☺️☺️☺️

الهی به سلامت نی نی یا نی نی های نازتو بغل بگیری عزیزم🙏🙏🙏😘😘😘

انتقال اولم بود و دوتا انتقال داده بودم  دوتا جنین دیگه دارم 😊

خداروشکر مثبت شدی انشاالله سالم بغل بگیریش

خانما من امروز روز ۳۱ سیکلم بود . ۸ روزه دوفامد قط کردم.امکان داره باردار باشم؟ کی بی بی چک بزنم؟ اس ...

عزیزم دوفامد باعث تاخیر در پریود میشه معمولا از سه  تا ده روز غالبا بعد از قطع دوفامد پریود اتفاق میفته

ولی خب یه بیبی چک هم بزن

ان شاءالله که مثبت باشه

عزیزم خیلی متاسفم که نتونستم با خبر خوش خوشحالتون کنم  ولی منم نمیدونم چرا اصلا ناراحت نیستم ب ...

قربونت عزیزم راست میگی آره امادگی ذهنی کمک کننده س انشاالله همه زودی نتیجه بگیرن پاشون از این مراکز کنده بشه

سلام عزیزم من اومدم خونه الان  خبر خوب اینکه خداروشکر  قلبش میزد یکی یه دونه 😍😍😍😍🤲&n ...

عزیزم خوشحال شدم برات مبارکه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏