2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048079 بازدید | 684642 پست
بله عزیزم کرد هستیم.. انشاالله عشقتون ابدی کنار همسرتون. چی بگم ولی الان میگن بتای پایبنم میتونه نشا ...

فدات‌بشم

انشالله‌هرچی‌هست‌خیر

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون سقط داشتم گفت انوکسا بزن ولی اگه خدای نکرده لکه بینی خونریزی شد قطع کنم ک ان شاالله نشه  ا ...

مبارکه‌عزیزم.انشالله‌صحیح‌وسالم‌بغلش‌کنی

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم خارج از رحم بتا عجیب و غریب میره بالا تو رو خدا نگران نباش.فقط دعا کن هرجادلت شورافتاد دعابخ ...

چی بگم امروز از مرکز میگفت اون خانومه علایم خارج از رحمی مثل درد یه طرفه شدید یا شکم درد یا لک‌و‌خونریزی نداری گفتم نه گفت ولی باید حتما سونو بشی معلوم بشه... چشم عزیزم میخونم ممنون برا دلگرمیت برام دعا کن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مرسی عزیزم این هماتوم و لکه بینی یکم نگرانم کرده

دوستم‌هیچی‌نیست.‌خیلیا‌هماتوم‌داشتن.

هرچی‌دکترگفته‌رعایت‌‌کن

جذب‌میشه

قربونت ان شاالله ان شاالله خدا نی نی ها گل تو حفظ کنه برات  اره گفت هماتوم دارم دوتا کوچیک حا ...

اره کارخوبی میکنی انشاالله زودی جذب بشه یا دفع بشه خیالت راحت بشه عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
خودتون میزنین؟

امروزرفتم بیمارستان

برگه روبدم براروزانتقال

بعدش برم سرکار

اونجا گفتم امپول پروژسترون وانوکساروبرام بزنید باراوله استرس دارم

قسمت اورژانس

گفت بدون ویزیت دکترنمیزنیم

گفتم برگه اینترنتیه ازکجابیارم 

رفتم بلوک زایمان یه دکترمهربون بود

برام زد

انوکساروزدبه بازو گفتم شکم نمیخواداولش هواگیری کرد وای انقدررررررقشنگ زدهیچی نفهمیدم این همه می گفتن قلمبه میشه دردداره به خاطرنحوه زدنشه ها ،چون دکاربود بلدبود

پروزسترونم عضلانی زد وای اصلا هیچی متوجه نشدم

نمیدونم دستش سبک بود یا چون بلدبود

حیف مسیرش دوره والا هرروزمیرفتم برام میزد🤣🤣🤣

بعداومدم قسمت ای وی اف ازمامانامه گرفتم که فردا میرم مطب برا پروژسترون گیرندن وبزنن

احتمالا انوکساروهم بدم همونجابزنن

تا اخرهفته که همسرم میادوخودش میزنه(البته ناشیه🤣)

خدایابه امیدخودت🌺
مرسی عزیزم این هماتوم و لکه بینی یکم نگرانم کرده

نگران نباش

ریلکس باش

بخند شادباش

هماتومو اکثرای وی افیادارن

یه سری یکی ازبچه هابودمی گفت یهوخونریزی کردم درحدی که مبل وفرش و....پرخون شد بعدرفته بیمارستان گفتن هماتوم بوده

بعدبچش سالم دنیااومد

خدایابه امیدخودت🌺