2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
نمیدونم کمتر شده یانه همش از ترس خوابیدم  ولی دستمال میزن داخل آثارش هست هنوز

دقیقا منم از صبح درازم یکی از بچه های ک با من انتقال داده بود زنگ زده میگه لک دیدم باز من چقد اونو دلداری دادم 

من دستمال هم دست نمیگیرم دستشویی هم دارم میترسم برم

انشالله عزیزم بتای شما چند برابر شده باشه تا ازمایش  ومنو  پروانه جون هم به لطف خدا مثبت ...

سلام بارانا جون رفتی آز؟ از خودت خبر بده انشاالله با بتای عالی خوشحالمون کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقا منم از صبح درازم یکی از بچه های ک با من انتقال داده بود زنگ زده میگه لک دیدم باز من چقد اونو د ...

سلام عزیزم امروز سونو داری انشاالله همه‌ چی خوب پیش بره ..نگران لک نباش برا ماها طبیعیه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم نگران نباش انشالله تا شنبه دو برابر میشه فقط استرس نداشته باش

سلام پروانه جونم خوبی؟ آز دادی؟ انشاالله با بتای عالی بیای خوشحالمون کنی منم رفتم آزم رو‌ تکرار کردم برا منم دعا کن خوب باشه

دوستان دیشب از پادرد و دندون درد نخوابیدم پای راستم درد میکرد اونم شدید دندونمم درد گرفته اصلا دیشب نخوابیدم کارم شده آب نمک غرغره کردن و خمیردندون میذارم رو دندونم چیزی به ذهنتون میرسه بهم بگید دندونم خوب بشه؟ پادردم صبح خوب شد ولی دندونم نه😭😭😭

منم با حرفت موافقم خوده ادم خیلی بهتر تزریق میکنه ، من نوک سوزنو میزارم رو پوست اگه خیلی درد بیاد بر ...

منم همین کار ر میکنم.مخصوصایه کم پوست ر میکشم و نگاه میکنم از زیرش مویرگ رد نشده باشه و پوست سفید باشه زیرش،اونجا تزریق میکنم که هم درد نداره هم کبود نمیشه و خونریزی هم نمیکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم امروز سونو داری انشاالله همه‌ چی خوب پیش بره ..نگران لک نباش برا ماها طبیعیه

سلام عزیزم ان شاالله توکل به خدا 

ان شاالله بتا شما هم دوبرابر شده 

منم پا راستم درد میگیره ول میکنه 

دندون. درد هم هستم چارش همون آب نمک 

سلامت باشد چشم حتما شما هم دعا کنید صحیح سلامت برگردم هرکس،شنید دارم میرم مشهد دعوام کرد   &n ...

عزیزم زیارتت قبول باشه

خیلی خیلی التماس دعا دارم

الهی که سلامت برگردی عزیزم❤️

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦