2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048148 بازدید | 684646 پست
کمر درد دلدرد مشکلی نداره من همین لحظه ی که تایپ میکنم درد پریودی دارم.من لک هم دارم تیره  ...

عزیزم من امشب انوکسا زدم جاش کبود شده سفت شده یکم ورم داره و درد شما اینجوری نشدی طبیعیه درد می‌کنه تا حالا اینجوری نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من امشب انوکسا زدم جاش کبود شده سفت شده یکم ورم داره و درد شما اینجوری نشدی طبیعیه درد می‌کنه ...

انوکسا  ک زدی منم یبار اینجور شدم. تا ده روز جاش خوب نشد از سفتی نیفتاد 

من اره خوشبختانه دیکه لکه نمیبینم. 

خب خداروشکر 

اره من اولین بار اینجور شده دردم داره سفت شده دیدم خیلی خون اومد بعد زدنش تمام شکمم درد می‌کنه تو بعد زدن انوکسا جاشو فشار میدی ک‌خون نیاد

خب خداروشکر  اره من اولین بار اینجور شده دردم داره سفت شده دیدم خیلی خون اومد بعد زدنش تمام شک ...

عزیزم بعد تزریق جاشو اصلا فشار نده اروم دستمالو بزار چند دقیقه بند میاد ، فشار بدی یا ماساژ بدی کبود میشه . خواستی دوباره این طرف بزنی با فاصله بزن نزدیکش نزن تا خوب بشه . مال هممون بعضی مواقع میشه نگران نباش 

عزیزم من امشب انوکسا زدم جاش کبود شده سفت شده یکم ورم داره و درد شما اینجوری نشدی طبیعیه درد می‌کنه ...

ومنی که فردامحل کارم باید اولین انوکساروبزنم

استرس دارم😥😥😥

خدایابه امیدخودت🌺