2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048020 بازدید | 684638 پست
ممنون آلاجون😘😘😘 گلم کجایی بیا ازمطب اومدم بایه کله پرازسوال ممنون میشم جواب بدی دوتانایلون ق ...

ااای جاااان دلم. ادیت نکن خودتو دختر خوب ، مامان قوی😍

افرین کار خوبی کردی منم همیشه مینوشتم بعد برا هر کدوم آلارم گوشی رو فعال می کردم ک سر وقت بخورم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
کلا رغبتی نداره به تعیین جنسیت میگ اذیت میشی آخرشم منفی میشه.همم ما صبح حرکت میکنیم میریم مرکز دوبار ...

اگه طبیعی باردار میشی طبیعی اقدام بکن ان شاالله خدا جنس دلخواهت رو بهت میده

آی وی اف خیلی دردسر داره .خودم توی سیکل پانکچرم از عوارض امپول ها بدنم داره ورم میکنه نمیدونم دیگه سیکلمو کنسل کنند یا نه ؛  کلی هم هزینه کردم؛ هر بار میرم دکتر از استرس میمیرم 

دختر داری یا پسر؟چند سالتونه؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه طبیعی باردار میشی طبیعی اقدام بکن ان شاالله خدا جنس دلخواهت رو بهت میده آی وی اف خیلی دردسر دار ...

ای بابا چرا ورم کنه.زنگ بزنین بپرسین از مرکز.من نمیخام ریسک کنم سر دختر دومم هم رژیم گرفتم  هم سونو رفتم چندماه پشت هم و کلی دارو گیاهی خوردم که اوناهم اثر بدی داشتن و بارداری دومم کلا خونریزی و استراحت مطلق و کلی امپول تا دخترم برام‌موند.

امپول پرژسترون دوتا تو یه سرنگ درمانگاها نمیزنن چرا میکن مسولیت داره خطر داره   میشه جدا جدا زد هر کدومو  همون لحظه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
ای بابا چرا ورم کنه.زنگ بزنین بپرسین از مرکز.من نمیخام ریسک کنم سر دختر دومم هم رژیم گرفتم  هم ...

دخترت خدا برات حفظش کنه 😍😘

امروز عصر مرکز زنگ زدم گوشی برنداشت

دومی طبیعی باردار شو خدا رو چه دیدی ان شاالله  پسر میشه .خیلی خوبه که شوهرت هم سخت نمیگیره 

دخترت خدا برات حفظش کنه 😍😘 امروز عصر مرکز زنگ زدم گوشی برنداشت دومی طبیعی باردار شو خدا رو چه دی ...

میدونی چی میگ .میگ میترسم دور از جوون نباشم میدونم زوددتر از تو میمیرم😭و پسر نداشته باشیم نگهت دارن وداماد بلاخره غریبه و منت میذاره رو سر دخترامون.میگم بابا فرقی نداره عروس بد هم باشه این بلا سرمن میاد.واگرنه اصراری نداره برا پسر داشتن میگ بیشتر واس خاطر خودت میگم😢

منم ۳۲ دختراتون چند سالشونه  نمیدونم چرا خدا با ارزوهامون لج کرده مگه چی میشه ما هم برسیم بهش

والا انقد این روزا فکرم مشغوله هیجی تو ذهنم‌نمیمونه مثلا ج پیام میدن بچه ها میرم پیام های قبلتر میخونم ببینم کدوم کاربر بوده و الان بارداره یا نیس تعیین جنسیت هس یانه.

پروانه جان من نمیتونم باخودم کنار بیام شده برام آرزو چون میخام برم دنبال تعیین جنسیت میترسم به  کسی چیزی بگم و مشورت کنم باکسی که نکنه یوقت با یه چشم دیگ به من نگاه کنن.چون کسی نمیتونه بهم‌مشورت بده و دلمو قرص کنه واس همین دلهره دارم.و ترس اینکه نفهمن یوقت سبب میشه بچه هارو ببریم خیلی سخت میگذره و بدیش اینه هرکی زنگ بزنه بهم و مرکز باشم و خونه نباشم هزارتا دروغ باید بگم .خلاصه اینکه حال روحیم خوب نیس.خصوصا امشب که شوهرم میگ بیخیالش شو و کنسلش کن همش ۳۰درصد شانس موفقیتش و داغون میشی

خدا حفظشون کنه 😘😘 پس نظر با خودته عزیزم ان شاالله دو قلو پسر ناز خدا نصیبت کنه

ممنون عزیزم کاش یه نظر قطعی دراین باره وجود داشت که ادم با دل قرص پیش بره .الهی دامن همه منتظرا سبز بشه الان بااینکه دوتا بچه دارم ولی میفهمم چه حالی دارن اونا هم یه حس خلا دارن درست مث خود من.

میدونی چی میگ .میگ میترسم دور از جوون نباشم میدونم زوددتر از تو میمیرم😭و پسر نداشته باشیم نگهت دارن ...

خدا نکنه ان شاالله ۱۲۰ سال کنار هم زندگی کنید 

من میگم دختر غمخوار مادره؛  ولی در کل هر  دو نعمت(دخترو پسر) از خدا می خوایم