2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
مبارکه ان شاالله میمونه واست من سمت راستم درد میکرد و می‌کنه 

اخه هنوز 4 روزه هستن فکر نکنم الان لانه گزینی بشه عزیزم حالا به قال نیک میگیرم انشالا گلم همچنین نی نی های خودت

منم یه خارج رحمی داشتم بتا تا روز عمل حدود ۳۲۰۰ شد قشنگ وقتی رفتم سونو روز عمل ۶ هفته و ۶ روز بود و ...

عزیزم همه چی نرمال بوده پس چرا اینطوری شده دردات تا لحظه عملت بود یا کلا بی درد هم بودی؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه هنوز 4 روزه هستن فکر نکنم الان لانه گزینی بشه عزیزم حالا به قال نیک میگیرم انشالا گلم همچنین نی ...

عزیزم برای من روز دوم لانه گزینی کرد چون همون روز حالم به شدت بد شد 

افت قند داشتم دست و پاهامم یخ کرده بودن

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
با وجود انوکسا و آسپرین احتمال داره بازم خون لخته بشه

عزیزم من الان رفتم تو هفت ، هفته دکتر هنوز بهم آسپرین نداده

سلام دوستان من دوتا جنین 4 روزه انتقال دادم سمت راست رحمم ی نقطه درد داره کسی اینطور بوده؟

خیلی ، ولی به علائم نیست چون دفعه های پیش که اینطور بودم منفی شدم

یبوست منم داغون کرده خیلی حالم بده ولی دیشب بادمجون خوردم جات خالی جواب داد 

من روزی دو وعده صبح و شب 

شربت مگنی میلک دوقاشق غذاخوری با آب داخل فنجون حل میکنم میخورم یبوستم کاملا برطرف شده اصلا زور نمیزنم خیلی راحتم

من استراحتمم زیاده همش درازم فقط تو خونه گاهی راه میرم تنبل شدم حسابی حالا ببینم دکتر قلب پیدا میکنم ...

منم همینم تازه خوابیده هستم هر از دوروز ی ترشح قهوه ای روبه سیاه دارم اندازه پشت ناخن 

عزیزم همه چی نرمال بوده پس چرا اینطوری شده دردات تا لحظه عملت بود یا کلا بی درد هم بودی؟

نه عزیزم بتام رشدش دو برابر نبود  بالا می رفت ولی نه دو برابر  ولی خوب علت این بتای بالا رشد خوبی بوده که جنین تونسته بود تو لوله بکنه

ولی خوب من از روز پریود تا عملم که حدود ۲۰ روز طول کشید لکه بینی و خونریزی داشتم ولی درد نداشتم

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

منم همینم تازه خوابیده هستم هر از دوروز ی ترشح قهوه ای روبه سیاه دارم اندازه پشت ناخن 

دکتر نگفت شیافتو زیاد کنی ؟ من خیلی وول میخورم خدا خودش بهم رحم کنه ولی لکه بینی ندارم روزی ۳تا شیاف با ۲تا آمپول ، ۵ تا استرادیول . ۴ تا دوفاستون 

یبوست منم داغون کرده خیلی حالم بده ولی دیشب بادمجون خوردم جات خالی جواب داد 

چطوری خوردی عزیزم

من خورشی بانون خوردم دو روز نهار ولی افاقه نکرد

کفرم در اورده اولش قرنگی میشینم تا نیم ساعت ولی نمیشه دیگه بلند میشم 

سنگ ایرانی میشینم یکم  دفع میشه 🙈🥹

نه عزیزم بتام رشدش دو برابر نبود  بالا می رفت ولی نه دو برابر  ولی خوب علت این بتای بالا ر ...

آخه من یه تایمی به خونریزی افتادم دکتر داروهامو زیاد کرد

روزی هم که رفتم برای سونو چیزی راجع به ساک یا قلب نگفت فقط گفته زوده و وضعیتشم خوبه 

پس بتا حتما باید دوبرابر باشه که مشخص کنن رشدش خوبه

چطوری خوردی عزیزم من خورشی بانون خوردم دو روز نهار ولی افاقه نکرد کفرم در اورده اولش قرنگی میشینم ...

منم خورشتی با نون خوردم کلا معده من به بادمجون واکنش نشون میده 

میگم خب الان دور پا درد دارم و تا شنبه ک برم دکتر اتفاقی نمیفته خیلی ذهنمو درگیر کرد حالا وقت گرفتم برا دکتر قلب عصر هم میرم پیاده روی امروز هم تهوع زیاد نداشتم نکنه کاری شده😔