2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048027 بازدید | 684638 پست
یعنی الان اگه من شنبه آز بدم مثلا کمتر از دوبرابر بشه احتمال خارج رحمی داره؟؟🤔🤔  من شکرخدا ...

عزیزم ۱.۵تا ۲برابر باید بشه

استرس خیلی بده و میتونه کلا برات ورق رو برگردونه.میدونم شرایطت سخته نگرانی و استرس ت کاملا طبیعی ولی سعی کن حواست رو پرت کنی و فکرت رو مشغول کنی.فعلا هر ۴۸ساعت آزمایش تکرار میشه تا جایی که دکتر حس کنه روند داره مطلوب میش میره. پس باید قوی باشی

توکل کن به خدا. دعا توسل بخون

سوره حدید بخون به سیب فوت کن بخور.سوره حدید خاصیت حرز داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاالله پر خیر و برکت باشه😍 من هر سری متفاوت بود روز انتقالم ۱۸ ام ، ۲۱ ام ، ۲۹ ام. فقط این اخری ...

ممنون گل قشنگم🌺🌺🌺😘😘😘

ان شاءالله که به زودی طبیعی مامان بشی🙏

خدایابه امیدخودت🌺

سلام اگه میتونین منو هم راهنمایی کنین خداخیرتون بده

من تنبلی تخمدان شدید دارم دکترم واسم اوابوست و رویال ژل و ویتامین ای و دی داده و گفته سه ماه مصرف کن بعدش روز اول تا سوم پریودت بیا امپولای محرک تخمدان بدم بهت بعدم تخمک کشی

بنظرتون لاپراسکوپی نیاز نیس ک. کیستامو بسوزونه؟؟ من تخمدانم با وجود کیستا بزرگ شده تحریکم بشه بزرگتر میشه

میترسم

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
سلام اگه میتونین منو هم راهنمایی کنین خداخیرتون بده من تنبلی تخمدان شدید دارم دکترم واسم اوابوست و ...

کیسنای ریز رو کاریش نمی کنن 

بهترین کار ورزش کم کردن وزن کم کردن  و گرم کردن رحم و تخمدان با غذا و ..

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

دقیقا سونو زود خوب نیست استرس میده به آدم ذهنو درگیر میکنه منکه بتا بالا بود ساک مشکوک دید یکشنبه بع ...

ان شاالله😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
با بتای پایین ساک بارداری دیده نمیشه ولی خارج رحمی تشخیص داده میشه. اگه بتا دو برابر نشه حتما باید ب ...

اره مراجعه ب دکترو موافقم . خدای نکرده خارج رحمی باشه زمان مهمه. ان شالله نصیب هیشکی نشه

نه عزیزم با سونو  خارج رحمی هم مشخص نمیشه که بعید میدونم . معمولا وقتی از -۲۰۰۰-۱۵۰۰ بتا بالاتر رفت و ساک داخل رحم دیده نشد اونوخ شک میکنن ک خارج رحمی باشه. مگر اینکه ملاک فقط نحوه رشد بتا باشه.

من تو خارج رحمی اولم مشخص نمیشد هی ۴۸ ساعت ی بار میفرستادن سونو و آز ‌بتا. یکی میگف خارج رحمیه یکی میگف نیس هنوز زوده احتمالا داخل رحمی فقط کوچیکه. خییییلی اذیت شدم‌. دیگه بتام ک به اون حدودا رسید چون داخل رحم چیزی دیده نشد گفتن احتمالش خیییلی زیاده خارج رحمی باشه. که تازه وقتی بتام ۲۷۵۰ شده بود جنین تو لوله چپم دیده شد. تا قبل اون دیده نمیشد. بمیرم بچه ام قشنگ رشد کامل داشت فقط جای درست نیفتاده بود🥺

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خانوما سلام این امپول انوکسا واسه چی تجویز میشه ، دور نافی و دردش اصلاااا قابل تحمل نیس برام  ...

سلام عزیزم. برا رقیق کردن خونه و خونرسانی بهتر.

فک کنم بازو اینا هم بشه زد دقیق مطمئن نیستم.

منم همیشه تا چند دقیقه بعدش میسوخت جاش بعضی وقتام اشکم در میومد.

انقدی ک انوکسا ادیتم میکرد پروژسترون نمی کرد😅

ممنون گل قشنگم🌺🌺🌺😘😘😘 ان شاءالله که به زودی طبیعی مامان بشی🙏

ممنووونم عزیزم❤️❤️😘😘 ان شاالله انتقال عالی با جواب مثبت داشته باشی❤️😍

نمیدونم استرس دارم من بارداری اولم با بتای ۱۲۰۰ برام نموند الان با بتای ۳۷ میخواد چی بشه خدا میدونه ...

نیکاد جونم خیلی بهت تبریک میگم اصلا غصه نخور خداروشکر که مثبتی نگران نباش توکل کن به خودش اصلا هم به خودت استرس نده اصلا ایشالا که اینسری برات میمونه مطمئن باش اگه خدا بخواد با همین بتا میمونه 

گفتند که او🤴🏻عاشق 😍 گیسوی کمند👰🏼 است❤️ موهای من 👸🏼از عصر  همان روز🌞 بلند است👱‍♀️💋😍😘خدای مهربونم ممنونم که بالاخره منم به آرزوم رسیدم و مامان شدم 🥰 دخترم همه ی زندگیمونه❤️❤️❤️❤️🤩😍
کیسنای ریز رو کاریش نمی کنن  بهترین کار ورزش کم کردن وزن کم کردن  و گرم کردن رحم و تخمدان ...

وای من دلم نمیاد وزنمو کم کنم

۴۲ کیلو بودم همش یه ساله کلی زحمت کشیدم وزنمو زیاد کردم☹️

اگه قلبم شب بود تو میشدی ماهش...🌌🌙
اصلا درد نداشتم ۴تا چون اندومتریوز ذخیرمو از سه اورده زیر یک ۳تا جنین تشکیل شده

پس من چرا اینقدر درد دارم؟😔 فقط سمت چپ شکمم درد دارم چون کیستم تخمدان چپمه،من دارم هر ۶ ساعت استامینوفن میخورم،با اینکه مسکن میخورم هر روز یک ساعت به خودم میپیچم از درد،سری پیشم تقریبا همین بودم کلا هفت تا تخمک داشتم سه تاش جنین شد،تازه اون سری دائم درد نداشتم خیلی کمتر استامینوفن خوردم،میترسم این همه درد کشیدم آخرشم این استامینوفنا کارو خراب کنه😞 از دکترم پرسیدم گفت استامینوفن تاثیری نداره فقط ژلوفن نخور. 

شما دارو چی استفاده کردی برای پانکچر؟ من سینال و hmg دو پودر و یه آب میزنم،جمعه ام یه آمپول اضافه میشه اگه اشتباه نکنم ستروناکسه اسمش،شنبه باید سونو بشم

سلام اگه میتونین منو هم راهنمایی کنین خداخیرتون بده من تنبلی تخمدان شدید دارم دکترم واسم اوابوست و ...

سلام عزیزم،کیستاتون اندومتریوزه؟ دکتر من گفت کیست آندومتریوز رو زیر هفت سانت عمل نمیکنیم،اگر هم که قرار باشه عمل کنید قبلش باید تخمک کشی کنید چون دکترم گفت که مقداری از تخمدانم با این کیست برداشته میشه متاسفانه و قبلش باید حتما تخمک کشی انجام بشه

وای چقد نگرانم نکنه از من خارج رحمی باشه  

نه خیالت راحت خارج رحمی روند رشد بتاش کند تر از حالت طبیعی هست 

برای شما که دو برابر شده

بعدشم خارج رحمی علائم داره لکه بینی و درد رشد نامنظم و پایین بتا

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)