2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
سلام عزیزم بله خدا روشکر 

خدارو شکر ان شاءالله سالم و سلامت باشید 

برای ما منتظرا هم  دعا کنید ...

بخدا از دیشب که پریود شدم مردم و زنده شدم حالم خیلی بده امروز مثل مرده متحرک افتادم یه جا هیچی نخوردم همسرمم میاد دلداری میده میگه چیزی نیست قسمته ولی دلم آتیش میگیره وقتی میدونم عاشق بچه هاست همش میگم خدایااا چرا من دلم خیلی گرفته 😓🙂

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
خانوما من توی ۷ هفته به خاطر هماتوم سقط کردم 😭💔خیلی حالم بده. استراحت بعد انتقالو جدی بگیرین. من د ...

عزیزم خیلی متاسفم. می فهمم حالت رو. 😔🌺

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارو شکر ان شاءالله سالم و سلامت باشید  برای ما منتظرا هم  دعا کنید ... بخدا از دیشب که ...

ممنونم عزیزم انشاالله که به زودی روزی خودت و بقیه دوستان بشه 🤲

عزیزم درکت میکنم من 14ساله و چند ماه این درد کشیدم 

بار پنج انتقالم باردار شدم

هر روز و هر لحظه دعا میکنم که دامن همه دوستان سبز بشه 

ممنونم عزیزم انشاالله که به زودی روزی خودت و بقیه دوستان بشه 🤲 عزیزم درکت میکنم من 14ساله و چند ما ...

ممنونم 🌱🌸

ان شاءالله الله سلامت باشید

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
انشاالله عزیزم نیکاد جان جواب زحماتتو با معجزه ی خدا ببینی

مرسی عزیزم انشاالله با دعای خیر شما خواهرای گلم واقعا الان معجزه نیازم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الهی قربوونت برم . نگو اینجوری ‌. خدا نکنه کاش میتونستم کاری کنم دلت آروم بشه. برات ایه الکرسی ...

دکتر گفته سونو و ازمایش بدم که افتاده برای تیر ماه .خدا کنه دلیل لکه بینی ها ی چیز بدی نباشه ممنونم که برام دعا میکنی عزیزم 

الهی بگردم عزیزم .ان شا الله خوش خبر بیایی عزیزم و باردارشدنتو خبر بدی.طفلی ما زنها چه گناه دادیم.از ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت😘 برام دعا کن اول تخمکای خوب و زیاد داشته باشم بعدم تعداد جنینام زیاد بشه☺️❤️ واقعا همه چیز برای ما زنها سخته🥺 انشاالله خدا نگهدار دخترای گلتون باشه😘❤️

عزیزم خیلی متاسفم. می فهمم حالت رو. 😔🌺

💙🙏

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔