2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

دوستان امروز مامانم زنگ زد انگار دلش خبر داده مامانا چرا اونجورین گفت دیشب خواب دیدم ناراحتی میگی باردار نمیشم یه وقت غصه نخوری منم که دلم از بیبیچک پر بود اون خوابشو تعریف کرد من پشت گوشی بدونه اینکه متوجه بشه اشکمو ریختم گفتم نه اصلا تو فکرشم نیستم بعد گفتم خدایا من که هیچ لااقل به دله مامانم نگاه کن 😭😭😭😭😭😭😭😭😭از ۷۰۰کیلومتری اخه چه جوری دلتنگیمو فهمیدی 😭😭😭😭😭😭😭🥱😭😭😭😭

مرسی عزیزم از دعای خیرت الهی آمین❤️،واقعا سخته امروز اینقدر درد کشیدم شوهرم میگفت من اصلا بچه نمیخوا ...

الهی بگردم عزیزم .ان شا الله خوش خبر بیایی عزیزم و باردارشدنتو خبر بدی.طفلی ما زنها چه گناه دادیم.از الان برا دخترام نگرانم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضی از دوستان تو چند صفحه قبل اومدن نوشتن اگه مرد خودش به تنهایی استمناء کنه گناه و حتما اینکار باید توسط همسرش انجام بشه .

خنده داره ولی کسی که همچین چیزو نمیدونسته که حتما در مواقع ضرورت هم باعث گناه میشه چیه ؟ یا مرکزی که میرفته همچین چیزیو بهش نگفتن که حتما همسر هم باید حضور داشته باشه حکمش چیه ؟

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
دوستان امروز مامانم زنگ زد انگار دلش خبر داده مامانا چرا اونجورین گفت دیشب خواب دیدم ناراحتی میگی با ...

عزیزم 

🥺🥺🥺 انشاالله خوابش خیر باشه برات پروانه اینقد استرس و ناراحتی نده انشاالله که با خبرای خوش بیایی جونم خیلی زحمت کشیدی

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان امروز مامانم زنگ زد انگار دلش خبر داده مامانا چرا اونجورین گفت دیشب خواب دیدم ناراحتی میگی با ...

ای جاااانم مادر دیگ.الهی بحق دعای این مادر خبر باردادیتو بدی عزیزم. منم هروقت یه اتفاق بیفته خواب میبینم 

ممنون دوستای گلم که همکاری کردید ببخشیدتک تک جواب ندادم خدابه دل مهربونتون نگاه کنه وچراغ خونتونو ...

عزیزم ده تا سوره قدر 

۱۰۰ تا ذکر و ۲ مرتبه نادعلی 

الهی که دل دوستان شاد بشه 🌹

بعضی از دوستان تو چند صفحه قبل اومدن نوشتن اگه مرد خودش به تنهایی استمناء کنه گناه و حتما اینکار بای ...

عزیزم من پرسیدم چون این مراکز نرفتم اطلاعاتم کمه گفتم اطلاعت داشته باشم بعد برم دنبالش.

چی بگم. بنظرم همه چیزشون خوب بود بجز این تعیین روز انتقال. خودمم هی گفتم بزار باز بپرسم و ازشون بخوا ...

جنینت چند روزه بوده که انتقال دادن

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

ولی منظورشمارو خوب متوجه نشدم

منظورم اینکه وقتی مرکز بهشون نمیگه باید حتما همسر هم موقع استمناء باشه اون موقع چی ؟

الان من تازه همچین چیزیو شنیدم خدایی شاید خیلی کسا رعایت نکنن یا مثل شما براشون اهمیت نداشته باشه یا خبر نداشته باشن

اینقد تو تلوزیون دارن میگن بچه بیارید حتی از طریق لقاح مصنوعی اینقد هزینه هاشو آوردن پایین تا مردم بچه بیارن اما یه بار همزمان در کنارش به همچین چیزایی که از لحاظ شرعی مهمم هست اشاره نکردن 

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
منظورم اینکه وقتی مرکز بهشون نمیگه باید حتما همسر هم موقع استمناء باشه اون موقع چی ؟ الان من تازه ه ...

هزینه ها پایین اومده؟الان مرکز خصوصی برا تعیین جنسیت حدود ۷۰ت درمیاد بنظرم زیاد.بنظرتون مراکز دولتی انجام میدن؟

هزینه ها پایین اومده؟الان مرکز خصوصی برا تعیین جنسیت حدود ۷۰ت درمیاد بنظرم زیاد.بنظرتون مراکز دولتی ...

برای تعیین جنسیت مراکز دولتی بازم هزینش زیاده