2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
قلمبه شده درد داره ولی از اول من همینجوری زدم دیگه نمک داغ میکنم میزارم کمپرس گرم سرد میزارم امروز ک ...

من از دکتر پرسیدم گفت به هر طرفت یکی بزن دردش کم میشه واقعا هم کم شد من اون موقع حتی نمیتونستم راه برم ولی الان درد داره نه اونجور که دوتا تو ی سرنگ بزنم توام جدا جدا بزن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دقیقه هماتوم داشتم ولی دکتر نگفت استراحت کن منم جدی نگرفتم جنینم با اینکه قلبش تشکیل شد سقط شد خ ...

هماتوم و لکه بینی تو ivf خيلي شایعه من نمی دونستم بعد انتقالم دو بار مسافرت رفتم کوه رفتم واقعا نمی دونم فازم چی بود😐😐 میخواستم مشغول باشم زمان بگذره😔😔  بعدشم با وجود لکه بینی روزی دو بار ۱۲ تا پله رو می رفتم کلینیک برای تزریق آمپول. دیدم قطع نمیشه تازه پرستار گرفتیم.ولی خیلی پشیمونم اون همه زحمتو به باد دادم . 

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

هماتوم و لکه بینی تو ivf خيلي شایعه من نمی دونستم بعد انتقالم دو بار مسافرت رفتم کوه رفتم واقعا نمی ...

ای بابا 🥺🥺🥺 چقد ناراحت شدم خدا به دلت ارامش بده عزیزم و انشالله معجزه کنه حامله بشی غم از دست دادنش فراموش کنی 

barana372 نیکاد پرونه ۲۱ Sarvesahi دوستان  این بزرگواران تواین چندروزآزمایش دارن بادلهای ...

انشالله همه ی دوستان حاجت روا بشن 🙏🙏🙏

منم ۲۰۰تا ذکر 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
همچنین برای تشکیل قلب نینیای  آترین جون وتنهاتررررررین بخونیم سوره قدر من ۱۲سوره قدر خدا ...

منم ۱۴تا سوره قدر 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
قربونت الهی به حق علی اصغر امام حسین تا یک هفته ی دیگه با جواب آزمایش بیای خبر خوش بهمون بدی 

سلام خوبی .

پریود شدم دیشب 😓

موعدم دیروز بود ...حوشحال بودم نمیان دیشب پریود شدم 😓.

ان شاءالله خدا قسمت منم کنه نی نی 🤲🏻

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
ای بابا 🥺🥺🥺 چقد ناراحت شدم خدا به دلت ارامش بده عزیزم و انشالله معجزه کنه حامله بشی غم از دست داد ...

ممنونم عزیزم واقعا نیاز دارم به این معجزه خدا از دلت بشنوه 🙏🥺

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

خانما واسه کسی که هایپر شده چه توصیه ی  دارین

ازدیروز بعد عملم حالت تهوع شدید و استفراغ دارم پهلوهام بحدی درد میکنه که میخوام فریاد بزنم

قرص خاصی هم برام ننوشتن

چیکار کنم زودتر سرپا بشم؟