2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048368 بازدید | 684651 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که خیره عزیزم. پردنیزلون میخوردی شما؟

همونی که صورتیه کوچیکه؟

اگه اره بله میخوردم دوز ۱۰ رو شبی یکی

ممنون عزیزم ♥️

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزم بالاخره بارداری بگیر نگیر داره. شایدم همه چی خوب باشه اما نگیره.‌لزوما معنیش اینونیست که مشکلی ...

آخه دفعه سوم بود  :)

می‌دونی چنتا جنین از بین رفته!!!

۱۷ تا جنین از دست دادم💔

از اولین انتقال تا الان...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلااااااام خوبی فاطمه جان خوبی چ خبرا وااای دوسالی میشه نیومدم تایپک چخبر از دوستای اون موقع 

به به سلااااااام عزیزززززم. خوبی؟؟ کجایی دختر؟😍😍

سلامت باشی عزیزم. اووووه اخبار دوسالو چ جوری بدم؟😂 ناهارمم یادم نیس چی خوردم🤪

فقط خودمو میتونم بگم ک مرکزمو عوض کردم سیکل شانگهای داشتم و ی بارم ماه پیش برا بار سوم انتقال دادم که مثبت شد ولی افت بتا داشتم و...

خودت چ خبر این مدت چیکارا کردی؟

همیشه ب یادت بودم عریزم❤️😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
دوبلره رفتی سراغ درمان  من که کلا بعد اخرین انتقال منفیم  دیگه کلا نرفتم دکتر

آره عزیزم همچنان اندر خم یک کوچه ایم😂

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😁😁😁 دیگه اینبار هیچ پیشنهادی نمیدم فقط میرم تو اتاق دکتر گریه میکنم😅 بلکه خودش دلش به رحم بیاد ...

خدا نکشتت😂 مث اینکه منم باید همین کارو بکنم😂 یکمم میترسم از دکترم ولی بازم هی پرو پرو پیشنهادات میدم بهش. فک کنم ی بار برگرده بگه بیا بشین جای من😂🤪

خدا نکشتت😂 مث اینکه منم باید همین کارو بکنم😂 یکمم میترسم از دکترم ولی بازم هی پرو پرو پیشنهادات می ...

😅😅😅

شوهرم میگه نرو نمیگیره

ولی دلم نمیاد اون ۳ تارو رها کنم

میخوام سیکل طبیعی انتقال بدم که اذیت نشم :)

انشالله که آخرین باره برای درمان میری و مثبت میشی و تا اخرش میمونه برات عزیزم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😅😅😅 شوهرم میگه نرو نمیگیره ولی دلم نمیاد اون ۳ تارو رها کنم میخوام سیکل طبیعی انتقال بدم که ...

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله همچنین برا شما😘😘🌱

خدا بهتون صبر بده  انشااله روزهای شاد شما هم به زودی میرسه مراقب خودتم باش بمب انرژی ما🌹

عزیز دلمی 😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم ♥️ الهی به زودی قسمت خودت بشه 🤲

😚😚🫶

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربوووونت برم عزیزم ان شاالله همچنین برا شما😘😘🌱

🫶😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نشون میده بیبیچک بزن منو هم بی خبر نزار انشالله شما مثبتی

دیگ‌موندصبح‌آزمایش

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻