2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048348 بازدید | 684651 پست
سلام‌عزیز.بله‌دکتربسیارخوبیه.مهربونه.کاربلد من‌که‌کلا‌ازرویان‌راضیم.باوجوداینکه‌شلوغه.کارشون‌دقیقه ...

ممنون عزیزم ان شاالله که انتقالتون مثبت بشه 

منم ناباروری ثانویه دارم اگه ان شاالاه پولم جور بشه میخوام برم مطب دکتر مشایخی 

سلام من امروز رفتم دو بسته از قرص ژل رویالی ک دوستمون اینجا معرفی کرد با دوبسته ویتامین دی ۴تا بکمپ ...

فکرکنم بعداز پانکچر کیست هاتون رو جراحی کنن

برای من که اینجوری بود.بعدش لاپراسکوپی کردن و همه رو برداشتن

چون با وجود کیست احتمال مثبت شدن خیلی خیلی کم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اای خدااا🥺😞اشکال نداره انشاالله کم‌کم نی نی ها بزرگتر بشن و‌جای خودشون رو بگیرن بهتر میشی عزیزم ما ...

ان شاالله شماهم مثبتی  و تا آخرش خیر ه برات نگران نباش 

ان شاالله برا منم خیر باشه تا اخر

میشه لطفاً برای مادر بزرگم فاتحه بخونید 🙏 امروز هفتمشه

فاطمه جان تسلیت میگم  خدا بیامرزه مادربزرگت رو منم دو سال پیش مادر بزرگمو از دست دادم هنوز که هنوز یادش میفتم اشکم در میاد 

بابت انتقال منفیتم متاسفم عزیزم  من که هنوز که هنوزه بیقراری میکنم حالم خوب نشده ولی بالاخره نوبت ماهم میرسه خدا بزرگه 😘

فاطمه جان تسلیت میگم  خدا بیامرزه مادربزرگت رو منم دو سال پیش مادر بزرگمو از دست دادم هنوز که ه ...

سلام عزیزم من الان سه روزه بیبیچکام کمرنگ شده امروزم یه هاله ی محو داشت 

هرچی اون کمرنگ تر میشه امید منم کمرنگ تر میشه میدونم دیگه منفیه منم باید به فکر جور کردن هزینه ی دباره باشم امروز خیلی دلم ازهمه چی گرفته

بچه ها اونایی که مثبت شدن میشه بیان بگن قبل پانکچر بعد پانکچر چیکار کردن توروخدا اگه کسی میدونه تاثی ...

گرمیجات و مقویجات و سبزیجات بخورید هر دوتاتون

عسل.دارچین.هل.گل محمدی .زنجبیل.گرده گل.سیاه دانه.ژل رویال.کاچی با روغن حیوانی.نخودآب.حبوبات.میوه.

چیزهای سرد نخورید.

مکمل هایی هم که دکتر میده سرساعت بخورید

شرکتی و کنسروی اصلا نخوردید

اای خدااا🥺😞اشکال نداره انشاالله کم‌کم نی نی ها بزرگتر بشن و‌جای خودشون رو بگیرن بهتر میشی عزیزم ما ...

عزیزم شما قبل پریود نبض واژن داشتید؟🥲

چون من قبل پریود دارم الان هم دارم میخوام بدونم 

سلام عزیزم من الان سه روزه بیبیچکام کمرنگ شده امروزم یه هاله ی محو داشت  هرچی اون کمرنگ تر میش ...

سلام پروانه جون میدونم چ حس و حالی داری😭من که مسافرتم رفتمو اومدم بازم خوب نشدم  توهم ناامید نشو روز ۱۲ هم بی بی بزن بعد نتیجه گیری کن ان شاالله که گل پسرت خودی نشون بده 

سلام پروانه جون میدونم چ حس و حالی داری😭من که مسافرتم رفتمو اومدم بازم خوب نشدم  توهم ناامید ن ...

منم از الان داغونم ولی به خاطره شوهرم زیاد بروز نمیدم واقعا نمیدونمم کی باز بتونم پول جور کنم واییییی از این هزینه های سرسام اور