2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048255 بازدید | 684648 پست
سلام عزیزم مرسی خوبم اگه استرس بزاره🤦 شما خوبی؟ گل پسرت خوبه؟ آره رویان میرم من الان روز ۱۳ انتقالم ...

ای جون دلم انشاءالله که نی نیات جاشونو تو دلت سفت کردن و۹ ماه دیگه میان تو بغلت مام خوبیم شکر گل پسری هم خوبه کنارم دراز کشیده شیر میخوره این لحظه رو برا تک تکتون آرزو میکنم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام نیکاد جونم به نظرت من دومم میارم از جمعه امپولمو زدم ۴تا بیبی ناقابل زدم شوشو میگه اندازه ی ای ...

به به به میبینم که پروانه جونم روزای انتقالشو به سر میبره وگل پسری تو دلشه مطمئنم که مثبتی عزیزم و۹ ماه دیگه گل پسرتو بغل میکنی به حق علی واولادش 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الاجون منم ضخامت کم بود روزی 4تا استرادیول میخوردم  هرشب هم دوتا قرص واژینال استفاده می‌کردم ه ...

الهی شکر عزیزم😍😍

منم ۴ تا استرادیول داشتم. اولا کرم واژینال استرومارین داده بود بعد اونم تبدیل کرد ب قرص واژینال ۴ تا.  ولی متاسفانه کم بالا میرفت. نمیدونم چرا امپول رو دکتر پیشنهاد نداد. پچ رو هم خودم گفتم. دکتر گف عجله نکن داره رشد می کنه خودش ولز اگه دلت اروم میشه بگیر استفاده کن که شکر خدا با پچ بالای ۸ رفت. این بار باز میگم ب دکتر تا ببینیم چی پیش میاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
بچه ها من فکر کنم پریود شدم. 😔 اینم از شانس من بود نشد ۱۴ روز حداقل دلم خوش باشه. پدم به صورت مداوم ...

با دکتر حرف بزن عزیزم. نمیشه اصلا از الان گف منفیه خدای نکرده. شاید اثر لانا گزینه بدنا با هم فرق دارن. دکتر بگو احتمالا شیافی چیزی اضافه کنن اسپرینی انوکسایی چیزی حذف کنن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره امپول راحت گیر میاد گرون هم نیست

😘😘❤️

ای وااااااآی چقدر بد الهی بمیرم برات 😭😭😭 دشمنت شرمنده دورت بگردم خداروشکر که خوبی  انشاءال ...

قربووووونت برم عزیز دلم😘😘😘 خییییلی لطف کردی❤️❤️الهی آمین برا همه چشم انتظارامون😍😍

میدونم اگه خدا میخواست هرجوری که شده میموندن برام  ولی بازم کم کاری خودم میدونم دلیل منفی شدنش ...

مگه چیکار کردی که انقد داری عذاب میدی خودتو؟

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

قبل از اینکه خیلی بالا بره متوقف شده و بعد افت کرده بتات دیگه.‌خیلی دور از ذهن نیست این اتفاق

عزیزم الان که آروم تر شدم و حس میکنم گرفته بعد متوقف شده 

تصمیم گرفتم دوباره اقدام کنم برای این ۳ تا جنین باقی مونده..‌

ولی ب دکتر میگم سیکل طبیعی واسم انتقال بده که شاید از فریز ذر نیاد ، اذیت نشم بابتش

اخه من ۱۲ تا جنین داشتم که فقط تونستم از ۳ تا استفاده کنم بقیشون پوچ شدن تو فرایند ذوب و بلاست

ولی واقعا نمیدونم دیگه اینبار چیکار کنم بابتش...

این انتقالم همه کار کرده بودم 

همه کااااار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

عزیزدلمممم انشاءالله که مثبتی  عزیز برا همه تا آخر بارداری نیست شرایط من اونجوری بود خیلیام هم ...

مرسی قربونت عزیزم 

ممنونم بابت دعاهای خوبت 

انشالله بهترین ها برات رقم بخوره مهربونم 🙏😍

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
دقیق نمیدونم ولی نه فک نکنم. من تو انتقالای قبلی ک منفی شدم هم لخته داشتم ولی اینی ک گفتم دفع شد اند ...

اره درست میگی

ولی نمیدونم چرا فکر میکنم گرفته بود

خاله جون من ۳ تا جنین دیگه دارم تصمیم گرفتم بعد ۳ پریودی دوباره برم تو سیکل انتقال

ولی سیکل طبیعی

حالا شوهرم راضی نیست 😁 میگه نمیخوام اذیت بشی

اما شاید اون ۳ تا یه نینی باشه که بچسبه ب دل مامانیش😍

من در عجبم وقتی گرید جنین هام خوب بوده

و جنین شناسی تایید کرده که بلاست میشه

جنین هام چرا پوچ میشه؟

مشکل کجاست چرا دکترا متوجه نمیشن!!!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قبل از اینکه خیلی بالا بره متوقف شده و بعد افت کرده بتات دیگه.‌خیلی دور از ذهن نیست این اتفاق

بنظرت مشکل می‌تونه از کجا باشه؟؟

با وجود قرص ایمنی که میخوردم ( مشکل ایمنی هم نداشتم)

بازم ممکنه بدنم جنین رو پس بزنه ؟

کاش دکتر دقیق تر پیگیری کنه ، من اینبار دلم خیلی روشن بود

اخه کلی روش جدید انجام داده بودم نسبت به انتقال قبلی هام

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام دوستان. من سه تادندون خراب وسه تادندون نیازبه عصب کشی دارم به نظرتون برم ای وی اف یااول دندونها ...

عزیز دلم تو مرحله انتقال هستین یا پانچر؟

بنطرم برو دندونا رو درست کن

سلامت خودت از ای وی اف واجب تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام نیکاد جونم به نظرت من دومم میارم از جمعه امپولمو زدم ۴تا بیبی ناقابل زدم شوشو میگه اندازه ی ای ...

بی‌بی نزن استرس بدتره. خودتوبسپاربه خدا. بهترینهابرات پیش میاد. 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.