2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048347 بازدید | 684651 پست
نگران نباشید .کمردردتون برای اینه که جفت برای چسبیدن به رحم موادی ازخودش ترشح میکنه که تو بدن هرکسی ...

من تهوع و درد گودی کمر دارم  با معده درد پاهامم سرده چون سقط داشتم نگرانم مرسی ک گفتی 

من تهوع و درد گودی کمر دارم  با معده درد پاهامم سرده چون سقط داشتم نگرانم مرسی ک گفتی

انشاالله چیزی نیست

هرروز براشون آیت الکرسی بخونید فوت کنید به شکمتون

گر نگه داره من آن است که من میدانم

شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد

شما که چندقلو دارید قطعا حالت ها براتون شدید ترهست

به خاطر این چیزاست که میگن بارداری چندقلویی سخت هست دیگه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا دیگه از اول در جریان بود منو فرستاد پیش پریناتولوژ عملا من دو جا ویزیت میشدم همه کارام با دکتر ...

منظورم اینه وقتی میدید نمیتونه باید بهت میگفت یع دکتر بجوری برازایمانت گلم امان از دست این دکترا ک چیزی حالیشون نمیشه فقط الکی استرس میدن   من اصفهانم میرم بیمارستان بهشتی چون بیمه تکمیلی ندارم خصوصی برم تو بهشتی هم اگه سزارین باشم دکترم میاد طبیعی باشم نه 😥

عزیزم ۳ سالشونه

الهی😍😍😍

خداحفظشون کنه🙏😘😘😘

گلم شرایط کارتون چطوربود؟کارمتدبودید؟

منم بعدانتقال بایدبرم سرکاراسترس پله دارم

یکم ازتغذیه قبل وبعدانتقالتون میگید لطفا🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
اره عزیزم سقط بود. من این انتقال آخری مثبت شدم بعد بتا افت کرد و... ولی قبلیا منفی بودم. خارج رحمی د ...

آلا جون چون سابقه خارج رحمی و افت بتا داری کاش درخواست آزمایش pgs می دادی برا انتقال بعدیت 

سلام دوستان این امپول پرژسترون و انوکساپارین رو درصورت مثبت شدن ازمایش باید تا کی ادامه بدیم؟  ...

سلام عزیزم روزت بخیر انشاءالله که بهترین نتیجه رو بگیری 

عزیزم پروژسترون وانوکساپارین معمولا برا هرکسی بسته به شرایطشه وبا نظر دکتر کم وزیاد وقطع میشه من خودم انوکسارو تا چندروز قبل زایمانم داشتم پروژسترونم تا ۳۰ هفته داشتم چون تا غربالگری دوم هماتوم داشتم وخونریزی 

درمورد زایمانم که حتمی سزارین نیست اگه شرایط طبیعی رو داشته باشی دکتر برات طبیعی رو درنظر میگیره مگر اینکه خودت بخوای یا سزارین برات بهتر باشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم روزت بخیر انشاءالله که بهترین نتیجه رو بگیری  عزیزم پروژسترون وانوکساپارین معمولا ب ...

سلام عزیزم 

ممنونم که وقت گذاشتی و جواب سوالامو دادی😘

من امروز روز ۹ انتقالم و شکمم و پاهام داغون شده از امپول چقدر سخته تا اخر بارداری انوکساپارین تزریق بشه🥴

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ببخشید پچ و آمپولش یعنی چی؟

پچ استرادیول ی برچسبه که به بازو یا دور ناف میزنن و ی روز در میون عوض می کنن. برا کسایی مث من ک ضخامت شون خوب بالا نمیره خوبه.

آمپول استرادیول هم همین طور برا همین مساله خوبه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
آلا جون چون سابقه خارج رحمی و افت بتا داری کاش درخواست آزمایش pgs می دادی برا انتقال بعدیت 

Pgs همونه که سلامت  ژنتیک جنین رو بررسی می کنن؟ باشه حتما میگم ب دکتر ممنون ک یادآوری کردی عزیزم❤️

راستی اینو بررسی کنن دیگه نمیشه بلاست کرد؟دلم میخواس بگم ب دکتر ک اگه شد بلاست کنن دو مرحله ای انتقال بدم ولی از ی طرفم میترسم بلاست کنن هر ۴ تا از دست بره

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام عزیزم  ممنونم که وقت گذاشتی و جواب سوالامو دادی😘 من امروز روز ۹ انتقالم و شکمم و پاهام ...

عزیزم انشاالله که مثبت میشی وهمه این سختی ها فراموش میشه. اینکه آمپول تا اخر بارداری باید بزنی رو دکتر تشخیص میده برامن پروژسترون و انوکسان تا هفته 12 گفت باید بزنم بعد قطع کنم 

خدایا شکرت
پچ استرادیول ی برچسبه که به بازو یا دور ناف میزنن و ی روز در میون عوض می کنن. برا کسایی مث من ک ضخام ...

الاجون منم ضخامت کم بود روزی 4تا استرادیول میخوردم 

هرشب هم دوتا قرص واژینال استفاده می‌کردم هم اینکه آمپول شو میزدم خیلی خوب بالا می‌رفت 

خدایا شکرت
عزیزم انشاالله که مثبت میشی وهمه این سختی ها فراموش میشه. اینکه آمپول تا اخر بارداری باید بزنی رو دک ...

انشالله عزیزم 

خدا کمک کنه مثبت بشم و دکتر بگه تو هفته های پایین قطع کنم امپولارو 

شکمم همه جاش کبود شده دیگه جا نداره

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
انشالله عزیزم  خدا کمک کنه مثبت بشم و دکتر بگه تو هفته های پایین قطع کنم امپولارو  شکمم ...

آخی راست میگی والله 

شکم منم همینطور. باسنم که بی حس شده انگار سر شده باشه ولی به شیرینی لحظه بغل کردن نی نی می ارزه 

خدایا شکرت