2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048352 بازدید | 684651 پست
وای خب بگو پس ۹ماه و نفهمیدی جفت پایینه بگی دکترمو عوض کنم برا زاییدن متوجه شدی، نه من دکترم تهرانی& ...

چرا دیگه از اول در جریان بود

منو فرستاد پیش پریناتولوژ

عملا من دو جا ویزیت میشدم همه کارام با دکتر آزادی بود چکاپ طول سرویکس وجفت پایین و انومالی و همه چی

و ویزیتی  که پیش لواسانی میرفتم فقط وزن و فشارمو ماماش میگرفت صرفا جهت زایمان

ولی آخرشم منو ترسوند و گفت هیچ کاری نمیتونم برات بکنم🫤😁 دیگه اینجا یکی باید آب قند دست من میداد که داشتم میزاییدم و دکتر نداشتم🤣

نهایتا خداروشکر که بخیر گذشت

ان شاء الله برای شما هم بخیر بگذره و همه چیز عالی پیش بره

کدوم بیمارستان هستن؟

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینقدر من به بودن باهاتون عادت کردم که تقریبا ۳یا۴ روز بود نبودم ۴۰تا صفحه داشتم همه رو خوندم که از ...

خدا خیرت بده عزیزم

چه دختر خوبی

خدابا نی نی های دوست داشتنی برات جبران میکنه ان شا الله🤩

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیزم شما هم اوایل بارداری درد گودی کمر داشتی  من درد دارم دکتر زنگ زدم گفت طبیعیه ولی عجیبه د ...

نه قربونت برم نداشتم ، اگه دکترت گفته طبیعیه نگران نباش . میگم شاید زیاد خم و راست میشی بیشتر استراحت کن این روزای اول

سلام دوستان این امپول پرژسترون و انوکساپارین رو درصورت مثبت شدن ازمایش باید تا کی ادامه بدیم؟ 

بعد یه سوال دیگه در صورت بارداری با ای وی اف زایمان به صورت سزارین میشه یا اینکه دکتر باید تشخیص نوع زایمان رو بده و ممکنه طبیعی بشه؟

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
قربونت بشم نگرانی تو درک میکنم  ولی جز صبر کردن نمی‌تونیم کاری بکنیم منکه کمرم درد گرفته عجیب ...

نگران نباشید .کمردردتون برای اینه که جفت برای چسبیدن به رحم موادی ازخودش ترشح میکنه که تو بدن هرکسی یه اتفاقی میوفته.خیلی ها مثل شما دچار کمردرد میشن.یه سری درد زیر دل میگیرن. و خیلی ها هم حالت تهوع و ویار